Įkraunama...
Įkraunama...

Klaipėdos lopšeliai - darželiai

QUOTE(GODYTĖS-MAMA @ 2007 01 31, 16:52)
Gerai kad išsakei savo nuomonę ax.gif Bet priimkim ir tai kad mamos ne vienodos ir darželiai taip pat labai skirtingi mirksiukas.gif

Visiškai su jumis sutinku, tik labai jau retai,( jei į metus kartą nuskamba, kad darželyje aptiktas epidemijos židinys, rašo laikraščiuose), vadinas, labai dažnai darželiai kaltinami be reikalo mirksiukas.gif (o ir pas mus lietuvius tokia tendencija, kaltinti visus aplinkinius, o savęs nematom lotuliukas.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo amirrr: 31 sausio 2007 - 17:05
Na, man tai tie karantinai įdomūs tokie... Pvz., tame pačiame Želmenėlyje vienoje grupėje vėjaraupių karantinas. Tačiau valgyt į valgyklą eina visos grupės beveik kartu. Tai koks čia karantinas, jei visi sveiki vis tiek maišomi su tais, kurie gali būti viruso nešiotojai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Dilma @ 2007 01 31, 18:36)
Na, man tai tie karantinai įdomūs tokie... Pvz., tame pačiame Želmenėlyje vienoje grupėje vėjaraupių karantinas. Tačiau valgyt į valgyklą eina visos grupės beveik kartu. Tai koks čia karantinas, jei visi sveiki vis tiek maišomi su tais, kurie gali būti viruso nešiotojai doh.gif

Kad kažkaip tai ta grupė kurioj karantinas eidavo valgyti paskutiniai g.gif Po to valgykla budavo vėdinama ir tt.... Sportuot ar šokt iš vis neidavo, o gal aš ką ne taip supratau apie tuos karantinus g.gif
Atsakyti
QUOTE(GODYTĖS-MAMA @ 2007 01 31, 18:01)
Kad kažkaip tai ta grupė kurioj karantinas eidavo valgyti paskutiniai g.gif Po to valgykla budavo vėdinama ir tt.... Sportuot ar šokt iš vis neidavo, o gal aš ką ne taip supratau apie tuos karantinus g.gif

Nu tada persiprašau biggrin.gif . Nes mano nuomone, būtent taip ir turėtų būti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(GODYTĖS-MAMA @ 2007 01 31, 17:01)

Ir man taip sakė, kad taip daro
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo skirgita: 31 sausio 2007 - 19:19
QUOTE(amirrr @ 2007 01 31, 17:23)
Man tai visad juokinga, kai tėvai pradeda kaltint darželį, na jei jau ir būtų ligos protrūkis darželyje, tai atsiprašant triestų ir vemtų visos grupės. O kaip praktika parodė, dažniausia vaikai su infekcinėm žarnyno ligom, ligoninėj atsiduria po savaitgalio. Taigi ten ir taip viskas dirbama labai steriliai, reikalavimai ir priežiūra begaliniai, man tai piklta, kai tėvai vaikus maitina visokiais čipsais, saldainiais ir gumom, ne kiekviena mama dar rankas plauna prieš gaminant valgį, vaikam duoda neplautus vaisius ir daržoves (sakau, nes esu mačius), o kaltina darželį, man tai pikta klausytis tokių kalbų, aišku, lengviausia aplaltint darželį blush2.gif , sorry, bet išsakiau savo nuomonę  tongue.gif

man atrodo, kad niekas ir nekaltina, bet tėvai turi teisę žinoti, kas darosi jų vaikų grupėje smile.gif
Atsakyti
O pas mus vaikučiai valgo visi savo grupėse, nėra jokių valgyklų schmoll.gif . Bet va vistiek būna, kad vėjaraupiai pereina iš vienos į kitą grupę. O kitom ligom, kad užsikrėstų nėra buvę. Net grupėje skarlatina sirgo 2 vaikučiai, bet daugiau nė vienas taip ir nesusirgo
Atsakyti
mūsų daržiuke valgo vaikai valgyklėlėje....dabar pradedu suprast....gal geraiu....būtų ,jei valgytų..savose grupėse.... g.gif ...ligos neplistų...ir ramaiu pavalgytų...nes valgyklėlėj, tai manau...labaiu skubėt jiems reikia....nes kiti ateina valgyt.... g.gif
Atsakyti
QUOTE(amirrr @ 2007 01 31, 17:23)
Man tai visad juokinga, kai tėvai pradeda kaltint darželį, na jei jau ir būtų ligos protrūkis darželyje, tai atsiprašant triestų ir vemtų visos grupės. O kaip praktika parodė, dažniausia vaikai su infekcinėm žarnyno ligom, ligoninėj atsiduria po savaitgalio. Taigi ten ir taip viskas dirbama labai steriliai, reikalavimai ir priežiūra begaliniai, man tai piklta, kai tėvai vaikus maitina visokiais čipsais, saldainiais ir gumom, ne kiekviena mama dar rankas plauna prieš gaminant valgį, vaikam duoda neplautus vaisius ir daržoves (sakau, nes esu mačius), o kaltina darželį, man tai pikta klausytis tokių kalbų, aišku, lengviausia aplaltint darželį blush2.gif , sorry, bet išsakiau savo nuomonę  tongue.gif

ne jau mano zodziai nuskambejo kaip kaltinimas?jei butum paskaiciusi pries tai rasytas zinutes,butu aiskiau,kad as tik savo abejones issakiau- gal ir is darzo? g.gif tikrai ne kaltinu,nors musu darzelyje sia savaite dvejose grupese tas pats zarnyno karantinas,bet atrodo daugiau vaikuciu nesusirgo,bent jau iki vakar unsure.gif
Atsakyti
niu ir prisiskaiciau cia jusu mamytes g.gif daug mamu daug nuomoniu g.gif manoji dar maza, bet jau ruosiames ir ieskom pacio geriausio darzelio savo atzalelei
Atsakyti
Aš tai rami sėdėjau iki 2metų. Po to pradėjom ieškot g.gif Ale kai pradėjom leist Tomį nuo 3metų Godytę nuo 2,6 kaip sunku buvo išsiskirt doh.gif Dar ir dabar su pavydu žvelgiu į mamas su vežimėliais ax.gif
Atsakyti
QUOTE(fleita @ 2007 01 31, 22:21)
man atrodo, kad niekas ir nekaltina, bet tėvai turi teisę žinoti, kas darosi jų vaikų grupėje  smile.gif

QUOTE(lauricinaa @ 2007 02 01, 09:51)
ne jau mano zodziai nuskambejo kaip kaltinimas?jei butum paskaiciusi pries tai rasytas zinutes,butu aiskiau,kad as tik savo abejones issakiau- gal ir is darzo? g.gif tikrai ne kaltinu,nors musu darzelyje sia savaite dvejose grupese tas pats zarnyno karantinas,bet atrodo daugiau vaikuciu nesusirgo,bent jau iki vakar unsure.gif

Na nesupykit, gal per riebiai išsakiau biggrin.gif , bet paskaitytos žinutės, "gal darželis kaltas" , o ir šiaip gana dažnai girdžiu "tikriausia darželyje ką nors užvakgė" tai ir paskatino parašyti, aš niekad darželio nekaltinu, nes žinau kaip ten žiūrima švara, tvarka, o ypač maisto gamyboje rolleyes.gif mirksiukas.gif
Atsakyti