Įkraunama...
Įkraunama...

Klaipėdos lopšeliai - darželiai

QUOTE(GODYTĖS-MAMA @ 2007 02 12, 09:09)
Sveiki Aš tai manau, kad reikia leist vaiką ten kur geriausia jam būtų 4u.gif O aš su skaudančia širdim jau kad pasiuto verkt mažoji šyrit verysad.gif Atskėlė pati geros nuotaikos viskas buvo thumbup.gif Pradėjom darželyje rengtis ir pravirko verysad.gif

ramiakas.... mirksiukas.gif ... console.gif ..vaikui nauji draugai...nauja vieta.... mirksiukas.gif ....manau reikia tik išlaukti...
Atsakyti
Et sėdžiu kaip ant karštos keptuvės doh.gif Vis galvoju gal lėkt pasimt g.gif

Atsakyti
QUOTE(ezra @ 2007 02 12, 00:03)
Apie Šaltinėlį girdėjau (tik girdėjau), kad ten skirstomi vaikai į turtingus ir ne. blink.gif

Šitą atsiliepimą ir aš girdėjau, bet apie priešmokyklines-mokyklines grupes, mat mokyklėlėje vietos ne visiems darželinukams atsiranda. O draugė, leidusį sūnų į Šaltinėlį, jį pervedė į kitą darželį (Radastėlę) po incidento, kai sutiko sūnelį vienui vieną pro darželio vartus drožiantį - nei auklėtojos jo pasigedo, nei kas pro darželio duris išeinantį sustabdė. Visais kitais aspektais darželiu ir personalu draugė labai buvo patenkinta, bet kai personalas kaltę suvertė pačiam pro darželio vartus išžygiavusiam keturmečiui ir jo tėvams dėl neugdomo atsakingumo...
Atsakyti
QUOTE(GODYTĖS-MAMA @ 2007 02 12, 09:09)
Sveiki Aš tai manau, kad reikia leist vaiką ten kur geriausia jam būtų 4u.gif O aš su skaudančia širdim jau kad pasiuto verkt mažoji šyrit verysad.gif Atskėlė pati geros nuotaikos viskas buvo thumbup.gif Pradėjom darželyje rengtis ir pravirko verysad.gif

console.gif
Mes irgi ašarojam. Vėl unsure.gif .

QUOTE(GODYTĖS-MAMA @ 2007 02 12, 10:28)
Et sėdžiu kaip ant karštos keptuvės doh.gif Vis galvoju gal lėkt pasimt g.gif

Apie kelintą atvedei? Prieš devynias nebuvo girdėt jokių sriūbavimų (išskyrus manosios raudas doh.gif )

QUOTE(Baltike @ 2007 02 12, 10:49)
O draugė, leidusį sūnų į Šaltinėlį, jį pervedė į kitą darželį (Radastėlę) po incidento, kai sutiko sūnelį vienui vieną pro darželio vartus drožiantį - nei auklėtojos jo pasigedo,

Tai vat, kad ten pas juos tokia sistema, kad nelabai ir pasigesi to vaiko iš karto, gali pastebėt tik po kurio laiko, kad kažkuris nuėjo ne ten, kur ruošėsi doh.gif . Man pobaisiai atrodo tas vaikų savarankiškas vaikščiojimas po veiklos kambarėlius - ką gali žinot, kas kokiam pypliui šaus į galvą... Aš, pav., už Gustę irgi negarantuoju, kad nesugalvotų pareit doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dilma: 12 vasario 2007 - 11:51
Atvažiavom apie pusę devynių. Dilma jūs gi jau senai lankot, o dar paverkia g.gif Nu kaip man drasko širdį tie raudojimai negaliu.Žadėjau pasimt ale man naktį budėt reik ir man pailsėt blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(GODYTĖS-MAMA @ 2007 02 12, 11:59)
Atvažiavom apie pusę devynių. Dilma jūs gi jau senai lankot, o dar paverkia g.gif Nu kaip man drasko širdį tie raudojimai negaliu.Žadėjau pasimt ale man naktį budėt reik ir man pailsėt blush2.gif

Paverkia, ir kartais taip nuo dūšios dar doh.gif unsure.gif
O tu gali būt rami - sakau, ateidama jokių verksmų negirdėjau schmoll.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Matyt norėjo mane sugraudint g.gif Aš irgi paverkiau išėjus blush2.gif Auklėtoja sako prasideda adaptacija g.gif Tik kaži kiek ji tesis g.gif Reiks prašyti auklėtojų telefono numerių g.gif Pasiskambinsiu kitą kart kai paliksiu verkiančią ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Dilma @ 2007 02 12, 13:50)
Tai vat, kad ten pas juos tokia sistema, kad nelabai ir pasigesi to vaiko iš karto, gali pastebėt tik po kurio laiko, kad kažkuris nuėjo ne ten, kur ruošėsi doh.gif . Man pobaisiai atrodo tas vaikų savarankiškas vaikščiojimas po veiklos kambarėlius - ką gali žinot, kas kokiam pypliui šaus į galvą... Aš, pav., už Gustę irgi negarantuoju, kad nesugalvotų pareit doh.gif

Na kas liečia mokyklėlę - tai man iš kart pasakė, kad neplanuočiau eiti, nes NE VISI TEN PATENKA. Bet tai man nelabai dar rūpi, nes dar gali keistis mano planai. Ir dėl tų mokyklėlių dar visko bus priplanuota.
Na matot mes labai skubėjome eiti iš Vėrinėlio. Ten mat aš pati kalta likau, kad mano vaikas dienos metu iš supynės gavo į galvą; kad ten muštynės kiekvieną dieną - irgi normalu; kad vaiaki kai dieną karštą aprengia viskuo ką turi ir paskui kai sušyla nurenginėti ten irgi normalu.
O Šaltinėlyje auklėtojos jei blogas oras - neveda į lauką pačios (vėjas stiprus, lijundra). Vėrinėlyje kai buvo labai stipri audra (18 ar 20 m/s) išvedė į lauką. O ten (kartais privažiuodavau pažiūrėti nes šalia darbas) šokinėja, laksto kai kiti už rankyčių ramiai sau vaikšto. Buvo ir prieš tai darželis, dar prieš Vėrinėlį - tai ir panašiai kaip Šaltinėlyje buvo viskas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo argus: 12 vasario 2007 - 12:28
nu ir galvos skausmas tie darzeliai
Atsakyti
QUOTE(ezra @ 2007 02 12, 00:03)
Apie Šaltinėlį girdėjau (tik girdėjau), kad ten skirstomi vaikai į turtingus ir ne. blink.gif

ir jei jus dar pampersiniai, tai galit net neiti ir nesiprasyti, ten niekas nesicackina, turi pats moket valgyti, apsirenkti, ant tualeto nueiti, ir buti visikai savarankiskas. nuejo drauge savo dukra uzrasyti ir tokie reikalavimai rolleyes.gif

QUOTE(Dilma @ 2007 02 12, 11:50)
console.gif
Mes irgi ašarojam. Vėl unsure.gif .

mes ryt irgi jau sugristam, tai daba kazko ir pradejau bijot kad nebutu tu asaryciu. nu siaip labai pasilgo ir nori eiti, bet idomu kaip bus

QUOTE(GODYTĖS-MAMA @ 2007 02 12, 11:59)

ir mes esam dar paverke, kai neismiegam nakti normaliai
QUOTE(GODYTĖS-MAMA @ 2007 02 12, 12:12)
Reiks prašyti auklėtojų telefono numerių g.gif Pasiskambinsiu kitą kart kai paliksiu verkiančią ax.gif

as ir turiu, ir jei palieku ji verkianti visada pasiskambinu, bo sirdys suplystu per visa diena blush2.gif
Atsakyti
Sveikos mamulytes. As cia nauja toj temoj. Norejau paklausti, gal ka zinot apie sportininku rajono darzeli lopseli. Mano pupai bus tuoj metukai, noriu vesti ten.
Atsakyti
QUOTE(sonatarin @ 2007 02 12, 17:38)
as ir turiu, ir jei palieku ji verkianti visada pasiskambinu, bo sirdys suplystu per visa diena blush2.gif

Telefonų numerius ir aš turiu. Bet niekada neskambinu - žinau, jei bus blogai, paskambins. O šiaip trukdyt nematau prasmės smile.gif
Atsakyti