Įkraunama...
Įkraunama...

Klaipėdos lopšeliai - darželiai

QUOTE(Dilma @ 2007 02 18, 19:15)
Pakviesčiau kavos - per langą pažiūrėtume biggrin.gif . Bet planuoju šiemet į Želmenėlį nukakt, operatorium Kipsu pabūt ax.gif

tai gal padarom kooperacija ir siemet ziurim peledziuke biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sonatarin @ 2007 02 18, 21:02)
tai gal padarom kooperacija ir siemet ziurim peledziuke biggrin.gif

schmoll.gif negaliu, net ir baisiausiai norėdama - Želmenėlyje paskutinė proga šiemet mirksiukas.gif .
Atsakyti
QUOTE(GODYTĖS-MAMA @ 2007 02 18, 16:02)
Antradienį biggrin.gif  4u.gif

Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dilma @ 2007 02 18, 21:19)
schmoll.gif negaliu, net ir baisiausiai norėdama - Želmenėlyje paskutinė proga šiemet mirksiukas.gif .

aisku kad svarbiau paskutine svente blush2.gif
Atsakyti
o as jau saviskiui kauke nupiesiau... blush2.gif nezinau ar desis ja...dar vakare blynu iskepsiu,tegul svencia uzgavenes... ax.gif
Atsakyti
Ir as blynu i darzeli prikepsiu 4u.gif
Atsakyti
o as tai visai uzmirsau apie uzgavienes doh.gif ... aukletojos irgi nieko nesake g.gif ... gal dar nesves, nes tik 3 metai. Dickis tai i Mazosios Lietuvos muzieju vaziuos su klase mirksiukas.gif
Atsakyti
Mūsiškiai irgi trimečiai, bet švęs mirksiukas.gif .
Atsakyti
pas mus sake, svečius priiminės. tai reikia kažkokių lauktuvių nunešti blynų neiškepiau
Atsakyti
o kaikuriuose darzeliuose sake duoda blynu, tai tik saldainiu praso atsinesti.
Atsakyti
mūsų vakar irg iprašė atsinešti ko nors. tai saldainių nenešiau - bo ir taip blogis doh.gif nunešėm mandarinų.

šiandien jau spėjau užgavėnese sudayvauti. su Liepa įėjom į darželį pro vienas duris, arčiausiai grupės (kaip įprastai), o jau išeiti man pri jas nebuvo šansų - užrakinta. teko eiti pro "žydukus". tai vienas "žydukas" buvusi mano auklėtoja pamatė mane ir pristojo doh.gif ir vandeniu apšlakstė, ir dar būrė iš delno (pasakė bus vaisingi metai lotuliukas.gif ) ir dar išpirkos paprašė. sakau eikit pas vaikus, jau ten viskas palikta lotuliukas.gif doh.gif bet vis viena teko penklitį palikti biggrin.gif

nuotaiką pakėlė visai dienai (tikiuosi) biggrin.gif
Atsakyti
O aš jau šiandien sušokau suktinį su čigonėle.
Vakar gavau daryti kaukę, nes darželyje daryta dingo. Ir blynų nešiau
Atsakyti