Įkraunama...
Įkraunama...

Klaipėdos lopšeliai - darželiai

QUOTE(debesėlis @ 2007 03 08, 12:59)
Jeigu manęs klausei  ax.gif tai vedam į "Šaltynėlį" Bangų gatvėje.

O kodėl vedate į Šaltinėlį, juk netoli jūsų namų yra labai didelis pasirinkimas?
Atsakyti
QUOTE(Ramunėlė* @ 2007 03 07, 10:01)
visos mes tokios...tinginės... blush2.gif  lotuliukas.gif

Ne visos...

QUOTE(argus @ 2007 03 07, 13:29)
Jau spėjau pastebėti kad ji tėvelį aplink pirštelį mažajį yra apsivyniojusi  bigsmile.gif . Turbūt visos dukros tokios  doh.gif.
Aš pati tokia pat buvau  irnesakyk.gif

Ne visos. Mūsų tėvelis griežtesnis, ir dukrytei nepavyksta jo aplink pirštą vynioti. bet kai mamytė supyksta, tai tada reikia ir tėvelio. Ir šiaip jo labiau reikia, kai nėra. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(argus @ 2007 03 08, 13:39)
O kodėl vedate į Šaltinėlį, juk netoli jūsų namų yra labai didelis pasirinkimas?

Anksčiau vedėm Mokyklos gatvėj, kur gyvenom. Paskui taip sutapo kad per vasaros atostogas mes vedėm būtent į "Šaltynėlį" ir tuo pačiu keitėm gyvenamąją vietą, tad teko rinktis, kur vesti. Žinoma patogu būtų šalia savęs vesti, bet mūms labai patiko "Šaltynėlis", tad ir likome jame, nebesinorėjo vaiko mėtyti, priprato prie vieno, o vesti vėl į kitą, tuo labiau, kad per tas vasaros atostogas jin spėjo pabūvoti dviejuose naujiuose darželiuose, nes ir "Šaltynėlis"išėjo, rugpjūtį berods, g.gif atostogų, o ankstesnis irgi dar atostogavo schmoll.gif, tad vedėm į kitą. Vaikui aišku stresas ir visa kitą, todėl ir nebeieškojom ketvirto prie namų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(debesėlis @ 2007 03 08, 15:16)
Anksčiau vedėm Mokyklos gatvėj, kur gyvenom. Paskui taip sutapo kad per vasaros atostogas mes vedėm būtent į "Šaltynėlį" ir tuo pačiu keitėm gyvenamąją vietą, tad teko rinktis, kur vesti. Žinoma patogu būtų šalia savęs vesti, bet mūms labai patiko "Šaltynėlis", tad ir likome jame, nebesinorėjo vaiko mėtyti, priprato prie vieno, o vesti vėl į kitą, tuo labiau, kad per tas vasaros atostogas jin spėjo pabūvoti dviejuose naujiuose darželiuose, nes ir "Šaltynėlis"išėjo, rugpjūtį berods, g.gif atostogų, o ankstesnis irgi dar atostogavo  schmoll.gif, tad vedėm į kitą. Vaikui aišku stresas ir visa kitą, todėl ir nebeieškojom ketvirto prie namų  smile.gif

Dėl šios priežasties labai džiaugiuosi, kad galiu vasarą, kai darželis atostogauja, nevesti vaiko.
Atsakyti
QUOTE(ezra @ 2007 03 08, 16:22)
Dėl šios priežasties labai džiaugiuosi, kad galiu vasarą, kai darželis atostogauja, nevesti vaiko.

Kol kas ir aš džiaugiuosi, bet kai pasikeis mano pareigos doh.gif bus tik 35 dienos atostogų verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(argus @ 2007 03 08, 15:27)
Kol kas ir aš džiaugiuosi, bet kai pasikeis mano pareigos  doh.gif  bus tik 35 dienos atostogų verysad.gif

O tai tu nekeisk pareigų.
Atsakyti
Reorganizuojasi įstaiga - jei nekeisiu, neteksiu darbo g.gif
Atsakyti
QUOTE(argus @ 2007 03 08, 15:31)
Reorganizuojasi įstaiga - jei nekeisiu, neteksiu darbo g.gif

Tada galiu tik paguosti. console.gif
Atsakyti
Vasarą tarsiuos su babulyte ax.gif Goda su ja labai draugauja thumbup.gif Nors turiu 42d atostogų pas mus jas dalina per pus ir atostogaujam du kartus po 21d g.gif
Atsakyti
Na, tuo atžvilgiu pas mus geriau. Atostogų nieks nedalina ir jos visada būna vasarą. thumbup.gif
Atsakyti
4u.gif Žinoma vasarą ir mokiniai atostogauja ax.gif Tai ir mokytojom atostogos 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(GODYTĖS-MAMA @ 2007 03 08, 16:09)
4u.gif Žinoma vasarą ir mokiniai atostogauja ax.gif Tai ir mokytojom atostogos 4u.gif  biggrin.gif

Mokiniai atostogauja ne tik vasarą lotuliukas.gif Bet mokytojams tada atostogų niekas neduoda. verysad.gif
Atsakyti