Įkraunama...
Įkraunama...

Natūrali medicina

QUOTE(gustaute @ 2007 03 18, 14:26)
gal kas žinot kaip gydyti slogą. Tuoj pribaigs ji mane  verysad.gif


Nuo slogos labai padeda jau minetas nosies skalavimas siltu sudytu vandeniu. As visada siuo metodu nadojuosi - vos tik atsiranda pirmieji slogos pozymiai, iskart intensyviai kas kelias valandas skalauju. Ir rezultatas - sloga net neprasideda! tongue.gif thumbup.gif
Dar zinau pora senoliu receptuku nuo slogos:
1. Lasinti i nosi silta piena, kuriame buvo pavirintas cesnakas; biggrin.gif
2. Pasidaryti tirpala is alijosiaus sulciu ir medaus, ir ji taip pat lasinti i nosi.

Aisku, tokie budai nera labai malonus, uztat veiksmingi ir nereikia
doctor.gif
4u.gif
Atsakyti
Puiki tema thumbup.gif Galiu ir as viena receptuka pasakyti

Nuo kvepavimo taku uzdegimu, bronchitu, visokiu kosuliu, net plauciu uzdegimo - ISLANDINE KERPENA thumbup.gif Tris kartus per diena. Galima lengvai gauti vaistinese.
Per 2-3 dienas ligos kaip nebuta smile.gif As taip visus aplinkinius isgydziau, nes tuos, kurie pastoviai su "chroniskais". Tiesa, neskani labai, bet sauksta medaus ir normaliai tada. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ahimsa @ 2007 04 22, 13:59)
Nuo slogos labai padeda jau minetas nosies skalavimas siltu sudytu vandeniu. As visada siuo metodu nadojuosi - vos tik atsiranda pirmieji slogos pozymiai, iskart intensyviai kas kelias valandas skalauju. Ir rezultatas - sloga net neprasideda!

Pasidalink patirtim kaip tu tą darai, man kažkodėl neišeina g.gif
Atsakyti
QUOTE(gustaute @ 2007 04 25, 20:38)
Pasidalink patirtim kaip tu tą darai, man kažkodėl neišeina  g.gif


Pasiimu bliudeli su silpnai pasudytu siltu vandeniu (tokiu, kad nebutu per daug suru, kad neisgrauztu nosies gleivines), tada panardinu i vandeni nosyte, greitai itraukiu vidun, istraukiu nosi lauk, ir vanduo iskart turi nuteket per nosiarykle, ir tada isspjaunu pro burna. Geriausia po viena snerve skalaut, viena puse uzspaudus pirstu. Ir labai svarbu itraukus vandeni, jo neuzlaikyt nosyje, nes as pirma karta bandydama palaikiau nosi ilgiau panardinta, tai galva apsvaigo lotuliukas.gif
Kai prasiprofini, viskas labai paprasta ir net nera nemalonu tongue.gif Sekmes 4u.gif
Atsakyti
Ačiū, bandysiu smile.gif
Atsakyti
Aš susirgau gimdos uždegimu (čia maždaug kai sisioji dažnai, skaudžiai ir truputi su kraujuku). Močiute liepe labai stiprios Čiobrelių arbatos užsiplikyti, kad atsigėrus net susiraukti verstų blink.gif po pirmo puodelio ant klozeto taip dažnai nebevarė. reikia dažniau pagerti tokia arbatėle drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(anime @ 2007 04 29, 09:19)
Aš susirgau gimdos uždegimu (čia maždaug kai sisioji dažnai, skaudžiai ir truputi su kraujuku). Močiute liepe labai stiprios Čiobrelių arbatos užsiplikyti, kad atsigėrus net susiraukti verstų  blink.gif  po pirmo puodelio ant klozeto taip dažnai nebevarė. reikia dažniau pagerti tokia arbatėle  drinks_cheers.gif


Tai kad tavo isvardinti pozymiai labiau panasus i slapimo pusles uzdegima, o ne i gimdos. g.gif Kai buna gimdos uzdegimas, pilvo apacia labai skauda ir pakitusios isskyros buna.
Na, bet zoleliu arbatos nuo daugelio ligu padeda. mirksiukas.gif
Atsakyti
kiek aš žinau, šlapimo pūslės uždegimas yra praktiškai tas pats, tik kraujo nebuna. na aišku nesu tokia įsitikinus mirksiukas.gif bet kuriuo atveju čiobreliu arbata nuo visokiu uždegimu labai gerai, ir nesvarbu ar pūslės ar gimdos ar dar kažkoks smile.gif
Atsakyti
prisiminiau viena nebloga vaistuka.
sloguojant, ypac kudikiui, kai nosyte uzsikimsusi ir vaikas negali prakvepuoti, labai gerai i nosyte pipete ilasinti Paleistuves augalo lapo sulciu. jos sukelia ciauduli ir daug ciaudedamas vaikas ispus daug negerumu is nosies.
Atsakyti
puslapiukas vilkligei gydyti, o taip pat ir kitoms ligoms. Gaila, bet rusų kalba.
http://www.narmed.ru...toim/volchanka/
Atsakyti
QUOTE(anime @ 2007 05 01, 14:54)
prisiminiau viena nebloga vaistuka.
sloguojant, ypac kudikiui, kai nosyte uzsikimsusi ir vaikas negali prakvepuoti, labai gerai i nosyte pipete ilasinti Paleistuves augalo lapo sulciu. jos sukelia ciauduli ir daug ciaudedamas vaikas ispus daug negerumu is nosies.

Mano anyta taip padarė mano sūnui, kai mažiukas buvo. Šakės, nuo to laiko neleidžiu jai tokiom saviveiklom užsiiminėt. Tas čiaudulys baisiai nuvargina ir graužia gleivinę (pati bandžiau), vėliau girdėjau sveikatos laidą, kad jokiu būdu taip negalima gydyt vaikų, o ir suaugusiems nepatartina.
Manau, skirtingi žmonės skirtingai reaguoja į vaistus bei kitus gydymo būdus, kas tinka vienam, gali visiškai netikti kitam.
Pasidalinsiu, kokie patarimai man asmeniškai labai padėjo. Nosiaryklės uždegimą (gleivinė buvo baisi, tarsi išdeginta, gydytoja net pasibaisėjo, pamačiusi) išgydė aliejus. Loristas patarė keletą kartų per dieną į nosį įlašinti po pipetę aliejaus. Lašinau alyvuogių aliejų, puikiai suveikė thumbup.gif Ir dabar, kai tik panašios bėdos priartėja, griebiuosi aliejaus thumbup.gif
Atsakyti
Su Paleistuve aš irgi buvau prisižaidus nėščia būdama. Taip čiaudėjau, kad net kraujas pradėjo iš nosies tekėti. Nuo to laiko ja nesinaudoju.
Nuo visų moteriškų ligų pagyvenę moterys pataria gerti medetkų arbatą. Tiesa, ji kartoka, bet labai gerai veikia.
O nuo padidėjusio kraujo spaudimo reikia valgyti česnaką. Ryte ir vakare po skiltelę. Jis veikia kaip plečiantieji vaistai, kuriuos skiria daktarai nuo spaudimo.
Taip pat mano brolis naudoja tokį receptą greitam spaudimo sumažinimui: stiklinėje kefyro išmaišyti šaukštą cinamono. Suveikia tikrai greitai, pati mėginau. Tik man tas cinamonas nelabai norėjo maišytis.
Kai man šiek tiek pakyla spaudimas geriu kavą su cinamonu(cinamono ant galo šaukštelio), nes be kavos rytas - ne rytas. Taip pat suveikia.
Atsakyti