Kreipiuosi i Jus pagalbos. Noriu padeti vienai merginai kuri laukiasi kudikelio, zinom kad gims berniukas. Ji viena augins vaikeli...gyvena is socialines pasalpos. jos padetis tikrai sunki... tik prasau neteisti zmogaus...nes jau numanau kad atsiras mananciu kad kam tada gimdyti jei nera normaliu pajamu....tiesiog jos vaikelio tevas zuvo ir ji liko viena...besilaukianti, be jokios paramos. Labai prasau mamyciu turinciu nereikalingu daikteliu, ju neismesti o pagal galimybe atsiusti jai. daikteliu bukle gali buti ir prasta...tikrai neprasau nauju, puikios bukles rubeliu, daikteliu. As pati jai stengiuosi padeti...bet ir pati viena auginu 2 mergytes....musu isaugti rubeliai jai netinka...padedu jai siek tiek finansiskai kiek pati isgaliu.
Prasau nelikite abejingi. laukiu Jusu per az. esu is Jonavos, todel rasau tiek Jonavos tiek artimiausiu miestu skyreliuose.
Dovanoju guminius, berods Next, batus 10 dydžio, 18 cm pėdutei gal ir kiek didesnei. Batukai rožinės spalvos, su geltonom gėlytėm ir labai simpatišku drugeliu Viršuj galima sutraukti raišteliu. Palikom žiemai sode ir sutrūkinėjo Įtrūkimai yra aukšlčiau, realiai jų net nesimato, bet jei per visą aulą bristi į vandenį, gal ir leis Šiaip po rasą ar iki 3 cm per balas eisit drąsiai
Dovanoju rubelius berniukui- daugiau yra 6-9 men amziui: http://public.fotki....itgal/dovanoju/ Tik rytoj rubelius galiu atvezti i Panevezi. Siaip rubeliai Visagine, galiu siusti.
Labas rytas, esu pririnkusi maišiuką rūbelių berniukui kūdikėliui..Viena mergaitė buvo paparašius pagalbos, bet nebegaliu su ja susisiekti, tai galiu tą maišiuką perleisti kam nors kitam.
Dovanoju maišelį rūbų mažam berniukui (nuo gimimo iki maždaug 74 cm ūgio). Rūbeliai daugiausia vasariniai arba tinkami dėvėti kambaryje vėsesniais orais. Įvairūs - smėlinukai, šliaužtinukai, kelnytės, džemperiai. Daugumos būklė vidutinė, bet dar tikrai tinkami dėvėti Aš gyvenu Pasvalio rajone, tačiau kartais būnu ir Pasvalyje, ir Panevėžyje, taigi sutartume dėl atsiėmimo