QUOTE(F=ma @ 2010 05 03, 19:00)

Aš liepą skrisiu, bus lyg ir tarpinė stotelė iki Prancūzijos.
Suplanavau jau į Da Vinčio mokslo muziejų nueit, gal kas buvot, kiek laiko ten užtrunkama?
O kaip su ta Paskutine vakariene, ten tiesiog 15min pasižiūri į 1 paveikslą ar dar kas į kainą įeina? Dvejoju ar verta, juolab, kad sudėtinga su bilietais, tikslų laiką reik žinot...
Kaina perkant kioskelyje ir iš automato transporto bilietus skirias?
Ir dar gal nelabai į temą, bet reikės man iš Milano į Lioną traukiniu važiuot, žiūrėjau TGV bilietai yra, viskas OK, tik nežinau ar Lietuvoj per kokią agentūrą pirkt, ar internetu, ar pačiam Milane stoty jau nuskridus. Skaičiau vienam iš kelionių forumų, kad nelabai stoty žmonės angliškai kalba ir eilės milžiniškos (apie 1h)...

laba as italijoj jau 10 metu gyvenu,bet tik i viena muzieju buvau nuejus ir kai isejom priejom isvados jog isleisti pinigai tik puse tokamatembuvo verti.
del bilietu kioskelyje ir is automato tai kaina vienoda tik reikia zinotikuri rinktis.urbano:kainuoja 1 eura ir galioja 75 min.:gali viena karta tramvajum vaziuoti,viena karta metro ir viena kartu autobusu,o po to yra visi kiti:3 eurai kainuoja dieninis bilietas :su jmuo visa diena su visais miesto transportais gali vazineti.
del anglu kalbos ir eiliu tai cia irgi problema ,bet didesne problema yra ta jog kai pamato jog esi uzsienietis tavo bando apsukti ir del kainos ir del grazos.
patarciau pirmiausia internete pasiziuteri kiek kainuoja.