Įkraunama...
Įkraunama...

WOLL indai

Aš turiu WOLL keptuvę tai tikrai esu labai patenkinta. Štai tokią:

http://www.imperija....&...=307&lng=lt

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

Ir kaina ne 500Lt, o per pus mažiau smile.gif
Atsakyti
Tokių indų neturiu, bet įdomu kaip sekasi kepti ant tos keptuvės(ar netraukia ir su kokiais įrankiais po ją galima makaluotis ar tik mediniai ir spec ar galima ir su metaline šakute)?
Atsakyti
Naudoju viską kas man yra patogu: šaukštą, šakutę... taip pat plaunu karštą su indų plovikliu ir patikėkit tikrai veikmingumas šios keptuvės toks koks ir buvo naujos. Galima kepti taip pat be aliejaus, riebalų mėsą, dešreles... arba pakanka naudoti mažą jų kiekį, lengvai išsivalo su popierine servetėle thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(saulute27 @ 2007 01 18, 16:17)
Naudoju viską kas man yra patogu: šaukštą, šakutę... taip pat plaunu karštą su indų plovikliu ir patikėkit tikrai veikmingumas šios keptuvės toks koks ir buvo naujos. Galima kepti taip pat be aliejaus, riebalų mėsą, dešreles... arba pakanka naudoti mažą jų kiekį, lengvai išsivalo su popierine servetėle  thumbup.gif

O kiek laiko naudoji jau? bigsmile.gif
Atsakyti
Tiksliai nepamenu, bet panasiai apie metus (gal dar nepilnai, bet mazai truksta)
smile.gif

Ir kas yra labai svarbu, prie ju niekas neprisvyla... smile.gif
Atsakyti
As galvojau pirkti SKK firmos vokiska keptuve (titano), bet paskaicius apie Woll pakeiciau nuomone drinks_cheers.gif
Atsakyti
Turiu 2 tokias Woll titanines keptuves, 28 ir24cm diametro. labai patenkinta, super biggrin.gif . Galima su bet kokiais įrankiais brūžinti ir aliejaus galima nenaudoti, bet man per sausa ir reikia nors trupučio riebaliukų. Tik aš keptuvių dugną sugalvojau pavalyti su taip giriamu Amway orkaičių valikliu, tai ir liko nubėgę juodi plėtmai doh.gif . Labai fainos tos keptuvės.
Atsakyti
Sveiki!Noreciau WOOL keptuves!Randuosi Kaune,tai negi dabar del keptuves vaziuoti i Vilniu ar Jurbarka?Gal yra kitoks isigijimo budas?Bandziau uzsisakyti "Imperijos"tinklapyje-niekas ten nevyksta...
Atsakyti
Skaiciau,skaiciau apie keptuves,nutariau ,kad pirksiu tik "Wool"keptuve,o nusipirkau kazkoki s..Pernai buvau pirkusi pigia,atrodo uz koki 30 litu,panasus i "Balarini"pavadinimas,tai tikrai buvo gera-gerai, lygiai kepe visi krastai. Siandien su naujaja kepiau kotletus,tokios nesamones dar nebuvau maciusi blush2.gif Net vidury keptuves kotletai nevienodai kepe blush2.gif O kainavo vis tiek 40 litu ir reiks ismesti.Taigi vis vien reiks pirkti ta "Wool" menesio pabaigoj.Gal galit atsiliepti,kas tokia keptuve naudojasi ilgiau kaip metus?Nezinot,ar duoda kokia garantija?Mat as daug gaminu valgyti,kartais man keptuves prireikia po 3 kartus dienoj,tai noretu tikrai gero ir patikimo daikto,o man virs 200 litu kaip keptuvei nemaza suma.. g.gif
Atsakyti
Nu va siandien isigijom Wool keptuve thumbup.gif Suplojom 362 lt. (pabrango pasirodo), bet esu labai patenkinta, nes kepimas tai skiriasi nuo tefloniniu keptuviu doh.gif

Dar vienas klausimelis naudojanciom sias keptuves ax.gif Ar yra kas naudoja ant dujines virykles? Ar nesusigadina greiciau ta keptuve nuo tiesiogines ugnies doh.gif
Atsakyti
4u.gif O as uz Wool keptuve 28 istrizaines mokejau tik 220 litu!(Sia savaite)Na,rankena nenuimama ir atskirai pirkau Balarrini dangti (ta, kur yra reguliuojamas garu isleidimas)uz 30 litu=250 litu! thumbup.gif Tikrai skiriasi kepimas nuo teflonines,tik kuo- net nesuprasi biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Smaika: 10 vasario 2007 - 18:07
QUOTE(Smaika @ 2007 02 10, 18:05)
4u.gif O as uz Wool keptuve 28 istrizaines mokejau tik 220 litu!(Sia savaite)Na,rankena nenuimama ir atskirai pirkau Balarrini dangti (ta, kur yra reguliuojamas garu isleidimas)uz 30 litu=250 litu! thumbup.gif Tikrai skiriasi kepimas  nuo teflonines,tik kuo- net nesuprasi biggrin.gif

Kaina dar priklauso kokios serijos keptuve mirksiukas.gif Mano Titan plius ax.gif gili 7.5 cm. aukscio smile.gif

Beje kur pirkai? Kokia garantija? blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tučka: 10 vasario 2007 - 19:26