Įkraunama...
Įkraunama...

WOLL indai

QUOTE(Nenuorama @ 2009 06 14, 23:32)
Sveikos  smile.gif Mane domina Woll puodai  rolleyes.gif Gwidita, kaip sekasi naudoti? Ar galima juose su metaliniais įrankiais maišyti  g.gif Lauksiu bet kokios info  4u.gif

Aš galiu atsakyti; turiu vieną puodą ir keptuvę smile.gif Man jie labai labai thumbup.gif Keptuvę turiu jau 1,5 metų, o puodą - pusę metų. Labai smagu puode daryti įvairiausius troškinius. Vieną kartą buvau pamiršus kopūstus raugintus, troškinosi per naktį doh.gif doh.gif - bet puodui nieko ir kopūstai neprisvilę thumbup.gif
Tik aš jų neplaunu indaplovėje i(juos labai lengva ir šiaip išplauti). O įrankių metalinių neturiu, tai ir nenaudoju. Turiu Tupperware samtį, maišymo šaukštą, mentelę kepimui - jais ir maišau.
Bent man puodas ir keptuvė tikrai geri smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Asese @ 2009 06 15, 11:48)
Aš galiu atsakyti; turiu vieną puodą ir keptuvę smile.gif Man jie labai labai  thumbup.gif  Keptuvę turiu jau 1,5 metų, o puodą - pusę metų. Labai smagu puode daryti įvairiausius troškinius. Vieną kartą buvau pamiršus kopūstus raugintus, troškinosi per naktį  doh.gif  doh.gif  - bet puodui nieko ir kopūstai neprisvilę  thumbup.gif
Tik aš jų neplaunu indaplovėje i(juos labai lengva ir šiaip išplauti). O įrankių metalinių neturiu, tai ir nenaudoju. Turiu Tupperware samtį, maišymo šaukštą, mentelę kepimui - jais ir maišau.
Bent man puodas ir keptuvė tikrai geri smile.gif

O kokius modelius turit? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Nenuorama @ 2009 06 16, 01:10)
O kokius modelius turit?  rolleyes.gif

Kiek pamenu keptuvė iš NOVO TITANIUM serijos, o puodas - Titan Plus. Ir turiu vieną stikrinį, o vieną terakotos dangtį smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nenuorama @ 2009 06 14, 23:32)
Sveikos  smile.gif Mane domina Woll puodai  rolleyes.gif Gwidita, kaip sekasi naudoti? Ar galima juose su metaliniais įrankiais maišyti  g.gif Lauksiu bet kokios info  4u.gif

na o as truputy nusivyliau sitais puodais verysad.gif as turiu "logic"serijos du puodus su stikliniais dangciais...nauodoju juos daznai smile.gif kai tik nusipirkau juos,verdant maista pradejo posketi dangciai doh.gif toksai garsas kad yskiltu stiklas doh.gif bet nesuskilo karsta.gif db jau taip nesidaro...po to pradejo suktis rankenele...o kaip ja sutvirtinti nezinau nes jokio varztelio nematyti g.gif bet tai cia irnesakyk.gif palyginus su tuo ka db pamaciauju vidui...na ant dugno,pusleles ir toks vaizdas kaip buna atsilupes teflonas doh.gif labai issigandau,naudoju tikrai atsargiai ir kaip Asese maisau tik TW yrankiais,kurie yra plastmasiniai...vyras pasiuto ant manes kad uzsinorejau tokiu brangiu puodu o is ju s... doh.gif db mastau kad reiktu vezti y parduotuve ir aiskintis kodel taip atsitiko g.gif tai tiek...
Papildyta:
user posted imageva stai toki pas mane ax.gif
Atsakyti
QUOTE(gwidita @ 2009 06 16, 11:12)
na o as truputy nusivyliau sitais puodais verysad.gif as turiu "logic"serijos du puodus su stikliniais  dangciais...nauodoju juos daznai smile.gif kai tik nusipirkau juos,verdant maista pradejo posketi dangciai doh.gif toksai garsas kad yskiltu stiklas doh.gif bet nesuskilo  karsta.gif db jau taip nesidaro...po to pradejo suktis rankenele...o kaip ja sutvirtinti nezinau nes jokio varztelio nematyti g.gif bet tai cia  irnesakyk.gif palyginus su tuo ka db pamaciauju vidui...na ant dugno,pusleles ir toks vaizdas kaip buna atsilupes teflonas doh.gif labai issigandau,naudoju tikrai atsargiai ir kaip  Asese maisau tik TW yrankiais,kurie yra plastmasiniai...vyras pasiuto ant manes kad uzsinorejau tokiu brangiu puodu o is ju s... doh.gif db mastau kad reiktu vezti y parduotuve ir aiskintis kodel taip atsitiko g.gif tai tiek...
Papildyta:
user posted imageva stai toki pas mane ax.gif

Man šitie irgi labai patiko bigsmile.gif Bet po jūsų komentaro irgi baugu pasidarė unsure.gif Kiek laiko jau naudojate? Ant kokios viryklės? unsure.gif Ar netrukdo kaistančios rankenos? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Nenuorama @ 2009 06 16, 15:17)
Man šitie irgi labai patiko  bigsmile.gif Bet po jūsų komentaro irgi baugu pasidarė  unsure.gif Kiek laiko jau naudojate? Ant kokios viryklės?  unsure.gif Ar netrukdo kaistančios rankenos?  unsure.gif

na tiksliai neatsimenu g.gif bet apie puse metu jau juos turiu...naudoju ant dujines virykles,o rankenom tai zadejau pirkti specelias rankeneles kur uzsimauna,kad nebutu rankom karsta unsure.gif nes db jei tik uzsimirstu ir paimu uz karstu tai cry.gif cry.gif cry.gif
Papildyta:
pasiziurejau db y cekius ax.gif pirkom juos kovo menesy mirksiukas.gif tai sakyciau gana greitai pasirode negeri dalykai juose g.gif
Atsakyti
QUOTE(gwidita @ 2009 06 18, 21:50)
na tiksliai neatsimenu g.gif bet apie puse metu jau juos turiu...naudoju ant dujines virykles,o rankenom tai zadejau pirkti specelias rankeneles kur uzsimauna,kad  nebutu rankom karsta unsure.gif nes db jei tik uzsimirstu ir paimu uz karstu tai cry.gif  cry.gif  cry.gif
Papildyta:
pasiziurejau db y cekius ax.gif pirkom juos kovo menesy mirksiukas.gif tai sakyciau gana greitai pasirode negeri dalykai juose g.gif

Na, tikrai, labai greitai unsure.gif O mes vis dėlto apsisprendėm imti SKK firmos puodus ir keptuvę rolleyes.gif Jei ką domins ateity, galėsiu rekomenduoti firmą, kuri prekiauja tais puodais ir kaina tikrai patraukli: trys puodai 1,2 ltr, 2 ltr ir 4 ltr + 26 cm ketuvė mums atsiėjo apie 650 Lt thumbup.gif
Tikiuosi po metų parašysiu, kad puodai thumbup.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Turiu WOOL keptuve nuo sausio 2009.Jau pastebejau kad traukia....kiausinio negaliu jau ir blynu normaliai iskepti verysad.gif turiu daugiau alejaus pilti ....nors tu verk...metaliniu irankiu tikrai nenaudojame....na nezinau ka ir galvot....tokie pinigai kaip i bala..o BERG HOFF keptuve stovi nenauduojama verysad.gif negaliu priprasti ir ismokti gaminti(((((((
Atsakyti
QUOTE(Ulitka @ 2009 06 26, 19:12)
Turiu WOOL keptuve nuo sausio 2009.Jau pastebejau kad traukia....kiausinio negaliu jau ir blynu normaliai iskepti  verysad.gif turiu daugiau alejaus pilti ....nors tu verk...metaliniu irankiu tikrai nenaudojame....na nezinau ka ir galvot....tokie pinigai kaip i bala..o BERG HOFF keptuve stovi nenauduojama verysad.gif negaliu priprasti ir ismokti gaminti(((((((

kokios serijos keptuve? g.gif
Atsakyti
QUOTE(gi2lux @ 2009 06 26, 23:29)
kokios serijos keptuve? g.gif

Titan Plius serijos. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Ulitka @ 2009 06 27, 10:34)
Titan Plius serijos. verysad.gif

O kaip su garantiniu? Juk deklaruoja kad suteikia 3 m garantiją dangai ir 25m korpusui?
Atsakyti
O mes vie dėlto apsisprendėm pirkti SKK firmos puodus ir keptuvę rolleyes.gif Kažkaip man tas WOll vis dėlto neprilipo doh.gif Keptuvę jau bandžiau - thumbup.gif

SKK irgi vokiečių firma (man atrodo Woll konkurentai), kuri gamina titano, nerūdijančio plieno puodus, keptuves smile.gif
Atsakyti