QUOTE(Mama_anarchija @ 2007 01 18, 11:54)
Nu nevaryk. Jeigu vyras dar sisioja į kelnes iš meilės, tokia dovana gali netgi labai tikti.
Mano vyrui geriausios dovanos yra praktiškos ir solidžios (pasirinkimas gan platus).
Šiaip jūs pati turite gerai pažinoti savo vyrą ir nujausti, kas jam patinka. Gal jis yra romantikas ir Medinio nekenčiami paveikslėliai jam labai tiktų
Bet iš patirties galiu pasakyt, kad dauguma mano vyrų linkstą prie konkrečių praktiškų dovanų.
Tai va, butent ir noreciau konkreciau, vardais, kas tos "praktiskos dovanos". Saviski rodos, neblogai pazystu, nu bet del to dar sunkiau dovana isrinkti, nes man atrodo, kad tai su tuo, tai su anuo neitiksiu...

Nu, gerai, megsta jis virtuvej suktis.... Puodu juk nedovanosi... Peiliai patinka, bet as (tfu tfu tfu) prietaringa...

Skaityti patinka. Bet specifine literatura, ir be to jau yra apkrautas neperskaitytom knygom (nes ir kiti zino, kad jis skaito, ir panasu, kad vieninteli dalyka kaip galima dovana jam renka knyga). Chalatu jis nenesioja, rubus megsta pats rinktis... Ok, esu dovanojus kvepalu, manikiuro rinkini, vitaminu, knygu (apie kulinarija ir Feng Shuj, bet itariu net atsivertes nebuvo..) o Dabar visokiu progu arteja, galvoju, pasiklausinesiu, ka jus dovanojat...

Konkreciai. Pavadinimais

kas jusu vyriski labiausiai pradziugino. Ko jam labiausiai reikejo, ar reikia...?
Tiesa, esu dovanojus ir foto. Bet ne savo, o internete radau tokiu meniniu-erotiniu, crazy, zinomu fotografu...

Jam patiko, pasikabino, visi kas ateina demesi atkreipia

Newton'o pvz...

Tiesa, tokie dalykai kaip pinigines, rankines, slipsai,dirzai, atkrenta irgi...
O gal galit patarti ka galima "vyrisko" padovanoti is maisto gaminimo srities?