Įkraunama...
Įkraunama...

Kokias dovanas dovanojate savo vyrams?

QUOTE(laumupė @ 2010 10 14, 15:41)
. čia ne apie dovanas sau kalbama, o apie dovanas diedui  tongue.gif  lotuliukas.gif

Nu taigi laiminga zmona -laimingi visi namie. taigi reik save lepint dovanom,o ne diedus popint biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(laumupė @ 2010 10 14, 15:41)
man atrodo jau jums abiems laikas po šaltu dušu  lotuliukas.gif  Kokie dar bananai?.... čia ne apie dovanas sau kalbama, o apie dovanas diedui  tongue.gif  lotuliukas.gif

geriausia dovana diedui- bananas jo bobai.
Atsakyti
QUOTE(blondinas Nr.246 @ 2010 10 14, 19:40)
geriausia dovana diedui- bananas jo bobai.

Kartais man atrodo, kad blondinui daugių daugiausia 20 metų, nes kažkur skaičiau, kad vaiką turi, šiaip manyčiau, kad paauglys. Išsilavinimas, tikiu pilnai, pradinis smile.gif Nes kažkaip grubumas ir nepagarba išsireiškimuose nenusakoma. Nors, kita vertus, ir su aukštuoju galima būti nepagarbiam ir grubiam.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Myliu tave: 14 spalio 2010 - 20:26
QUOTE(Myliu tave @ 2010 10 14, 21:26)
Kartais man atrodo, kad blondinui daugių daugiausia 20 metų,

kuo girtesne boba, tuo vyrai prie gretimu staliuku jaunesni atrodo...
Atsakyti
QUOTE(blondinas Nr.246 @ 2010 10 14, 21:36)
kuo girtesne boba, tuo vyrai prie gretimu staliuku jaunesni atrodo...

Matomai, atspėjau, todėl tokia ir reakcija biggrin.gif Nieko, užaugsi, pažadu biggrin.gif Nes, kitu atveju, jeigu esi vyresnis, tada jau problema smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Myliu tave: 14 spalio 2010 - 20:38
QUOTE(Myliu tave @ 2010 10 14, 21:38)
Matomai, atspėjau, todėl tokia ir reakcija biggrin.gif Nieko, užaugsi, pažadu biggrin.gif Nes, kitu atveju, jeigu esi vyresnis, tada jau problema smile.gif

nieko ner kvailiau uz vienisa, girta, speliojancia boba ...prie staliuko, esancio prie pat duru.
Atsakyti
QUOTE(blondinas Nr.246 @ 2010 10 14, 21:44)
nieko ner kvailiau uz vienisa, girta, speliojancia boba ...prie staliuko, esancio prie pat duru.

Mielas vaike, yra du dalykai: aš visiškai negeriu, tai viena. Antra - nesu boba, nebuvau ir nebūsiu. Esu moteris. O tai du skirtingi dalykai.
Atsakyti
QUOTE(Myliu tave @ 2010 10 14, 21:45)
Mielas vaike, yra du dalykai: aš visiškai negeriu, tai viena. Antra - nesu boba, nebuvau ir nebūsiu. Esu moteris. O tai du skirtingi dalykai.

supratau.
Jei bare sedi zmogus ir geria, tai jis ne moteris.
Atsakyti
Beje, į temą, dėl dovanos: būna, kad kažka praktiško, pvz. kvepalus, megztuką kokį ir pan. Būna, kad kažką romantiško: vakarienę prie žvakių.... wub.gif Eilėraštį savo esu dovanojusi.
Papildyta:
QUOTE(blondinas Nr.246 @ 2010 10 14, 21:57)
supratau.
Jei bare sedi zmogus ir geria, tai jis ne moteris.

Ir net ne žmogus, o pasigėrusi kiaulė lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Myliu tave @ 2010 10 14, 21:59)

Ir net ne žmogus, o pasigėrusi kiaulė  lotuliukas.gif

uzvakar dulkinau kiaule..
Atsakyti
QUOTE(blondinas Nr.246 @ 2010 10 14, 22:02)
uzvakar dulkinau kiaule..

Į sveikatą, nors čia jau zoofilija biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Myliu tave @ 2010 10 14, 22:04)
Į sveikatą, nors čia jau zoofilija biggrin.gif

bet, kad ji labai buvo panasi i moteri...Dideli papai, kvailos akys, is siknos styrojo sniuriukas..
Atsakyti