Įkraunama...
Įkraunama...

Kokias dovanas dovanojate savo vyrams?

Esu dovanojus suoli parasiutu, greicio radara, dovanu kortele foto aparato linzem ir t.t.
Paprastai, dovanoju tai, kas yra praktiska, bus naudojama... arba, tai apie ka jis seniai galvoja, bet pats sau nenusipirks smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aga1: 16 gruodžio 2010 - 01:29
QUOTE(aga1 @ 2010 12 16, 01:29)
Esu dovanojus suoli parasiutu, greicio radara, dovanu kortele foto aparato linzem ir t.t.
Paprastai, dovanoju tai, kas yra praktiska, bus naudojama... arba, tai apie ka jis seniai galvoja, bet pats sau nenusipirks smile.gif

dasigyveno mentai...jau radarus dovanu gauna.
Nesuprantu.. kur ***..zmoniu mokesciai eina.
Atsakyti
kažkaip sujuokino tema.. laugh.gif
dabar tas pats, kad paklausčiau, ar mano vyrui vakarienei patiktų kalmarai laugh.gif
gi JŪSŲ vyras, JŪS geriausiai ir žinot, kokios dovanos gali patikt.. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(salkubets @ 2010 12 17, 13:48)
kažkaip sujuokino tema.. laugh.gif
dabar tas pats, kad paklausčiau, ar mano vyrui vakarienei patiktų kalmarai laugh.gif
gi JŪSŲ vyras, JŪS geriausiai ir žinot, kokios dovanos gali patikt..  ax.gif

Visa bėda ta, kad kai kurie dovanas kitiems renka galvodami ne apie tuos, kam jos skirtos, bet apie save.
Atsakyti
QUOTE(juzė @ 2010 12 17, 18:09)
Visa bėda ta, kad kai kurie dovanas kitiems renka galvodami ne apie tuos, kam jos skirtos, bet apie save.

iš serijos-nežinau ką tau padovanoti nes jau viską turi ko man reikia? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(salkubets @ 2010 12 17, 13:48)
kažkaip sujuokino tema..

kazkada ir as zvengiau is situ visu temu.
Paskui, kai supratau, kad tai raso realus zmones, kurie formuoja musu sekancia karta, mane apeme neviltis ir gerklej toks kartus gumulas pasidare...
Atsakyti
QUOTE(juzė @ 2010 12 17, 18:09)

Bet dovana geriausia pirkti tokia, kokia gavusi ir pati apsidziaugtum. (Zinoma atsizvelgiant i adresato padeti, situacija, norus).
Atsakyti
QUOTE(tikriausiai @ 2010 12 17, 23:50)
Bet dovana geriausia pirkti tokia, kokia gavusi ir pati apsidziaugtum. (Zinoma atsizvelgiant i adresato padeti, situacija, norus).

Jei dovanojate dovanas tai dovanokit tik tokias, kurios pradžiugintų kitą, patiktų pirmiausia kitam (šiuo atveju jūsų vyrui). Galbūt jūsų vyrui koks dalykas yra silpnybė, o jums nesukelia jokių jausmų (ir nesidžiaugtumėt tokią gavusios), tad reikia pamiršt save ir dovanot vyrui tai, kas jam patiktų (nors galbūt nepatiktų pačiai) blush2.gif
Atsakyti
Aš savajam valdingam Liūtukui išrinkau dovaną Klėdoms - užsakiau vardines sąsagas. Jis dirba vienoj didelėje įmonėje aukštose pareigose, tuo pačiu ir savo verslą plėtoja, kasdien vilki kostiumą (na, beveik kasdien, kai nesimuliuoja smile.gif. Sąsagų neturi. www.sasagos.lt Ką manote? Padariau užsakymą, man atsiuntė kelis individualius kompiuterininius sąsagų variantus. Išsirinkau labiausiai jam tinkantį ir laukiu. Turėtų savaitės pradžioje jau pagaminti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jūros Deivė @ 2010 12 18, 21:47)
Jis dirba vienoj didelėje įmonėje aukštose pareigose, tuo pačiu ir savo verslą plėtoja, kasdien vilki kostiumą

netikiu.
Bandom is naujo...
Atsakyti
QUOTE(blondinas Nr.254 @ 2010 12 18, 23:54)
netikiu.
Bandom is naujo...

Atsiprašau, kad galimai įžeidžiau jūsų savimeilę tongue.gif Tai kaip dėl sąsagų? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Jūros Deivė @ 2010 12 18, 22:47)
Aš savajam valdingam Liūtukui išrinkau dovaną Klėdoms - užsakiau vardines sąsagas. Jis dirba vienoj didelėje įmonėje aukštose pareigose, tuo pačiu ir savo verslą plėtoja, kasdien vilki kostiumą (na, beveik kasdien, kai nesimuliuoja smile.gif. Sąsagų neturi. www.sasagos.lt Ką manote? Padariau užsakymą, man atsiuntė kelis individualius kompiuterininius sąsagų variantus. Išsirinkau labiausiai jam tinkantį ir laukiu. Turėtų savaitės pradžioje jau pagaminti smile.gif

Dabar gan populiaru dovanų komplektai.
Tai prie sąsagų dar siūlau užsakyti vardinį antkaklį ir vardinį antsnukį.
...Savo Liūtukui.
Atsakyti