Įkraunama...
Įkraunama...

Geri ginekologai Klaipėdoje

Kaip jums gydytoja Maskolaitiene? Ji dirba ten, prie Palangos kelio, prie buvusio technikumo, privaciai
Atsakyti
Sveiki.as irgi jau keleta metu gyvenu Klaipedoj, tai teko apsilankyti pas viena kita ginekologa.buvau pas Locaitene - ziauriai nepatiko, Meiliene - irgi nelabai.paskutini kart buvau pas Joci, nieko toks, visai normalus, bet jau prisiklausiau visokiu apie ji kalbu. Tai net nezinau, ar dar eiti pas ji. g.gif gal kas buvot pas Joci, parasykit savo nuomone
Atsakyti
QUOTE(jurda @ 2005 02 14, 11:41)
Kaip jums gydytoja Maskolaitiene? Ji dirba ten, prie Palangos kelio, prie buvusio technikumo, privaciai


Lankiausi pas Saviloviena pries keleta metu-faina gydytoja,bet kazko lyg ir truksta...Grusiene- schmoll.gif kreipiausi pas ja,nes nepastoju,tai liepe svori numest,sveikai maitintis ir tipo pastosiu..galima pagalvot,kad as jau storule baisiausia...gal ir turiu kokius 5 kilus per daug,bet ne tame nepastojimo esme schmoll.gif ..drauge patare pas Maskolaitiene apsilankyt.pas ja ir pasilikau.taip jau metai vien tik pas ja lankausi..nors pries tai 2 metus nepastojau,pas Maskolaitiene lankydamasi pastojau(gaila,buvo negimdinis nestumas)..dabar dar ruosiuosi pasikonsultuot su gydytoja Salygiene.
Atsakyti
QUOTE(jurda @ 2005 02 14, 11:41)
Kaip jums gydytoja Maskolaitiene? Ji dirba ten, prie Palangos kelio, prie buvusio technikumo, privaciai

Lankausi jau senai ir esu labai patenkinta 4u.gif
Atsakyti
As rekomenduociau Maciulionyte, bet ji dirba tik privaciai ir gimdymo namuose. Lankydavausi pas Grusiene privaciai, man ji visai patiko, bet kai viena karta pradejo skustis kad mazai uzdirba tai pasibjaurejau. Vienas dalykas, kad geri ginekologai nesiskundzia kad mazai uzdirba, o kitas dalykas-is privataus paciento dar kazko papildomai reikalauti yra tiesiog nepadoru. Na, gal ji ne tai turejo galvoje, bet nuskambejo negraziai.
Atsakyti
QUOTE(jurda @ 2005 02 14, 11:41)
Kaip jums gydytoja Maskolaitiene? Ji dirba ten, prie Palangos kelio, prie buvusio technikumo, privaciai

Lankausi pas daktare Rita jau antri metai. Maloni, profesionali, globejiska. Neturiu nusiskundimu
Atsakyti
QUOTE(Pajurio mergaite @ 2004 11 09, 18:32)
Sveiki, gal kas yra buve pas ginekologe Locaitiene Klaipedoje? Kokia ji? Uzsiregistravau pas ja, tai bus mano pirmas kartas pas ginekologe..Butu gerai zinot, ko tiketis.Aciu:)


Buvau ir ji mane nugydė. Pražiūrėjo cukrinį diabetą nėštumo metu. darr lankausi pas gydytoją KISELIOVĄ. Be galo puiki ir profesionali gydytoja. Pacientui visą širdį atiduoda.
Atsakyti
Dabar as papasakosiu savo istorija...
Viskas prasidejo nuo to kad pries 2 metus man rado cista. Nekreipiau kazkaip i tai demesio, sako pagerk kontraceptikus ir praeis. Praejus kiek laiko nusprendziau pasitikrinti kas kaip, kaip ta cista ir nuejau i gimdymo namus pas gydytoja Dargiene. Ji man dare echoskopija del cistos ir rado uz gimda didesne cista, kuria reikia tuc tuojau operuoti, kitaip man sakes (na beveik taip ir pasake, be jokiu skrupulu). O kas man visteliai, as taip issigandau, tik nesupratau vieno dalyko: kaip galiu tureti tokia cista jeigu man nieko neskauda, as jauciuosi gerai. Beto, gerbiamoji gydytoja net nepklause apie mano savijauta, net nepabande kazkaip vaistais gydyti ta cista, sako operacija ir taskas. Kita menesi ateik, dar patikrinsim mazu kas pasikeis, jeigu ne guldysim ir pjausim. As jos diagnoze nepatikejau ir nuejau pas jurininku ligonineje dirbancia gydytoja Odeta Drulyte. Nu maladec zmogus, na toks savas, toks draugiskas.Pirmos apziuros metu diagnoze - jokios cistos net nera. Isvados po antros apziuros praejus dviem menesiams - cistos nera, gal kada ir buvo, bet tikrai nedingo po Dargienes apziuros, nes tebuvo praeje tik 2 savaites. Kita savaite vel einu pas Dargiene, paziuresiu ka ji dabar pasiulys man, gal gimda butu isplove jeigu jokios cistos nera. As sokiruota, visom patarciau vengti Rasos Dargienes, ji ir mano seseriai blogai diagnozavo liga bet aciu dievui viskas gerai baigesi. Jeigu kas dar nebandet siulyciau Odeta Drulyte, pas ja galima ir su sintimu ir mokant uz priemima. Turint tokia gydytoja neverta net eiti privaciai...
Atsakyti
Mano drauge klaipiedete lankosi pas Drulyte, ji du vaikus jos pagalba sveikus isaugino ir pagimde...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lelijele: 28 kovo 2005 - 23:33
o kokioskainos yra einant privaciai ax.gif
nes maciau tik nefridos psl kainas , o Lornos nera schmoll.gif
o as noreciau nueit privaciai unsure.gif
Atsakyti
Lornoj bent jau pires metus kai lankiausi dirbo Grusiene, konsultacija kainuodavo 40lt., o tolesnis gydymas lyg po 20lt. Nera labai brangiai. Geras dalykas kad ten yra laboratorija, tai tepineli padaro iskart.
Atsakyti
Gal kas turite nuomonę apie daktarę V. Konciūtę? Privati klinika Kuncų gatvėje g.gif Nėščia aš iki paskutinės dienos lankiausi pas gyd. Navicką ( mažajam kaimelyje)...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elina: 30 kovo 2005 - 10:10