Įkraunama...
Įkraunama...

Geri ginekologai Klaipėdoje

QUOTE(Polia @ 2006 12 14, 13:45)
Pritariu del gydytojos Drulytes, sauni moteris! taciu gyd. Graziene esu nusivylusi!

O KODEL?? KAS NUTIKO PAS GYD. GRAZIENE??
Atsakyti
Nieko baisaus neatsitiko! Tik tai mes viena kitos nesupratom. Toks jausmas buvo, jog ji man3s negyrdi, negyrdi tai ka as jau sakau. Lankiausi pas ja VK, mokejau nemazus pinigu, ir norejusi, kad poziuris butu rimtesnis.
Atsakyti
Gal kas zinote ar Vaisingumo klinikoje tikrina krutis? na netik kad apziuretu, bet ir reikiamus tyrimus ar daro? Kiek kainuotu? Ir gal kas parekomenduotumete pas koki gydytoja eiti?
Pati esu ten buvusi labai seniai, seip profilaktiskai pasitikrinti,bet gal pries kokius 4 ar 5metus, net nepamenu gydytojos pavardes.Sejp visai maloni buvo.
Patarkit kur dar butu galima privaciai pasitikrinti krutis? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(moony @ 2006 12 17, 22:36)
Gal kas zinote ar Vaisingumo klinikoje tikrina krutis? na netik kad apziuretu, bet ir reikiamus tyrimus ar daro? Kiek kainuotu? Ir gal kas parekomenduotumete pas koki gydytoja eiti?
Pati esu ten buvusi labai seniai, seip profilaktiskai pasitikrinti,bet gal pries kokius 4 ar 5metus, net nepamenu gydytojos pavardes.Sejp visai maloni buvo.
Patarkit kur dar butu galima privaciai pasitikrinti krutis?  mirksiukas.gif

Šiaip yra jų internetinis puslapis www.vaisingumas.lt ir ten surašytos visos procedūros, kurias jie atlieka, bei kainos 4u.gif tai gali pasižiūrėti.
O dėl gydytojos, tai bet jau aš kai buvau dėl nėštumo, tai mane priėmė gyd. Jaseliūnienė - labai nuostabi gydytoja 4u.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Ziurejau ju internetini puslapi bet ten jokios info nera apie krutu patikrinima, galu gale paskambinau ir gaila bet jie neatlieka tokiu paslaugu. Pasiule kreiptis y Salvijos medicinos centra, arba i Lorna. smile.gif Pasiskambinau i Lorna tai ten kazkoks gydytojas tik po nauju metu bus doh.gif , nebent kazkokia paprasta gydytoja gali apziuret uz 30lt blink.gif , o Salvijoje ryt vakare priimtu, 55lt kainuotu. mirksiukas.gif
Tai reiks pedint ryt i ta Salvija...tikiuosi gera kokia gydytoja pasitaikys rolleyes.gif
Atsakyti
O.Drulyte jau dirbs po nauju metu vaisingumo klinikoj!pagaliau! biggrin.gif
Atsakyti
Tai va , apsilankiau as tameSalvijos medicinos centre, prieme kazkoks vyras, kurio ne pavardes nezinau.... blush2.gif vienu zodziu patikrino krutine ultragarsu, visas vizitas uztruko gal 4minutes. Jokio demesio, siltumo is to gydytojo nesulaukiau schmoll.gif . Pasake, kad man viskas gerai ir tiek, o kad krutine maudzia tai dzin, tipo praeis... blink.gif
Manau teks apsilankyti kitur jei nepraeis doh.gif
Atsakyti
SVEIKI,
IEŠKAU GEROS GINEKOLOGĖS KLAIPĖDOJE !!!! KURI PRIŽIŪRĖTŲ NĖŠTUMO METU , NORĖČIAU LANKYTIS PRIVAČIAI ax.gif daugelis šiame forume išvardytų gydytojų nėštumų neprižiūri verysad.gif O aš ieškau nuoširdžios kompetentingos daktarės, pas kurią galėčiau kreiptis, kai jaučiuosi blogai, o ne tik kai sulauki kada jinai dirbs, ir tai dar neaišku ar priims. Labai norėčiau , kad ta pati gydytoja galėtų dalyvauti ir gimdyme. Turiu aš gerą savo gydytoją, bet jinai nėštumo neprižiūri verysad.gif verysad.gif verysad.gif , dirba privačiai ir man tenka ieškotis nors laikinai naujos gydytojos, tai gal merginos iš patirties ka nors patartumėte 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Kuncų klinika įeik į naujienas - ten rašo kad prižiūri nėščias visą nėštumo laikotarpį
Atsakyti
Mano atsiliepimai apie gydytoja Kaupaite kuo geriausi. Klaipedoje man su ja neteko kaip su gydytoja susidurti (tik mieste matemes smile.gif ), bet ji buvo mano gydytoja Kauno klinikose, kai savo maziuko laukiausi (ji ir prieme ji (operacija dare). Tikrai labai silta ir supratinga gydytoja. Rytais laukdavom, kol ji i palata ateis. Ir per budejimus visuomet uzeidavo, paklausinedavo, kaip visos jauciames. Ir po gimdymo mane labai priziurejo. Man atrodo, kad nereikia labai mamytems jaudintis, jei per pirma vizita kas nors ne taip buna. Jei nestumas neturi papildomos rizikos, tai manau, nereikia labai jaudintis del visko, ateis laikas ir bus tikrai viskas padaryta del jusu ir jusu kudikelio geroves.
Atsakyti
Skaiciau jusu pasisakymus, ir padariau isvada, kad Nefridoje geriausia eiti pas Holcmann... Beje, tinklapyje radau, kad ten dar dirba ir kazkoks Tomas Kazlauskas. Kokie atsiliepimai apie ji?
Beje, yra teke privaciai apsilankyti pas gyd. Maskolaitiene - ziauriai patiko thumbup.gif Tarp kitko, ji man dar ir 40 lt nuolaida padare - uz konsultacija ir echo reikejo moketi 120, o paeme tik 80 ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ritavi: 28 gruodžio 2006 - 10:01
QUOTE(krika @ 2006 12 27, 16:46)
Kuncų klinika įeik į naujienas - ten rašo kad prižiūri nėščias visą nėštumo laikotarpį

Žinau Vėtrungėj Kuncu klinika, buvau ir pas vieną gydytoja, bet nežinau... g.gif ar norėčiau pas ja lankytis, dabar esu prisirašiusi pas vieną šiame forume išgirtą gydytoją, bet jinai tikrai neatsakė į man rūpimus klausimus, tiktai dar labiau paliko nerimo ir klausimų, į kuriuos kaip bebūtų keista atsakė mano šeimos gydytoja. Tai vat Kuncuose jų labai nemažai, gal kas iš nestuke.gif pas ka lankotės..... ax.gif Ir dar man kažkaip pasitikėjima kelia gydytojai dirbantys vaisingumo klinikoj Šermukšnių gatvėj.... rolleyes.gif Dabar jau sprendžiu ka daryti... g.gif
Atsakyti