Įkraunama...
Įkraunama...

Geri ginekologai Klaipėdoje

QUOTE(Slapux @ 2004 12 11, 16:46)
Man gyd Grusiene  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif gydytoja. Lankausi jau 7 m. ir i jokia kita jos neiskeisciau. Du vaikus pas ja isnesiojau. Kas pas ja nueina, tai ir lieka visam laikui. Bent jau is mano pazistamu. Tikrai, pries sia gydytoja lenkiuosi, auksinis zmogus ir  thumbup.gif  thumbup.gif  specialistas.
Chadarceva man visai nepatiko, prigasdina be reikalo. Ir nelabai pagaudavau ka ji nori pasakyt, tai lekdavau pas Gyd Grusiene kad paaiskintu (cia kai Gyd Grusiene atostogavo).

Man irgi Grušienė labai patiko. Taktiška, konkreti, profesionali. thumbup.gif thumbup.gif . Dar per nėštumą nestuke.gif turėjau jos seselės Ritos telefoną, tai ir dabar jei reikia, tai pasiskambinu, pasiprašau, kad nereiktų laukti. Na tokie atvejai būdavo, kai dar maitinau. Labai šaunios moterys.
Atsakyti
QUOTE(jėga @ 2005 05 27, 15:05)
O aš lankausi pas Jočį 3 pol.  thumbup.gif Lankausi nedažnai, todėl galiu palaukt ir 2 val. ax.gif
O Kuncų ambulatorijoj buvau pas R.Valeckienę. Irgi  thumbup.gif

Rasa Valickienė thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Nesvarbu, kad ji mano pažįstama ax.gif ax.gif
Atsakyti
nuostabios ginekologes klaipedoj.pvz.:vetrunges pasazos poliklinikoj-gyd.kastanauskiene.pirma karta pas ja ejau,labai gera rolleyes.gif
Atsakyti
[quote=Ramsius,2005 08 05, 12:28]
Rasa Valickienė thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

Taip! Taip! Ir dar kartą taip! Teko su ja bendrauti nėštumo metu. Nuostabi gydytoja! Rekomenduoju pas ją apsilankyti - tikrai nepasigailėsite.
Atsakyti
QUOTE(jovita02 @ 2005 08 02, 09:30)
Man irgi Grušienė labai patiko. Taktiška, konkreti, profesionali.  thumbup.gif  thumbup.gif . Dar per nėštumą  nestuke.gif turėjau jos seselės Ritos telefoną, tai ir dabar jei reikia, tai pasiskambinu, pasiprašau, kad nereiktų laukti. Na tokie atvejai būdavo, kai dar maitinau. Labai šaunios moterys.

O kur si gyd dirba??
Atsakyti
QUOTE(*Citra* @ 2005 08 20, 01:02)
O kur si gyd dirba??

Privačiai taip lyg ir Lornoje mirksiukas.gif
Atsakyti
Irgi galvoju apie Nefrida-reikes ten gal registruotis,bet gal yra ten kas lanko?Reikia eiti pas ginekologa,nes ilgai ten jau nebuvau blush2.gif
Atsakyti
Aš pradėjau lankytis pas Kunciutė, gydytoja gal ir gera bet ta sesutė tai man nepatiko
Atsakyti
Kažkada lankiausi pas Locaitienę tai nieko ypatingo, norėjau išsamesnės konsultacijos, oviską paaiškino labai sausai. schmoll.gif
Dabar užsirašiau pas Diržauską g.gif girdėjau gerus atsiliepimus, tik gal kiek neįprasta, jog vyras g.gif
Atsakyti
QUOTE(ramirėja @ 2005 09 12, 12:03)
Kažkada lankiausi pas Locaitienę tai nieko ypatingo, norėjau išsamesnės konsultacijos, oviską paaiškino labai sausai. schmoll.gif
Dabar užsirašiau pas Diržauską g.gif  girdėjau gerus atsiliepimus, tik gal kiek neįprasta, jog vyras g.gif

Man irgi pas Locaitiene kazko truko, nors maloni gydytoja.
Atsakyti
Sveikos merginos. O ar lankėtės kas nors pas gydytoją Intienę, arba gydytoją Jaseliūnienę? Man rekomendavo gydytoją Intienę. Bet pas ją poliklinikoje be galo daug pacienčių. O aš dirbu ir nelabai galiu laukti. Gal žinot kas nors, ar ji dirba privačiai? Ir kaip ji aplamai?
Atsakyti
Sveikos. Po gimdymo lankiausi pas gyd. V.Galvosienę, nes ji gimdymo namuose mane prižiūrėjo po gimdymo 2 sav. Ji ten skyriaus vedėja dirba. Dar gera gydytoja yra I.Skiotienė. Ji dirba Jūrininkų ligoninėje. Dauguma palangiškių pas ją važinėja.
Atsakyti