Sveikos,
neradau temos, kuri mums visiškai tiktų, tai užsukau čia

Mano 4metė patapo šuniuku

Daro visur kur papuola - kartais nusimauna kelnes, kartais ne

Kalbėjom gražiuoju, gėrėm vaistus (raminančius), vaikščiojom pas psichologus, patys keitėm elgesį, galų gale - baudėm atimdami malonumus, liepdami pačiai išsivalyti ir kartu išsiplauti kambarį (aišku, koks ten valymas, bet visgi juk reikia pamokyti po savęs palikti tvarką) ,galiausiai paėmėm diržo - NIEKO

Dabar taiko pasisiot ten, kur sunku išvalyt - ant ilgo plauko kilimo, didelių čiužinių ir pan... Jau kelias naktis padaro ir į lovą (bet čia, manau, jau miegodama, ne specialiai, gal stresuoja nubausta).
Klausiu vaiko - kodėl, sako - man taip patinka

Vaiko kambarys dvokia jau kaip pas asocialus - kilimo ir ciuzinio negaliu atskalbt

Turim mažesnį broliuką, gydytojai pripažino konkurenciją, kaip su tuo kovoti - nepasakė... Gaila vaiko, gaila savęs. MB jau sakiau, kad tuo momentu, kai randu eilinę balą - nemyliu savo vaiko, rankos svyra...
Pvz vakarykštė diena - visa šeima išėjome pasivaikščioti po miestą (ne parduotuves), dukrai leidome pasiimti paspirtuką - juo važinėjosi, kavinutėje pasilepinome desertu, vėliau darže pasirinkome braškių - gavo jų iš karto, tada žaidėme namuose lauke, po to - šeimyninis žaidimas "lapė ir viščiukai" (tėtis ir mama - lapės, vaikai - viščiukai), valgė ką norėjo, darė ką norėjo - jokios prievartos, galiausiai vaikai paguldyti į loveles, ateinu dar apkamšyti, o pas dukrą prie lovos - balą

Klausiu - kodėl? Atsakymas - todėl

Kodėl ne į wc? Todėl, kad aš taip noriu...