Įkraunama...
Įkraunama...

Naktinis šlapinimasis

QUOTE(luara.l @ 2005 12 17, 16:19)
Nenustygsta vietoj, kaip noretu visiems pasigirti.

Džiaukis kartu, kai taip atsitinka, ir nesureikšmink, kai nepasiseka.
Atsakyti
gal kuri zinot iki kokio amziaus dar yra normalu kartais i lova pasisiot?mano trimetis,kai daug pries nakti pageria,kartais slapias pabunda.taip buna kokius 1-2 kart i savaite,o kartais visa savaite miega sausas.ar tureciau nerimaut?
Atsakyti
Manoma, kad šlapinimasis į lovytę iki penkerių nėra anomalija. Tyrimai ir gydymas rekomenduojami nuo penkerių.
Atsakyti
QUOTE(Laisvė @ 2005 12 18, 02:27)
Manoma, kad šlapinimasis į lovytę iki penkerių nėra anomalija. Tyrimai ir gydymas rekomenduojami nuo penkerių.

Taip nuo penkriu.Ir jei reiktu gyditis tik tada kompensuoja vaistus, o jie kainuoja daug. Menesiui nuo 120 iki 240 lt.
Atsakyti
aciu mamos 4u.gif nuraminot. smile.gif
Atsakyti
maniskei 5,5 metu. Kokius 2-3 kartus menesi mes irgi padarom i lova, ir ne tik nakti, bet ir darzelyje per pietu miega.
Pries pora savaiciu gvildeno per sveikatos kazkokia laida sita tema. Tai minejo, kad daug didesne tikimybe slapintis tiems vaikams, kuriu tevai turejo ta beda (as irgi vaikystej kankinaus, bet net iki 10 metu, kol susirgau menesinemis). Tai budinga jautriems vaikams, ir ne visada reikalingas medikamentinis gydymas. Kol kas jau kokius 2 menesius ne karto tokios bedos neatsitiko, tai galvoju gal jau pasibaige? Butu gerai...
Atsakyti
Mums viena gera masaziste pasiule apsilankyti pas ja, sake darys specialu taskini masaza, tai po keliu menesiu matysiu rezultatus ar jam pades. Jei gerai tai butinai pasigirsiu blush2.gif , jei nepades verysad.gif tai irgi pranesiu.
Atsakyti
As kelis metus is eiles keliau nakti mergaite ir sodinau ant puodo, tik si rudieni sita beda baigesi. Neurologai man irgi siule vaistu kad slapimo pusle laikytu ta slapima ir raminanciu bet atsisakiau serti vaika vaistais mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(luara.l @ 2006 01 04, 23:06)
Mums viena gera masaziste pasiule apsilankyti pas ja, sake darys specialu taskini masaza, tai po keliu menesiu matysiu rezultatus ar jam pades.

Nekantriai lauksim žinių ax.gif
Atsakyti
QUOTE(luara.l @ 2006 01 04, 21:06)
Mums viena gera masaziste pasiule apsilankyti pas ja, sake darys specialu taskini masaza, tai po keliu menesiu matysiu rezultatus ar jam pades. Jei gerai tai butinai pasigirsiu blush2.gif , jei nepades verysad.gif tai irgi pranesiu.

Aha, man irgi labai idomu, kokie rezultatai. Butinai pasidalink su mumis!
Atsakyti
Mano sūneli miegojo tris naktis pas močiute ir neprisišlapino. Šeip nesam megėjai kitur miegoti, bet kai taip pavyko sunus nori ten gyventi, kad tik neprisišlapintu.
Atsakyti
QUOTE(luara.l @ 2006 01 08, 21:24)
Mano sūneli miegojo tris naktis pas močiute ir neprisišlapino. Šeip nesam megėjai kitur miegoti, bet kai taip pavyko sunus nori ten gyventi, kad tik neprisišlapintu.

Dar vienas irodymas, kad vaikams tai be galo svarbu ir jie tikrai del to pergyvena... PAmenu save vaikysteje, tai man irgi budavo nuolatinis stresas. I jokias stovyklas negaledavau vaziuot, sveciuose tevai irgi nervuodavosi. Dabar ir poziuris kiek kitoks, o sovietmeciu uz tokius dalykus vaikus netgi lupdavo - atseit gausi dirzo, tai taip nebedarysi...
Dukra jau gal daugiau nei menesi nieko nepadaro - nei darzelyje, nei namie. Negaliu atsidziaugt!
Atsakyti