Įkraunama...
Įkraunama...

Mano vyras - tolimųjų reisų vairuotojas

QUOTE(ziv @ 2010 01 04, 13:20)
Bet skelbimu patyrusiems netruksta, kodel sakot, kad sunku rasti darba?

Skelbimai kartais tik del vaizdelio biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ziv @ 2010 01 04, 12:20)
Bet skelbimu patyrusiems netruksta, kodel sakot, kad sunku rasti darba?

Girdėjau šnekas,kad skelbimai tam,kad atrodytų,jog trūksta vairuotojų.Jug reikia,kad pratęstų baltarusiams darbo vizas,mat jie darbdaviams geriau "apsimoka"-dirba už mažesnį atlyginimą...
Atsakyti
Skelbimu tai tikrai netruksta,tik tas,kad moka asaras. doh.gif
As vakar saviski jau islydejau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ONLY*me @ 2010 01 04, 14:02)
Skelbimu tai tikrai netruksta,tik tas,kad moka asaras.  doh.gif
As vakar saviski jau islydejau  blush2.gif

Būtent ,kad kapeikas temoka doh.gif

Nuva ,liūdna,bet šventes kartu pabuvot mirksiukas.gif
Atsakyti
Sventes buvo nerealios ax.gif
Menesi pabuvo MB namie,ir vel darbai prasidejo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ONLY*me @ 2010 01 04, 14:27)
Sventes buvo nerealios ax.gif
Menesi pabuvo MB namie,ir vel darbai prasidejo smile.gif

thumbup.gif
O kuriam laikui išleidai?
Atsakyti
7 Savaitem verysad.gif
Labai laukiu kada gales namie pabuti ilgiau,Dar nepriprantu kai ilgam isvaziuoja. Pirmos savaites be jo man kosmaras unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(ziv @ 2010 01 03, 22:57)
Gal galit pasidalinti patirtim: kaip ieskoma tolimuju reisu vairuotojo darbo, jei be patirties niekas net i kalbas nesileidzia? Sumokejom uz kursus kelis tukstancius, o i darba nepriima, nes patirties visi darbdaviai reikalauja.  g.gif  doh.gif
šiuo metu ir su patirtim sunku susirasti darbą kur tikrai sumoka doh.gif , o kad yra daug skelbimų- tai-naudojasi tie kurie yra nemokūs , rašo skelbimus , skambina vairuotojai , susirašo , priima 3 pvz, padarė reisą , pinigų neišmokėjo , kiti spjauna ir išeina , tada skambina pagal sarašą kitiems ir taip užburtas ratas , vyrai yra maustomi pažadų , darbdavys gauna veltui paslaugas doh.gif
dabar dėl patirties , kažkada prisispyrusi klausinėjau vyrą , kaip galima įsidarbinti naujokui , be patirties ?
gavau atsakymą- jei tikrai nori dirbti tą darbą , tai turi eit pas šefą ir prašytis kad priimtų darban (aišku už mažesnį atlyginimą , kol įprasi), kad leistų su kokiu vairuotoju stažuotis ( patarčiau susirast firmą ir vairuotoją kurį nors kiek pažįsti), nes daugumai vairuotojų naujokai-tai konkurentai doh.gif

stažuotis niekas nepriims į savo fūrą kol būsi neįdarbintas.
didelės sėkmės jums 4u.gif
Atsakyti
sveikutes 4u.gif priimkit ir mane i savo buri 4u.gif
Norejau paklaust, ka Jus gaminat savo vyrams i reisa!?
Atsakyti
Brolio draugas dirba tolimuju reisu vairuotoju.... Buvo kada i svecius uzsukes ir pasakojo, kaip Rusijoj sustojo aikstelej nakvot, laisvo elgesio mergaite naglai i fura verziasi, nei klaust nereikia nori ar nenori... Varyt salin reikejo, o paskui ryte kalbejo su kitais furistais, tai tie apsale buvo, kad tas atsisake mergos.... Na siaip mano nuomone nelabai kokia apie dauguma vyru dirbanciu furistais...
Atsakyti
o mano nuomone, jeigu nores but neistikimas tai nesvarbu kuo jis dirbs ar furistu ar kokiu diriku vistiek savo padarys doh.gif
Atsakyti
QUOTE(vavuum @ 2010 03 04, 17:12)
Brolio draugas dirba tolimuju reisu vairuotoju.... Buvo kada i svecius uzsukes ir pasakojo, kaip Rusijoj sustojo aikstelej nakvot, laisvo elgesio mergaite naglai i fura verziasi, nei klaust nereikia nori ar nenori... Varyt salin reikejo, o paskui ryte kalbejo su kitais furistais, tai tie apsale buvo, kad tas atsisake mergos.... Na siaip mano nuomone nelabai kokia apie dauguma vyru dirbanciu furistais...

doh.gif doh.gif doh.gif
Turit darbo pasiųlymą?
Atsakyti