QUOTE(*Naktis* @ 2010 10 20, 00:45)
Aš tai manau sunkiai pakelčiau, jei vyras dirbtų tokį darbą.
neramu vis tiek ant širdies daugumai pasisakiusiųjų..

O ko bijot ? Kaip sakoma: ne guminis,ne sutrins

Cia tik Blondinas,is patirtes savo varo.
Maziau klausik

QUOTE(blondinas Nr.246 @ 2010 10 19, 23:55)
as dabar pagalvojau.
Jei dirbciau pakeles prostitutu..ir cuda-furiste sustotu ir man padarytu mineta...
Tai jinai vis tiek turetu man sumoket?
Jei dirbciau pakeles prostitutu..ir cuda-furiste sustotu ir man padarytu mineta...
Tai jinai vis tiek turetu man sumoket?
Drąsiau drąsiau

QUOTE(*Naktis* @ 2010 10 20, 00:45)
Aš tai manau sunkiai pakelčiau, jei vyras dirbtų tokį darbą.
neramu vis tiek ant širdies daugumai pasisakiusiųjų..

Nesakyk taip

QUOTE(*Naktis* @ 2010 10 20, 01:07)
Net neskaičiau jo žinučių.
kodel?
Papildyta:
QUOTE(iowa @ 2010 10 20, 12:10)
mums ramu del savo vyru
o neturetu...
Pamatytum kokio slykstumo mergas jie birbina, vemtum ir dvi dienas duse bandytum atsisveist ne tik savo kuna, bet ir burna..
QUOTE(blondinas Nr.246 @ 2010 10 20, 12:42)
kodel?
Papildyta:
o neturetu...
Pamatytum kokio slykstumo mergas jie birbina, vemtum ir dvi dienas duse bandytum atsisveist ne tik savo kuna, bet ir burna..
Papildyta:
o neturetu...
gerai zinai

QUOTE(blondinas Nr.246 @ 2010 10 20, 12:42)
kodel?
Papildyta:
o neturetu...
Papildyta:
o neturetu...
JAU IS TRASOS GRIZAI ?
QUOTE(bravada @ 2004 11 09, 20:59)
...taigi jis sugrizo is reiso toks kaip visada,linksmas pasiilges musu ir pavarges.Parvezelauktuviu man ir sunui .Mes sutariame gerai.mylime vienas kita.Taigi pavalges nuejo pora valandu pasnausti ,o as tuo metu nieko nesakiusi nuejau i masina susirinkti nesvariu drabuziu.atidariau liaudiskai tariant bardarcioka ir ,o dangau ten buvo 3prezervatyvai.Taigi mano brangus ,mylimas , laukiamas svetur naudojasi prostitutes paslaugomis.Siaip niekada nenupirks prezervatyvu nei paketu jam vis geda,o cia
As apie tolimuju reisu vairuotojus viskoesu prisiklausius

manau visų pirmą turėtum išsiaiškinti, kai pas savo vyrą radau prezervaatyvų viskas išaiškėjo, kad draugai buvo specialiai įkišę, o aš buvau visiems pirtį užkūrus už tokius žaidimus. drauge rado pas savo vyrą taip pat ir išsiaiškino, kad jie jiems buvo pirkti ir užsilikę tą patvirtino ir galiojimo laikas iki 2002 m pirma i6siai6kint si8lau nepulk 5taarin4ti, gal koks draugas jo mašinoj reikalus atlikinėjo, bet kiek teko į užsienį važiuoti, pilną tų k tose degalinėse ir furistai jų pagrindinis uždarbis.
ar zinot koks yra spermos kvapas?
Ne?
Nu tai ilipkit i kabina ir pauostykit...
Ne?
Nu tai ilipkit i kabina ir pauostykit...
Radau blondino vestuvių nuotrauką. Tai viskas aišku ko jis SM sėdi. Kas jam belieka daryti. Tik pykti ant viso pasaulio, kol jo brangioji nemato, tai ir įlenda į SM.
Susipažinkit
Susipažinkit