Įkraunama...
Įkraunama...

Vazektomija

QUOTE(Narnis @ 2008 11 12, 13:15)
Vienas iš paprasčiausių būdų yra išmokti mylėtis visai nenaudojant apsaugos priemonių.

Kol išmoksi, gali 10 vaikų pagimdyt lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Narnis @ 2008 11 12, 14:15)
O man taip atrodo, kad jums visiškai nusispjaut ant vyrų, jeigu taip manot. Hormoninės ne vienintelis būdas apsisaugoti nuo nėštumo. Pradžiai tai yra laikotarpis kai moteris būna nevaisinga, tik ne kiekvienai yra noro tai sekti.
Vienas iš paprasčiausių būdų yra išmokti mylėtis visai nenaudojant apsaugos priemonių.
Pridursiu dar, kad moteriškių, kaip jūs sakot, niekas neverčia "tručytis" kontraceptikais, pasirinkimo laisvė. Taip, kad prašom neversti visko ant vyrų. Kiekvienas atsakingas už save.

Kaip galima to išmokti ? Ir žinoti, kad jau teisingai moki? g.gif Jei kalbi apie nutrauktą lytinį aktą, tai mano draugų šeima taip laukiasi antro 2.gif O kita vyresnė pora naudojasi jau daugiau nei 20 metų ir thumbup.gif turi tiek vaikų, kiek norėjo.

QUOTE(ooo @ 2008 11 12, 14:52)
sekti galima, bet daugelio moteru ciklas nereguliarus, taigi ir tksliai nustatyt, kada saugios dienos - nelabai imanoma - tai tinka tik nedaugeliui moteru
tai vat vyrui irgi pasirinkimo laisve darytis ar nesidaryt vazektomija - suristo nieks neves operuot  ax.gif

Įmanoma, bet tam reikia labai daug save stebėti ir labai daug pastangų. Mudu su MB metukus naudojom. Tik mums labai sunku su tuo susilaikymu būdavo blush2.gif Vieną kartą nusprendėm, kad nors ir vaisingos dienos, nė vienas neturėjom gumytės, tai nusprendėm nieko naujo šiam pasauly neįvyks, jei mudu smileysex.gif ir va, dabar miega vienas naujas pilietis pietų miego biggrin.gif Gerai šiuos būdus išmanyti, jei nori tapti nestuke.gif . Antras mūsų mažylis planuotas rolleyes.gif bet dabar šiek tiek baisoka būtų vėl naudot tuos natūralius šeimos planavimo būdus, nes jei ką padarysim ne taip, ko nors nepastebėsim, 3-as vaikutis mums šiek tiek per daug būtų blink.gif Bet ateity (po kokių 10 metų) galim ir užsinorėt, juo labiau, kad mudviem vos 30 bus rolleyes.gif
Mano nuomone, jei tikrai vezektomija nesukelia jokių šalutinių poveikių, tai labai thumbup.gif Nes, nei vyriškiui apie gumytes sukt galvą, nei moteriai skaičiuot, stebėt ir t.t. Pav. aš naudodama natūralų šeimos planavimą visada būdavau didelėj įtampoj doh.gif Aišku, jei jau norima šios operacijos reikia labai gerai pagalvoti, ar tikrai daugiau nenorima jokių vaikų.
Atsakyti
Aš va su žmona treti metai ir kolkas jokių problemų. Aišku visa kontrolė yra iš mano pusės cool.gif
Praktiškai tada galiu pasakyti, nuo vyro priklauso labiausiai. Reik išmokt kontroliuot save blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Narnis @ 2008 11 12, 18:38)
Reik išmokt kontroliuot save 

Čia apie seksą?...tada nafik tas seksas...
Atsakyti
QUOTE(alinuksss @ 2008 11 07, 03:43)

tai gi gal tada paaiskinsi man mielasis tai kodel taip sparciai daugeja susirgimu veziu, jus virai dievais jau apsimetat snekat bile ka net nervas ima mad.gif einu lauk negaliu skaityti tu nesamoniu, jus gerkit kontraceptikus tuomet, kodel vyram negali sugalvoti kontraceptiniu tableciu, jiem nei kraujuot nereiketu , neciklo metu nei krutu tempima jaustu. kaip manot vyriokai thumbup.gif

Aš neatstovauju vaistų pramonės ir nesakau, kad kontraceptikai saugu ir nesiūlau jų vartoti. Aš tikiu mokslu ir žinau, kad neįrodyta jog kontraceptikai sukeltų vėžį, jie yra tik ilgą laiką vartojant (ne trumpiau kaip 5-7m) rizikos veiksnys krūtų vėžiui išsivystyti, žymiai mažesnis nei gimdymas po 30 metų amžiaus, trumpas maitinimas krūtimi, rūkymas ar nesaikingas alkoholio vartojimas.
Paprasčiausiai man pikta, kai imami duomenys iš "lempos" ir pateikiama kaip tiesa. Labiausiai veikiantys rizikos susirkti vėžiu įrodyti veiksniai: rūkymas, alkoholis, nesveika mityba, antsvoris, fizinio aktyvumo stoka, oro užterštumas ir t.t. Gimdos kaklelio vėžio didžiausias rizikos veiksnys - žmogaus papilomos virusas. Plačiau apie krūtų vėžio rizikos veiksnius: http://www.kmuk.lt/A...uties_vezys.htm
Atsakyti
Kiek aš supratau,tai žmonės,pasiteiravę apie vyrų sterilizavimą ,savo šeimose tą reikalą yra apsvarstę gana rimtai.Nesuprantu,kodėl vyriškoji forumo dalis taip uoliai atkalbinėja ir taip uoliai nori,kad moteris ,kuri parašė nebegalinti gerti kontraceptinių tablečių vistiek turėtų "farširuotis" jomis arba pati sterilizuotis?..Tai manote , kad tas vyras visiškas "begalvis" ir nepagalvojo , kad su neva "būsimomis jaunomis kitomis žmonomis" nebegalės susilaukti vaikų?
Atsakyti
bigsmile.gif blink.gif blink.gif
Atsakyti
QUOTE(ooo @ 2008 11 12, 14:37)
o atsakymas butu - arba geri KT arba pas kita einu  bigsmile.gif

Atsakymas: Sėkmės! Negi kita numuilins? Nenumuilins.. Stabili galva - didelis gėris. Seksualinis išsibarstymas nepadeda jai tapt stabilesnei, nes jis neskatina susitelkimo savyje ir asmeninės prievartos būsenos. Be asmeninės prievartos sudėtinga surinkt save išsibarsčiusį į gabalus...
Atsakyti
QUOTE(indrealex @ 2008 11 12, 19:27)
Kiek aš supratau,tai žmonės,pasiteiravę apie vyrų sterilizavimą ,savo šeimose tą reikalą yra apsvarstę gana rimtai.Nesuprantu,kodėl vyriškoji forumo dalis taip uoliai atkalbinėja ir taip uoliai nori,kad moteris ,kuri parašė  nebegalinti gerti kontraceptinių tablečių vistiek turėtų "farširuotis" jomis arba pati sterilizuotis?..Tai manote , kad tas vyras visiškas "begalvis" ir nepagalvojo , kad su neva "būsimomis jaunomis kitomis žmonomis" nebegalės susilaukti vaikų?

mastau.gif Aš niekur nesiūliau "farširuotis" kontraceptikais, o tuo labiau sterilizuotis, kaip matau dauguma moterų bando iškraipyti faktus, nes nepastebėjau, kad ir kiti tai siūlytų. Narnis aplamai propaguoja natūralų šeimos planavimo būdą.
O aš gerbiu temos autorės šeimos sprendimą notworthy.gif ir linkiu kuo didesnės sėkmės, netgi išsakiau savo nuomonę, kad nemanau, kad šis sprendimas turės kažkokių pasekmių.
Tiesiog autorės prašymu pamąsčiau kokias pasekmes galėtų tai sukelti man, tiksliau kas sustabdytų mane nuo šio žingsnio, o be to pagrinde ne dėl kitų moterų... Bet galbūt vėliau, nors ir labai nenorėtų dabar, su sava žmonele sutartume pvz dėl kokių dešimties vaikučių... mirksiukas.gif
O dėl kontraceptikų mane labai piktina paprasčiausiai prasimanymai ir mitai... Jei turint kokių įtarimų, o tuo labiau jūs įsitikinę savo tiesa, atlikite statistinius tyrimus, kurie pagrįstų jūsų teiginius, tuomet turėsit pilną teisę tai išsakyti. O jeigu tokių įrodymų turite, su malonumu išklausysiu...
Tiesa, radau keletą statistinių tyrimų blush2.gif , kurie įrodo, kad rūkančioms ir kombinuotus kontraceptikus vartojančioms moterims išeminės širdies ligos rizika padidėja iki 20 kartų, insulto rizika iki 7,2 kartų...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mindudo: 13 lapkričio 2008 - 00:59
QUOTE(indrealex @ 2008 11 12, 18:27)
Nesuprantu,kodėl vyriškoji forumo dalis taip uoliai atkalbinėja ir taip uoliai nori,kad moteris ,kuri parašė  nebegalinti gerti kontraceptinių tablečių vistiek turėtų "farširuotis" jomis arba pati sterilizuotis?..

Palaukit... bet man čia stinga logikos. O tai kodėl save turi žaloti vyras? Moteris žaloja save su kontaceptinėm tabletėm. Tačiau ji nenori savęs sužalot medicininiu būdu. O vyrą - nori. Kaip tai suprast? Ar vyras kaltas tik tuo, kad jam dar tablečių nieks neišrado? Tai jau jei žalot - tai 100% ?

Pakanka įsivaizduot tokioje situacijoje savo labai artimą žmogų - tarkim, brolį, sūnų... Kuris šitaip save susižaloja ir išsiskiria su ta, dėl kurios susižalojo... Sutinka kitą moterį, galėtų turėt vaikų, tačiau yra sužalotas... Nepamirškim ir mirties atvejų...

Kiek žinau - ši operacija - negrįžtama. Ar galvoja vyrai ir moterys ką daro? Iš meilės sau ir kitam niekada to nedarysi...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Paragintoji: 13 lapkričio 2008 - 01:03
QUOTE(mindudo @ 2008 11 13, 00:57)
Tiesa, radau keletą statistinių tyrimų  blush2.gif , kurie įrodo, kad rūkančioms ir kombinuotus kontraceptikus vartojančioms moterims išeminės širdies ligos rizika padidėja iki 20 kartų, insulto rizika iki 7,2 kartų...

O vien tik rūkančioms ir vien tik kontraceptikus vartojančioms?
Atsakyti
http://www.vaistai.l...archword=yarina
vienu kontraceptiku informacinis lapelis - tipo patys naujausi ir maziausiai kenkiantys cool.gif atkreipti demesi i fraze - kai kuriu epidemiologiniu tyrimu duomenimis, ilgai vartojant dideja gimdos kaklelio vezio rizika.
54 epidemiologiniu tyrimu metaanalizes duomenimis, moterims yra siek tiek didesne kruties vezio nustatymo santykine rizika (SR lygu 1,24). daugeliui moteru padideja kraujospudis.
o siaip - is asmenines patirties - nuolat budavo baisus galvos skausmai, baisi nuotaiku kaita, tino kojos, beprotiskai trukinejo kraujagysles, jau nekalbant apie tai, kad KT veike 100 proc blush2.gif kada apsauga yra 100 proc, patys suprantat blush2.gif
Atsakyti