Įkraunama...
Įkraunama...

Vazektomija

QUOTE(Ozito @ 2012 04 29, 21:48)
zinai kodel mes nesidarom ? todel kad galvojam "blt taigi skaudes..." cia kaip pas dantista, mes neinam tol kol neateina kritinis taskas smile.gif

Nežinau, aš tai galvoju, kad jūs nesidarot todėl, kad .. oi oi oi.. jeigu kas sužinos, bus gėda.
Nes LT yra kaimas, kur blondinės durnos, kur svarbiau, ką pagalvos kaimynas, negu žmona, kur tik moterys gali prižiūrėt vaikus, o ne vyrai, kur tikras vyras yra tas, kur geria, muša žmoną ir žvejoja, o ne tas, kuris pasidaro vazektomiją. wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Ozito @ 2012 04 28, 17:33)
Jos neprigijo ne del moteru baimes, o del vyru, kurie mano, kad kontracepcija - moteru reikalas  lotuliukas.gif

na tai vat doh.gif įdomu dėl ko TIK moterų? Dar gerai, kad yra įstatymai, jei pripažįsta tėvystę, privalai mokėt alimentus, nori nenori, taip tai išvis gyventumėm viduramžiais.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo trintukas: 30 balandžio 2012 - 16:17
kas cia per "nori, nenori" blt padarei vaika tai ir rupinkis ir turiu galvoj ne tik finansiskai, tipo sumokejau ir laisvas, vaikas irgi asmenybe kuriam reikia netik mamos bet ir tevo, kas kitas patars kaip meskere uzmest smile.gif
Atsakyti
Perskaiciau visa tema, vieni pezalai ir gal 5 tikrai naudingos zinutes, besidomintiems sia tema. Gerbiu vazektomija pasidariusius vyrus, gal ir sunkoka apsispresti, bet mano akimis tai geras apsisaugojimo budas, kai tvirtai zinai, kad nebenori daugiau vaiku.
Vyrams galvojantiems, kad sukurs dar kita seima ir nores daugiau vaiku reiketu palinketi uzauginti esamus vaikus, moketi realius alimentus, o ne simbolinius apgailetinus pora simtu Lt. Gal tada uzklupus vidurinio amziaus krizei nesinores vaiku su kiekviena jauna. Vat papezejau ir as, labai pikta pasidare perskaicius tema.

Gal galetu daugiau vyru atsiliepti, kas daresi vazektomija?
Gal kazkas po to daresi vaisingumo atstatymo operacija? Ar pavyko?
Ar yra besigailinciu, kad pasidare vazektomija?
Visur rasoma, kad salutiniu poveikiu nera, bet gal jus kazka jauciate?
Atsakyti
QUOTE(Šerii @ 2012 07 12, 23:49)
Perskaiciau visa tema, vieni pezalai ir gal 5 tikrai naudingos zinutes, besidomintiems sia tema. Gerbiu vazektomija pasidariusius vyrus, gal ir sunkoka apsispresti, bet mano akimis tai geras apsisaugojimo budas, kai tvirtai zinai, kad nebenori daugiau vaiku.
Vyrams galvojantiems, kad sukurs dar kita seima ir nores daugiau vaiku reiketu palinketi uzauginti esamus vaikus, moketi realius alimentus, o ne simbolinius apgailetinus pora simtu Lt. Gal tada uzklupus vidurinio amziaus krizei nesinores vaiku su kiekviena jauna. Vat papezejau ir as, labai pikta pasidare perskaicius tema.

Gal galetu daugiau vyru atsiliepti, kas daresi vazektomija?
Gal kazkas po to daresi vaisingumo atstatymo operacija? Ar pavyko?
Ar yra besigailinciu, kad pasidare vazektomija?
Visur rasoma, kad salutiniu poveikiu nera, bet gal jus kazka jauciate?

Dariausi. Nesigailiu, Jokiu salutiniu poveikiu. O atstatymo nesiruosiu daryt.
Atsakyti
Jei atvirai ir mane domina pasidaryt vazektomija, bet kiek bandžiau klausinėti ligoninėse nedaro. Ar nemoku susirast ar čia jau tokia labai nelegali operacija? Gal kas iš vyrų jau ją pasidares galėtu pasidalint kur ir pas ką darėsi? arba čia arba PM. Ačiū
Atsakyti
QUOTE(Sailentas @ 2012 09 13, 09:04)
Jei atvirai ir mane domina pasidaryt vazektomija, bet kiek bandžiau klausinėti ligoninėse nedaro. Ar nemoku susirast ar čia jau tokia labai nelegali operacija? Gal kas iš vyrų jau ją pasidares galėtu pasidalint kur ir pas ką darėsi? arba čia arba PM. Ačiū

Supermario daresi, gal pasidalins smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Black Swan @ 2012 09 13, 12:29)
Supermario daresi, gal pasidalins smile.gif

jau turiu pakankamai informacijos. reikia tik truputi dar papildomai pasitaisyt sveikatą ir gultis ant stalo procedūrai.
Atsakyti
QUOTE(Sailentas @ 2012 09 13, 15:30)
jau turiu pakankamai informacijos. reikia tik truputi dar papildomai pasitaisyt sveikatą ir gultis ant stalo procedūrai.

4u.gif O kodel pasiryzot siai operacijai? Domina nuomone, aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sailentas @ 2012 09 13, 09:04)

http://www.groziochi...ja.lt/lt/kainos
Atsakyti
Noriu darytis. Tik šiek tiek kaina neramina. O ir kaip visad neprisiruošiu tiesiog nueit ir susitart sad.gif. Jau pora metų taip tempiu.... kad tik neprisžaisčiau sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Black Swan @ 2012 09 13, 16:20)
4u.gif  O kodel pasiryzot siai operacijai? Domina nuomone, aciu 4u.gif

Na turiu šeima, du mažus vaikus. Šeimos pamatai tvirti. Žmona ir aš prieš kontraceptikus, tad lieka tik operacija. Juo labiau, kad mes trečio vaiko jau nebenorim. Reikia užauginti esamus ir pradėt gyventi dėl saves. Dėl to ir darysiuos operaciją.
Atsakyti