Įkraunama...
Įkraunama...

Patricijeles nuotraukytes-2

ka tik sugrizusios is kirpejo!!!mama net nepastebejo,kaip nukirpo visa musu plaukuciu ilgi sad.gif sad.gif sad.gif bet nors uodegytes isejo padaryti-taip ilgai laukiau sio momemto!!! thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

tik nesuprantu,kodel fotoaparatas nenuima tu raudonu akiu mad.gif
taigi mano zuikis cia kaip velniukas su ragiukais biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Oi kokios fainos uodegytes.... rolleyes.gif jo su tais foto aparatais ir man taip yra,kartais raudonos akys...o kartais ne,ir nesuprantu kas yra...ir atrodo nuimu tame foto aparate,kad nebutu raudonos akys...bet kotai nevisada pavyksta...... mad.gif
Atsakyti

user posted image
Atsakyti
Nu jau uodegytes stiliovos labai biggrin.gif thumbup.gif ,o lupytes kokios papustos wub.gif
Atsakyti
Klausyk, Patri - nu neįmanoma akių atitraukt nuo tavo princesės angel.gif
Tikrai, kad gražiausia forume mergytė wub.gif

Bet ir mamkos yr ko pavydėt wink_3.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Leja: 30 gruodžio 2004 - 00:02
klausyk, o tu jai plauku nedazai ?? labai jau mandrai tos baltos sruogos, toks jausmas padazyta doh.gif zinau, klad nedaznai, bet atrodo kaip dazyta rolleyes.gif
Atsakyti
su kokiom graziom kasickom wub.gif

pas mus irgi buna tos raudonos akys, ypac tu kurie melynakiai, tai mes su programele spec. ta raudonuma nuimam... dar man atrodo su photoshopu galima nuimt..
Atsakyti
user posted image
NU CIA MAN KOKIA GRAZUTE,KAIP NOORIU KAD IR MANO MAZOJI GRAICIAU KASAS TURETU..BANDAU SURISKTI TAI TIK APACIOJE GAUNASI,NES VIRSUGLVIS TUSCIAS sad.gif
Atsakyti
Kasickos thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Bet kaip Patricija leidziasi, kad tu jas suristum, maniske, nesiduoda, net grifkos prisegti doh.gif
O raudonas akis gali nuimti net su piesimo programa, kuri tikrai yra tavo kompe, aisku ten po pikseliuka reikes dirbti yess.gif O ka pas tave nera raudonu akiu funkcijos fotike?
Atsakyti
QUOTE(patri @ 2004 12 29, 14:59)

TOPU -TOPINE NUOTRAUKELE!!!!!!!!!!!!!! thumbup.gif JAU tokia grazi mergyte ,o tos uodegytes taip stiliovai atrodo ,nera zodziu rolleyes.gif thumbup.gif thumbup.gif nors man jai labai tinka kai ir trumpais plaukuciais ,na zodziu juk kai zmogutis grazus ,tai nereikia daug stengtis wink_3.gif drinks_cheers.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(patri @ 2004 12 29, 14:59)

Kaip visada gražuolytė wub.gif wub.gif
Atsakyti
Super panelė wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti