ka tik sugrizusios is kirpejo!!!mama net nepastebejo,kaip nukirpo visa musu plaukuciu ilgi bet nors uodegytes isejo padaryti-taip ilgai laukiau sio momemto!!!
tik nesuprantu,kodel fotoaparatas nenuima tu raudonu akiu taigi mano zuikis cia kaip velniukas su ragiukais
Oi kokios fainos uodegytes.... jo su tais foto aparatais ir man taip yra,kartais raudonos akys...o kartais ne,ir nesuprantu kas yra...ir atrodo nuimu tame foto aparate,kad nebutu raudonos akys...bet kotai nevisada pavyksta......
pas mus irgi buna tos raudonos akys, ypac tu kurie melynakiai, tai mes su programele spec. ta raudonuma nuimam... dar man atrodo su photoshopu galima nuimt..
Kasickos Bet kaip Patricija leidziasi, kad tu jas suristum, maniske, nesiduoda, net grifkos prisegti O raudonas akis gali nuimti net su piesimo programa, kuri tikrai yra tavo kompe, aisku ten po pikseliuka reikes dirbti O ka pas tave nera raudonu akiu funkcijos fotike?
TOPU -TOPINE NUOTRAUKELE!!!!!!!!!!!!!! JAU tokia grazi mergyte ,o tos uodegytes taip stiliovai atrodo ,nera zodziu nors man jai labai tinka kai ir trumpais plaukuciais ,na zodziu juk kai zmogutis grazus ,tai nereikia daug stengtis