stengsimes sveikti,nes jau namie...
aciu uz palinkejimus pasveikt!!!
Tai kelione nelabai pavyko, ar ne? Gal jau geriau Patricijai? Sveikite
QUOTE(ewa @ 2005 01 15, 11:34)
ne kelione,o kazkos kosmaras buvo...
Dabar ka tik buvau priversta perziureti visas jusu nuotraukytes, nes mano Dominykas tik pamates Patricija, negalejo atsitraukti nuo kompiuterio
Prase dar ir dar nuotraukyciu su grazia mergyte ir labai graziais jos zaisliukais
Nu bet jau tokios grazuoles esat
Net apsakyt sunku ...
O del ligos... mums irgi pries pora menesiu taip buvo
Gerem antibiotikus, - nepadejo, temperatura laikesi ir viskas. Tada galu gale israse leidziamo gentomicino, nes issivyste plauciu uzdegimas
Tai taip gaila buvo badyt, siaubas... Bet po to nors sveikt iskart pradejo.
Linkiu jums daug daug stiprios sveikatytes!!!!! Nebesirkit jau! Negalima
Net apsakyt sunku ... O del ligos... mums irgi pries pora menesiu taip buvo
Tai taip gaila buvo badyt, siaubas... Bet po to nors sveikt iskart pradejo. Linkiu jums daug daug stiprios sveikatytes!!!!! Nebesirkit jau! Negalima
Nu apziurejom jus su teveliu, ogi tokie jus cia visi grazus
O tetis musu sake, kad Patricijos nuotraukytes reikia jums i zurnala siusti, nes tokia katalogine mergyte auga
Linkejimai jusu seimynai nuo musu! Jau pasiilgom jusu
QUOTE(Ramuniukas @ 2005 01 15, 22:13)
Dabar ka tik buvau priversta perziureti visas jusu nuotraukytes, nes mano Dominykas tik pamates Patricija, negalejo atsitraukti nuo kompiuterio
Prase dar ir dar nuotraukyciu su grazia mergyte ir labai graziais jos zaisliukais
Net apsakyt sunku ...
O del ligos... mums irgi pries pora menesiu taip buvo
Gerem antibiotikus, - nepadejo, temperatura laikesi ir viskas. Tada galu gale israse leidziamo gentomicino, nes issivyste plauciu uzdegimas
Tai taip gaila buvo badyt, siaubas... Bet po to nors sveikt iskart pradejo.
Linkiu jums daug daug stiprios sveikatytes!!!!! Nebesirkit jau! Negalima

Net apsakyt sunku ... O del ligos... mums irgi pries pora menesiu taip buvo
Tai taip gaila buvo badyt, siaubas... Bet po to nors sveikt iskart pradejo. Linkiu jums daug daug stiprios sveikatytes!!!!! Nebesirkit jau! Negalima
na,Ramuniuk,nezinau,ka reikes ateity daryt-jei jau dabar bernai negali atplest nuo Patricijos akiu
aciu,Agu ir Ramuniuk,uz palinkejimus!!!
baisu man jau darosi del to vaikiuko-kazkokia infekcija kraujo liga mus uzklupo
QUOTE(Ramuniukas @ 2005 01 16, 18:17)
Dabar va galvojau ir labai idomu pasidare, o kaip jus su Patricijyte snekat? Na, aisku, kad lietuviskai, bet ar ispanu kalbos mokinsit? O gal jau mokinat? 
as su ja-lietuviskai,o kai tevelis yra-rusiskai...reikes dar ispanu ir anglu ismokt
Nu jau kokia grazuole tavo Patricija!!! saunuoliukas!!! Kaip gaila, kad ligos kimba... bet nieko, pasveiksite, ypac jeigu priezastis asiki.... o mums visai neaiski priezastis, bet jau irgi kapanojames is ligu...
Stiprybes mamytei!!! nu ir aisku dukrytei!!!
Stiprybes mamytei!!! nu ir aisku dukrytei!!!
cia visos nuotraukytes is musu keliones i Italija
gerai,kad gyvenome Romos centre-tai nors i Vatikana buvome nueje,kai oras buvo siltas
tai ir spejome padaryt tik kelias sias foto atminciai...o visa likusi laika prasirgom ,neiseje is viesbucio
ne kelione,o siaubiakas buvo,kai teko kankintis su sergancia Patricijele
...

pa kol kas tik 1 foto,nes daugiau banga neleidzia ikelt...

pa kol kas tik 1 foto,nes daugiau banga neleidzia ikelt...
toliau dedam likusias foto is Romos-t.y.Vatikano...
turbut taip ir desiu po viena foto kas valanda,nes bite visai siandien nenori draugausti su manim

turbut taip ir desiu po viena foto kas valanda,nes bite visai siandien nenori draugausti su manim

Mazoji zavinga kaip visada
Gaila, kad apsirgo kelioneje
Sveikit greiciau!