Įkraunama...
Įkraunama...

Patricijeles nuotraukytes-2

thumbup.gif Patriceles grozis kaip visada stulbina wub.gif
Atsakyti
QUOTE(patri @ 2005 03 13, 00:43)
man labai patinka tokios portretiskos foto ax.gif

user posted image

wub.gif  wub.gif  wub.gif

wub.gif wub.gif wub.gif IR MUMS IR MUMS LABAI PATINKA wub.gif PATINKA VISOKIOS NOTRAUKYTĖS SU JŪSŲ GRAŽUOLIUKE wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif JI TIKRAI SUPER wub.gif
Atsakyti
aciu jums visoms mamytems ,kad musu nepamirstat ir apsilankot 4u.gif 4u.gif 4u.gif

siandien mano zuikytei 1.5metuku 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
SVEIKINAME MAZYTE MERGYTESU 1.5 METUKU TORTADIENIU 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Fantastiska jusu mergyte wub.gif wub.gif wub.gif Tokiaaa miela, neimanoma atsiziureti wub.gif
Atsakyti
Mes irgi sveikinam mazaja Patri su 1.5 metuku tortadieniu!!! birthday.gif birthday.gif birthday.gif birthday.gif birthday.gif birthday.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
xexe taigi jumi ir jubiliejus vakar buvo thumbup.gif su kuo nuosirdziausiai sveikinam 4u.gif
kaip faina kad tokia grazi mergyte savo gimtadienius svencia ta pacia diena kaip ir mes ax.gif wub.gif
Atsakyti
[COLOR=orange][SIZE=7]SVEIKINAM SU 1.5 METUKAIS 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
4u.gif 4u.gif 4u.gif Sveikiname grazuolyte PATRICIA wub.gif wub.gif wub.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
aciu jums brangiosios mamytes uz sveikinum 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
user posted image
ir mes prisidedame prie sveikinimų gražuoliukei wub.gif Patricijai wub.gif 4u.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(patri @ 2005 03 13, 21:53)
aciu jums visoms mamytems ,kad musu nepamirstat ir apsilankot 4u.gif  4u.gif  4u.gif
siandien mano zuikytei 1.5metuku 4u.gif  4u.gif  4u.gif

SVEIKINAM GRAZUOLYTE 1,5 METUKU PROGA 4u.gif 4u.gif 4u.gif wub.gif
Atsakyti