Įkraunama...
Įkraunama...

Patricijeles nuotraukytes-2

kagi, belieka tik padusauti beziurint i tokias fantasiskas nuotraukas. Pradedu noreti gyventi Ispanijoj blush2.gif
Atsakyti
Kažkaip nerealiai man atrodo Patricija su madymke thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Aš užvakar Lėją dar su pirštinėm po lauką vedžiojau doh.gif doh.gif
Nuostabūs vaizdai wub.gif wub.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Ach ,kaip faina rolleyes.gif 4u.gif Ir Patricija tokia mielutė wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Nu Patri, su tokiais vaizdeliais tik pavydą sukeli doh.gif

Patricija su maudymke thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif ,o plaukučių kiek daug turit jau, labai gražu wub.gif
Atsakyti
Nerealios fotkės, Patricija labai įsimintina mergaitė wub.gif Jaučiu gaunat krūvas pagyrimų iš aplinkinių cool.gif
Atsakyti
TIKRAI NEREALUS VAIZDELIAI thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif PATRICIJA TOKIA FAINUOLE wub.gif wub.gif wub.gif , NU JAU LABAI LABAI wub.gif
Atsakyti
Na jau Patricijėlės gražumas.. Tikras modeliukas auga 4u.gif Niekaip negaliu atsižiūrėti į šitą vaiką wub.gif wub.gif wub.gif Visa šeimyna thumbup.gif O jau ispaniški vaizdeliai tai išvis nerealūs rolleyes.gif rolleyes.gif Būkit sveiki ir laimingi 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
OHO KIEK DAUG NAUJŲ FOTKIŲ blink.gif
PATRICIJA KAIP VISADA GRAŽUOLYTĖ MERGYTĖ thumbup.gif wub.gif wub.gif wub.gif
LABAI GRAŽI ŠEIMYNĖLĖ wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(patri @ 2005 04 29, 23:25)
maudymukas lygtais naujas g.gif
user posted image

kokia juokinga sitoj nuotraukytej thumbup.gif wub.gif matosi, kad pana patenkinta savo maudymuku biggrin.gif gaili i vandeny toki grazu imerkti, kad nesusigadintu laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(kajote @ 2005 05 01, 03:50)
kokia juokinga sitoj nuotraukytej  thumbup.gif  wub.gif matosi, kad pana patenkinta savo maudymuku  biggrin.gif gaili i vandeny toki grazu imerkti, kad nesusigadintu  laugh.gif

Man irgi ta fotke thumbup.gif Labai fainai, mamyte, ta "monologa" sukurei biggrin.gif Taip ir atrodo ziurint i tas fotkes, kad butent tai Patricija ir galvoja tuo momentu... thumbup.gif Nu jau labai fainai...nigaliu...Grazute wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
gaila,kad konkursas KAI MAMA NEMATO pasibaige ax.gif nes taip ir neradau jam tinkamos foto,nes mazoji nera labai jau didele isdaigininke...apart tai,kad megsta is vazonu zeme isgrabstyt ax.gif
o jei konkursas testusi,ideciau sias foto...
cia Patricia pasidarbavo su mamos lupdaziu doh.gif gerai,kad ne nauju tongue.gif tuo metu kai mama ruose pusrycius doh.gif

mamyt atleisk,kad visa lupdazi isnaudojau sad.gif
user posted image

jauciu kalte-todel tenka sleptis ax.gif
user posted image
Atsakyti
Vaje, vaje, įsivaizduoju kiek šveitimo doh.gif doh.gif doh.gif
Aš susinervinčiau ne dėl lūpdažio bet dėl to, kad daug darbo padarė cry.gif
Atsakyti