Įkraunama...
Įkraunama...

Patricijeles nuotraukytes-2

Niu negaliu neuzeit i si skyreli ir nepaziuret tokios grazios mergytes wub.gif wub.gif
Atsakyti
trumpam isvykstam i BARSELONA....

kadangi PATRICIA nesileidzia fotkinama idedu jums savo roziu....

user posted image
Atsakyti
Labai grazi roze, kaip atvirukas! O Patricia prasom nufotografuot miegancia wub.gif
Beje, mano vyras labai norejo pavadint musiske jusu vardu wink.gif
Atsakyti
QUOTE (patri @ 2004 11 29, 17:55)

kokiu 2cm randelis... sad.gif sad.gif sad.gif
gal uzgis iki vestuviu?jei ne lazeriu slifuosime... biggrin.gif

Uzgis biggrin.gif As ir toje vietoje "pazenklinta", iki antros klases grifka nesiojau. Tokiai mazutei uzgis heart.gif
Atsakyti
Nu merginos ir kasas uzsiauginot thumbup.gif Kai paskutini karta matemes, rodos, nebuvo tokiu ilgu plaukuciu. Oi kasas mamasa pinsi tongue.gif
Pabuciuok Patricija nuo Agucio wub.gif
Atsakyti
Laukiam sugriztant su paaugusia mergina smile.gif
Atsakyti
user posted image nu maladec Patricia thumbup.gif , jau nuo pat mazens ant tevelio treniruojasi, kaip reikes vyrams ant sprando joti laugh.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilmuke: 01 gruodžio 2004 - 23:07
QUOTE (vilmuke @ 2004 12 02, 00:06)
user posted image nu maladec Patricia thumbup.gif , jau nuo pat mazens ant tevelio treniruojasi, kaip reikes vyrams ant sprando joti laugh.gif thumbup.gif

thumbup.gif thumbup.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif GIARAS thumbup.gif thumbup.gif ŠAUNUOLĖ GRAŽUOLIUKĖ wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
malacius mergyte Patricija, o kam gi daugiau tevelius pritaikysi siais laikais laugh.gif

mano mergna isigudrino man ant sprando uzsikart kai as kilima valau blink.gif
Atsakyti
QUOTE (patri @ 2004 11 29, 18:51)

vat kaip kankina....

user posted image

ziuriu Patricia gera arkliuka turi laugh.gif laugh.gif laugh.gif ,mes irgi toki turime,tik musu arkliukui sunkiau,nes du vaikai laugh.gif
Atsakyti
QUOTE (vilmuke @ 2004 12 01, 23:06)

stai ir mes jau sugrize is Barselonos!!!Nors iki ten tik 100km,bet ten salciau...kai pripranti prie siltesnio klimatai,tai net brrrrr....kaip ten Barselonoj...tai abidvi persalom,sloguojam ir kostim siaubingai...tetuka irgi turbut uzkretem...nors jis dar ten pasiliko...

beje,tegul nuo mazens mokosi ant prando bernams sedet! nereikia kad bernai ant jo atsistetu!!!! biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE (baltic*girl @ 2004 11 30, 07:35)
Labai grazi roze, kaip atvirukas! O Patricia prasom nufotografuot miegancia wub.gif
Beje, mano vyras labai norejo pavadint musiske jusu vardu wink.gif

ivykdysim pazada!!!
o Patricia man labai grazus vardas...sis vardas jau buvo jai skirtas dar pries tai kai pradejom planuot leliu...kazkaip jauciau ir norejau mergytes...o varda daviau su ta mintim-gal sakau dainininke,kaip Patricia Kaas bus???? beje balseli turi nebloga!!!!gal ir bus????
Atsakyti