Įkraunama...
Įkraunama...

Patricijeles nuotraukytes-2

Nu ir puošnios abi wub.gif wub.gif Kaip jaunamartės smile.gif
Atsakyti
Norejau paklausti... kada praduret ausytes Patricijai?
Atsakyti
Pati, ir as pasikartosiu!!! Jau kad tavo dukryte grazuole, manau, niekam cia forume ne paslaptis, bet pati kaip atrodai.... thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Man net zodziu prituksta... kaip is grozio konkurso... Dabar man taip abydna darosi ax.gif , kai matau tokias grazuoles mamytes, tokias figurnas thumbup.gif , kai pati puskuoju ir naktim vos apsiverciu... ax.gif biggrin.gif
Atsakyti
WOW ,TIKROS GRAZUOLES.

O mamyte tai super, thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif,tiesiog fantastika thumbup.gif .
Atsakyti
visa moteriškių karta nuostabiai atrodot thumbup.gif ir močiutė, ir mamytė, ir mažoji moteriškytė wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lune: 08 birželio 2005 - 15:30
navi,palauk palauk-pagimdysi ir sukusi biggrin.gif o tai budama nestuke.gif nori but kuda ax.gif taip neiseina ax.gif ir po gimdymu-juk vis tiek figura siek tiek pasikeicia-sumoteriskeja sad.gif tokia jau musu dalia sad.gif as savaja nesu visikai patenkinta ax.gif nes nera tokia jau thumbup.gif kaip buvo pries Patri ax.gif

kristinalord,mes pradurem kokiu 2menesiuku tongue.gif taigi jus irgi galit jau mirksiukas.gif

lune,ewa,vilmuke,alex,juva,baltic-girl-sirdingai aciu wub.gif wub.gif wub.gif

Atsakyti
gruozuoles mergytes thumbup.gif Viena nuo kitos groziu neatsilieka 4u.gif mums storuliukem tik prisimint tokius laikus kai buvom kudos ir tiketis kad tas kudumas kada nors sugris wub.gif
Atsakyti
QUOTE(patri @ 2005 06 07, 17:27)

stai viena nuotraukele is mamos jubiliejaus rolleyes.gif

user posted image

Ir as isidrasinsiu pasakyt ax.gif Nu cia man kaip dvi pasaku fejos ax.gif rolleyes.gif
Kaip tinka sita spalva thumbup.gif
Atsakyti
Na pasakiskas grozis wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Taraja @ 2005 06 09, 08:54)
Ir as isidrasinsiu pasakyt ax.gif  Nu cia man kaip dvi pasaku fejos ax.gif  rolleyes.gif
Kaip tinka sita spalva thumbup.gif

aciu aciu ax.gif na Patricia dar su fejos lazdele kaip tycia ax.gif
Atsakyti
Labai gražios baliauninkės drinks_cheers.gif Abi taip gražiai susiderinę wub.gif 4u.gif
Nuostabiai atrodote thumbup.gif
Atsakyti
wub.gif Ruzavos princeses wub.gif
Atsakyti