Įkraunama...
Įkraunama...

Atopinis dermatitas

QUOTE(lilsss @ 2007 09 24, 06:55)
Mano mergytei buvo beveik 3 metai, taigi jau pasakydavo ar niezti,ar ne...
Bet dabar mano sese turi leliuka, kuriam 1,5menesio. Ir mazylei isbere labai veida ir kakla. As jai patariau pabandyti misinuka alergiskiems vaikams . Ji kelias dienas nemaitino krutim, savo piena nutraukdavo. Dar su tuo paciu lakisiaus nuoviru apiplaudavo veiduka ir kakla ir dar dregna patepdavo kremuku drekinanciu. Be to savo pienuku taip pat apiplaudavo mazyles veiduka. jau po keliu dienu berimas beveik isnyko. Tai dabar ji laiminga, vel maitina krutim ir tik pati stengiasi neprisivalgyti daug vienos rusies maisto, o tik po truputi.

Mums irgi dieta padėjo.
Šlapiuijančias vietas džiovinau Fuxini tirpalu (gaminamas vaistinėje). Puikiai džiovino ir saugojo nuo infekcijos mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos, mes taip pat susidūrėm su AD
kai Kamilei buvo 9 mėn paraudo abu žandukai, vėliau ir vienos rankytės dilbis. Pradžioje pernelyg nepergyvenau, manaiu , kad pati ko nors suvalgiau (maitinau savo pienu), praeis po sav kitos. Tačiau nei po savaitės nei po mėn, nei po pusmečio nepraėjo. Kreipėmės visur kur galima: pas dermatologus, alergologus, homeopatą, tačiau nėvieno iš jų rekomendacijos ir gydymas nedavė jokių ilgalaikių rezultatų. Pagaliau kai jau nebežinojau kur besikreipt, draugė parekomendavo nueiti į privatų kabinetč, kur gydytoja gydo šviesos ir spalvų terapija ir žinot ka....ogi taip gerai mano vaikas jau senai neatrodė. Dar kursas nėra baigtas, vis dar gydomės, bet dabartiniai rezultatai mane labai džiugina, nė vienam mano minėtam gydytojui tokių rezultatų (ir taip greit per 1,5 sav) nepavyko pasiekti. Su begaline viltimi klausaus dabartinės gydytojos prognozes, kad jau greit visai pranyks tie didžiuliai raudoni žandai 9dabar jau vos rausvi), susitvarkys kepenų ir tulžies veiukla (jos manymu daugumos alergiškų vaikų bėdos prasideda būtent nuo šių organų) ir būsim sveikos. Oi kaip mes tikimės - ypač kai matom jog jau gerėja.
va tokia mūsų istorija
P.s. alergologų rekomendacijos dėl dietos visiškai mums netiko, nes tiek jinai valgydavo, tiek nevalgydavo ko "negalima" - rezultastas vienas, alergijos pletimasis, o jų paguodimas, kad "nepergyvenkit - išaugs", man visiškas absurdas.
Atsakyti
QUOTE(digi @ 2007 09 25, 14:54)
P.s. alergologų rekomendacijos dėl dietos visiškai mums netiko, nes tiek jinai valgydavo, tiek nevalgydavo ko "negalima" - rezultastas vienas, alergijos pletimasis, o jų paguodimas, kad "nepergyvenkit - išaugs", man visiškas absurdas.

Smagu, kad sveikstate 4u.gif Kodėl manai, kad absurdas? Juk yra tiesos šiame posakyje. Ligos, įv. negerumai juk visada puola mažus ir senus pirmiausia.
Atsakyti
QUOTE(dautan @ 2007 09 25, 16:01)
Smagu, kad sveikstate 4u.gif Kodėl manai, kad absurdas? Juk yra tiesos šiame posakyje. Ligos, įv. negerumai juk visada puola mažus ir senus pirmiausia.

bet kaip taip galima pasakyti tipo viskas "ok", čia nieko tokio -išaugs, jei mano vaikui raudonos dėmės baigia visą veidą padengt, po miego atsibunda visa nudraskytu veidu, kruvina verysad.gif vis vien kąžką reikia daryti,kad ir tyrimus ar ka pan.,nesugebi patas, siųsk kitur, bet daryk ką nors unsure.gif mane tai šokiravo toks abejingumas blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo digi: 25 rugsėjo 2007 - 16:13
QUOTE(dautan @ 2007 09 16, 14:21)
Į maydymo vandenį pilu balmandolio aliejaus, prausiu Tindi muilu be priedų, plaukus plaunu Tindi šampūnu. Išmaudžius visą kūnelį tepu Basalio kremu, problemines vietas - A-derma Exomega kremu, jei probleminės vietos ant veiduko - tepu Elidel kremu mirksiukas.gif

Siaip jau musu gydytojas pataria nenaudoti jokio muilo, o Elidlis irgi nera gerai, nes priejo priprantama.
Atsakyti
QUOTE(digi @ 2007 09 25, 18:12)
bet kaip taip galima pasakyti tipo viskas "ok", čia nieko tokio -išaugs, jei mano vaikui raudonos dėmės baigia visą veidą padengt, po miego atsibunda visa nudraskytu veidu, kruvina  verysad.gif vis vien kąžką reikia daryti,kad ir tyrimus ar ka pan.,nesugebi patas, siųsk kitur, bet daryk ką nors  unsure.gif  mane tai šokiravo toks abejingumas  blink.gif

Cia vos ne kiekvieno alergologo tokia nuomone, kad isaugs, nieko cia tokio ir t.t. doh.gif Mes net kai ligoninej gulejome del alergijos tyrimams, man-mamai MANO vaiko bedos baisiausios kaip ir kiekvienai mamai. O joms-gydytojoms (alergologems) tai iprasta kasdienybe, ir jos tik guzteli peciais - buna ir blogiau kitiems vaikuciams. Bet kai TAVO vaikas naktimis draskosi iki kraujo, irzlus nuo nemigos ir t.t. - tai yra tik man baisiausia. O joms dzin. Jos israso ivairiu tepalu, vaistu kruvas, kurie galbut viena gydo, kita gadina ir "nuramina" isaugs. bash.gif Tai norisi gun_bandana.gif gun_bandana.gif
Ir nieko tie tyrimai neparodo ir jos ta zino. Bet vistiek tipo gydo ir tiria. ABSURDAS doh.gif
Atsakyti
QUOTE(uoga3 @ 2007 09 25, 21:37)
Siaip jau musu gydytojas pataria nenaudoti jokio muilo, o Elidlis irgi nera gerai, nes priejo priprantama.

Muilą naudoju tik kartą per dvi sav. ir pastebėjau, kad blogo poveikio jis neturi. ax.gif Elidelio vienos tūtelės dar nesunaudojau per pusę metų mirksiukas.gif

QUOTE((Agnieska) @ 2007 09 26, 07:24)
Cia vos ne kiekvieno alergologo tokia nuomone, kad isaugs, nieko cia tokio ir t.t. doh.gif Mes net kai ligoninej gulejome del alergijos tyrimams, man-mamai MANO vaiko bedos baisiausios kaip ir kiekvienai mamai. O joms-gydytojoms (alergologems) tai iprsta kasdienybe, ir jos tik guzteli peciais - buna ir blogiau kitiems vaikuciams. Bet kai TAVO vaikas naktimis draskosi iki kraujo, irzlus nuo nemigos ir t.t. - tai yra tik man baisiausia. O joms dzin. Jos israso ivairiu tepalu, vaistu kruvas, kurie galbut viena gydo, kita gadina ir "nuramina" isaugs.  bash.gif Tai norisi  gun_bandana.gif  gun_bandana.gif
Ir nieko tie tyrimai neparodo ir jos ta zino. Bet vistiek tipo gydo ir tiria. ABSURDAS doh.gif

Panašu, kad mums pasitaikė protinga alergologė. Sakė, kad gal išaugs, bet nebuvo nei kalbos, kad laukti nieko nedarant. Ir mano dieta sūneliui buvo veiksminga. Patarė naudoti ir Ca, kol maitinau MP. Sakė, kad Ca ir Mg trūkumas paprastai eina paraleliai su AD. Taigi, čia jos nuomonė visai sutampa su homeopatų bigsmile.gif Manau, kad sūnelis nėra labai alergiškas, arba ir iš tiesų išauga, nes bręsta žarnynas, mažėja alergenų patekimas į kraują.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dautan: 26 rugsėjo 2007 - 07:59
labas mamytes smile.gif
mano Martynuka vis dar paberia,bet ryskiai maziau smile.gif (3 tfu ,kad neprisisnekeciau doh.gif ).kartais panaudoju Elidel ,jei maatu kad is ryskeja kurioje nors veidelio vietoje.valgom kol kas tik ryziu Milupos kosele.rektu vel bandyti duoti darzoviu ,bet taip bijau kad nepaumetu. unsure.gif taip gera dziaugtis svariu veideliu mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo edicike: 26 rugsėjo 2007 - 08:39
QUOTE(dautan @ 2007 09 26, 08:58)
Muilą naudoju tik kartą per dvi sav. ir pastebėjau, kad blogo poveikio jis neturi. ax.gif  Elidelio vienos tūtelės dar nesunaudojau per pusę metų  mirksiukas.gif
Panašu, kad mums pasitaikė protinga alergologė. Sakė, kad gal išaugs, bet nebuvo nei kalbos, kad laukti nieko nedarant. Ir mano dieta sūneliui buvo veiksminga. Patarė naudoti ir Ca, kol maitinau MP. Sakė, kad Ca ir Mg trūkumas paprastai eina paraleliai su AD. Taigi, čia jos nuomonė visai sutampa su homeopatų bigsmile.gif Manau, kad sūnelis nėra labai alergiškas, arba ir iš tiesų išauga, nes bręsta žarnynas, mažėja alergenų patekimas į kraują.

labai džiugu, kad jumų atydi alergologė thumbup.gif , mes irgi vartojome Ca, bet efekto jokio nebuvo verysad.gif \
žinoma, kiekvienam vaikui dar ir pačios alergijos dėl skirtingų veiksnių kyla,todėl vieniems padeda vienokie ar kitokie gydymo būdai, kitiems ne
sėkmės visiems besigydantiems, kuo mažiau kančios vaikučiams 4u.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(digi @ 2007 09 25, 14:54)

biggrin.gif Aš irgi panašios nuomonės. Mums nenustatė jokios alergijos schmoll.gif , bet kai kas pasako: na, čia nieko nepadarysi - išaugs" man taip pikta darosi fool.gif fool.gif fool.gif Jeigu mano vyrui praėjo tik 21 metų, tai dabar mano mažylė turės tiek pat kankintis? O ką tie metai, ką gyvename dabar nesiskaito? mastau.gif
Mums kol kas Elidelis neblogai padeda, odos būklė gerėja, bet dėl spalvos terapijos reikia pamėginti ir mums.
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti