Įkraunama...
Įkraunama...

Niekada nežinai kada mažylis ateis į šį pasaulį

Na, visa šeima liudininkai kaip kvatojau iš jūsų nuotykių lotuliukas.gif biggrin.gif , net pilvelį suskaudo doh.gif , su jumoro jausmu pas tave viskas tvarkoj biggrin.gif Labai šauni istorija, turės ką sūnus suaugęs sau ir savo vaikams paskaityt wub.gif Bent žinos, kad vaikus ne gandrai atneša cool.gif
Šaunuolė tu friends.gif , tokiomis ekstremaliomis sąlygomis ir ačiū dievui viskas gerai baigėsi karsta.gif , dabar, kad ir į Šiauyrės ašigalį antro gimdyt bigsmile.gif
Kaip vikuliukas, taip ir aš seniai skaičiau tokią įdomią ir įvairiapusišką istoriją thumbup.gif Į gimdymo istorijų konkursą ir first.gif
Atsakyti
nu Romeo super thumbup.gif . vyras klause ko cia zvengiu viena lotuliukas.gif lotuliukas.gif . saunuole kad taip islaviravai susiklosciusioje situacijoe thumbup.gif 4u.gif . augit sveiki ir laimingi 4u.gif wub.gif
Atsakyti
nu tikrai fantastiska istorija, thumbup.gif truputi siek tiek panasi i musu, kada nors papasakosiu.
Atsakyti
Oj geras Romeo, zvengiau garsiai is aprasymo kaip atrodei priimamajam, verkiau pabaigoj is susijaudinimo. Bus ka prisimint ir anukam papasakot!
Bukit sveiki ir laimingi, linkiu kad sunelis butu tavo geriausiu draugeliu! 4u.gif
Atsakyti
Nu ir strioko apturejai doh.gif lotuliukas.gif
Labai lengvai parasyta, malonu ir linksma skaityti thumbup.gif
Atsakyti

QUOTE(XY:) @ 2007 01 19, 21:29)
Na, visa šeima liudininkai kaip kvatojau iš jūsų nuotykių  lotuliukas.gif  biggrin.gif , net pilvelį suskaudo doh.gif , su jumoro jausmu pas tave viskas tvarkoj biggrin.gif Labai šauni istorija, turės ką sūnus suaugęs sau ir savo vaikams paskaityt wub.gif Bent žinos, kad vaikus ne gandrai atneša cool.gif
          Šaunuolė tu friends.gif , tokiomis ekstremaliomis sąlygomis ir ačiū dievui viskas gerai baigėsi karsta.gif , dabar, kad ir į Šiauyrės ašigalį antro gimdyt bigsmile.gif

Kaip vikuliukas, taip ir aš seniai skaičiau tokią įdomią ir įvairiapusišką istoriją thumbup.gif Į gimdymo istorijų konkursą ir first.gif

oi ne antra tai noreciau gimdyt ramiau, sulaukt saremiu, pasiimt sukrauta tasiuka, atsisest ant keleivio sedynes ir kartu su vyru atvaziuot i priemimo skyriu: Labas vakaras, atvaziavau gimdyt 4u.gif
Atsakyti
Nu jo thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Tokioje situacijoje blink.gif pati nuvairavai i ligonine?
Nu tu saunuole
SMagu , kad viskas gerai baigesi ir dziaugetes savo suneliu thumbup.gif
Atsakyti
labai smagi istorija thumbup.gif
aukit ir toliau laimingi ir linksmi wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Mea @ 2007 01 20, 11:33)
labai smagi istorija thumbup.gif
aukit ir toliau laimingi ir linksmi wub.gif

nu jo dabar smagu, bet tada tai nelabai juokas eme doh.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Romeo @ 2007 01 19, 18:44)
O viskas buvo taip.....

Myliu ji be proto...
Ir tikrai visi gimdymo baisumai pasimirsta...
Juk buti mama taip nuostabu....

Va čia viska pasakantys žodžiai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Sveikinu jus wub.gif
Atsakyti
O Dieve, strioko pilnos kelnes, kaip sakant. o istorija tai juokas pro ašaras lotuliukas.gif Tikri ekstremalai lotuliukas.gif po gimdymo ir aš buvau pabaisa su krauju pasruvusio akim, jos tokios buvo visa mėnesį. Kraujosruvos tai greit nuo veido išnyko, gal po savaitės. Bet tai niekis, svarbu rimtesni dalykai tvarkoj thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(digi @ 2007 01 20, 17:18)
Va čia viska pasakantys žodžiai  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif
Sveikinu jus  wub.gif

aciu wub.gif
QUOTE(evelina @ 2007 01 20, 19:05)
O Dieve, strioko pilnos kelnes, kaip sakant.  o istorija tai juokas pro ašaras  lotuliukas.gif  Tikri ekstremalai lotuliukas.gif  po gimdymo ir aš buvau pabaisa su krauju pasruvusio akim, jos tokios buvo visa mėnesį. Kraujosruvos tai greit nuo veido išnyko, gal po savaitės. Bet tai niekis, svarbu rimtesni dalykai tvarkoj thumbup.gif

nu jo, tos akys tai ne koks vaizdelis biggrin.gif bat teisingai sakai, tai tikras niekis drinks_cheers.gif
Atsakyti