Įkraunama...
Įkraunama...

Nuotakos puokštė

QUOTE(eglutep @ 2007 02 21, 11:22)
o as tai pati nzn ko noriu g.gif nenoriu tu eiliniu puoksciu,noriu kazka orginalaus,nematyto,tik nzn ka sugalvoti  verysad.gif

Panaršius internete tookių grožybių ir orginalių idėjų gali prisisemti, kad manau tikrai sugalvosi ko nori wink.gif tik reikia noro ir šiek tiek laiko.. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ausryte @ 2007 02 21, 13:57)
Panaršius internete tookių grožybių ir orginalių idėjų gali prisisemti, kad manau tikrai sugalvosi ko nori wink.gif tik reikia noro ir šiek tiek laiko..  4u.gif

tai kad to laiko yra,bet po kolkas minciu sitam dalykui nea g.gif
bet manau su jusu pagalba ka nors rasiu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(eglutep @ 2007 02 21, 14:05)
tai kad to laiko yra,bet po kolkas minciu sitam dalykui nea g.gif
bet manau su jusu pagalba ka nors rasiu thumbup.gif

Gali pasidaryti puokštę su plunksnom biggrin.gif (avataras tokią mintį davė blush2.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bum: 21 vasario 2007 - 14:33
QUOTE(bum @ 2007 02 21, 15:32)
Gali pasidaryti puokštę su plunksnom  biggrin.gif (avataras tokią mintį davė  blush2.gif )

o gal ir nieko,reiketu susimastyti lotuliukas.gif
Atsakyti
na as svaigau del orchideju tu graziuju puokstes taciau jau begant laikui persigalvojau noriu dar originalesnes kokios - taigi dabartine mano mintis puokste daryti su tokiom raudonom i gelsva uogelem ir su baltom tom gleznom gelytem panasioms i rozes oi kaip as jas dievinu manau turetu atrodyti originaliai thumbup.gif
Atsakyti
[URL=user posted image]My Webpage[/URL][URL=user posted image]My Webpage[/URL][URL=user posted image]My Webpage[/URL]
Atsakyti
dauraa, jau įsivaizduoju kaip tą bumbulą - puokštę sviedžiu pamergėms lotuliukas.gif
Atsakyti
thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dauraa: 22 vasario 2007 - 14:57
na man tai tokios nelabai blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(airv @ 2007 02 22, 14:52)
dauraa, jau įsivaizduoju kaip tą bumbulą - puokštę sviedžiu pamergėms  lotuliukas.gif

Pralinskminai mane: ir aš įsivaizduoju kaip pamergės puola gaudyt, o puokštė nurieda lyg futbolo kamuolys............... lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
visai nieko ax.gif

user posted imageuser posted image
user posted imageuser posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ausryte: 22 vasario 2007 - 18:38
Idejai madingiausias siu metu puoksteles thumbup.gif
Atsakyti