Įkraunama...
Įkraunama...

Nuotakos puokštė

QUOTE(sarune+ @ 2007 03 26, 17:40)
puokstyte
na as nusprendziau darytis kazka panasaus i sita puokstyte gal akcentu dar kokiu idesiu ir viskas  ax.gif manau ji turetu tikti prie mano suknytes wub.gif

praso ir slaptazodzio,ir prisijungimo vardo ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aggate: 26 kovo 2007 - 16:42
patvarkiau tai dabar nieko nepraso tik paspausk ant nuorodos ir atidarys
Atsakyti
QUOTE(sarune+ @ 2007 03 26, 17:47)

thumbup.gif labai grazi wub.gif Man tikrai patinka thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
ji tokia paprasta bet kartu tokia is saves puosni it kotelis plonas nu man tai super !!! ir kazkuo kitokia nei visu, nes jau rozes man pabode tai radau derama pakaitala nes nei bijunu nebus nei pakalnuciu nei tulpiu kurias dievimu tai tikuiosi situ bus - cia orchidejos kakokios blush2.gif reikes florisciu paklausint ar gauna tokiu Lietuvoj bet maciau kad gauna lygtais wub.gif
Atsakyti
QUOTE(sarune+ @ 2007 03 26, 17:47)

Vistiek neiseina pasiziuret g.gif
Atsakyti
QUOTE(erikkute @ 2007 03 26, 17:54)
Vistiek neiseina pasiziuret  g.gif

puslapi atgal atsiversk ir pamatysi ir slaptazodi,ir prisijungimo varda ax.gif
Atsakyti
QUOTE(sarune+ @ 2007 03 26, 17:52)
ji tokia paprasta bet kartu tokia is saves puosni it kotelis plonas nu man tai super !!! ir kazkuo kitokia nei visu, nes jau rozes man pabode tai radau derama pakaitala nes nei bijunu nebus nei pakalnuciu nei tulpiu kurias dievimu tai tikuiosi situ bus - cia orchidejos kakokios  blush2.gif reikes florisciu paklausint ar gauna tokiu Lietuvoj bet maciau kad gauna lygtais  wub.gif

o cia tikrai orchidejos?man atrodo kad cia kardeliai bent jau liaudiskai taip vadinasi.as dar apie tokia galvoju darsita man nieko.
Atsakyti
taip mano puokstlej orchidejos , o ne gladijos arba kardeliai 4u.gif
man patinka paprastumas originalumas , nes suknele gana puosta tai dar puokste prikrauti visokiom gelm neketinu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sarune+ @ 2007 03 26, 19:09)
taip mano puokstlej orchidejos , o ne gladijos arba kardeliai  4u.gif
man patinka paprastumas originalumas , nes suknele gana puosta tai dar puokste prikrauti visokiom gelm neketinu  mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif stai cia as pritariu thumbup.gif Mano nuomone visiskai su tavaja sutampa ax.gif
Atsakyti
paprasta ir originali
Atsakyti
QUOTE(dauraa @ 2007 03 26, 19:15)

ax.gif labai idomi bigsmile.gif thumbup.gif Tikrai originali smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dauraa @ 2007 03 26, 19:15)

na kad originali tai taip bet ne mano skonio, nemegeja as jokiu kasiuku ir pan tai ...na bet kitu juk kitok skonis mirksiukas.gif
Atsakyti