Įkraunama...
Įkraunama...

Nuotakos puokštė

QUOTE(Joa @ 2007 03 31, 00:22)
Man irgi reikia tokio patarimo, kokios geles labiausiai dera prie orchideju? Man reikia ko nors violetinio arba kreminio  rolleyes.gif  (prie baltu orchideju)

Man regis su rozem labiausiai tinka. Cia tik keletas pavyzdeliu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo erikkute: 30 kovo 2007 - 23:32
QUOTE(erikkute @ 2007 03 31, 00:31)
Man regis su rozem labiausiai tinka. Cia tik keletas pavyzdeliu  smile.gif

visai nieko, bet jos baltos...o kremines rozes jauciu nelabai graziai atrodytu prie baltut baltuteliu orchideju...
http://public.fotki....s/23291261.html
man tai siaip sita labai grazi tik nezinau is ko cia ji padaryta???
Atsakyti
savo forma man nesa i vilkdalgius, bet jauciu klystu.. jie stambesni biski blush2.gif
user posted image
user posted image
user posted image

bet manau graziai atrodytu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sejle: 31 kovo 2007 - 07:35
Dabar merginos klausykit. aš šioj nuotraukoj tos smulkios baltos gėlytės irgi vadinasi stefanotis, ir ar sunku jų gauti salonuose/parduotuvėse? g.gif
Atsakyti
QUOTE(balta_lelija @ 2007 03 31, 17:48)
Dabar merginos klausykit. aš šioj nuotraukoj tos smulkios baltos gėlytės irgi vadinasi stefanotis, ir ar sunku jų gauti salonuose/parduotuvėse?  g.gif

kiek teko pirkti puokstems, tai visada budavo vazone jis. Nuskini ziedus ir darai. Bet gal situacija per metus pasikeite
Atsakyti
QUOTE(TUSINA @ 2007 03 31, 17:58)
kiek teko pirkti puokstems, tai visada budavo vazone jis. Nuskini ziedus ir darai. Bet gal situacija per metus pasikeite

nu klausimas žinok ar pasikeitė. nieko, nešiu puiokštę pas floristę ji jau tikrai žinos kaip ir ką. o jei šito stefanočio neras bus galima dėt kitas smulkias gėlytes bigsmile.gif
klausykit o gal vietoj šito stefanočio galima būtų baltas frezijas dėt? g.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(TUSINA @ 2007 03 31, 18:58)

as nezinau ar apie tas pacias gelytes as galvoju , bet kiek maciau tai jos skintos pas mus budavo...kotai apie 60 cm buvo
Atsakyti
Bet stefanotis gi nezydi kiaurus metus... ar nebutu sunku jo gauti.. ? Nors kai dauguma tuokiasi vasara tai blush2.gif

IRI$KA kazka maisai.. taip atrodo:

user posted image

Nors kai mes su TUSINA gincijomes del jazminaicio ir stefanocio, tai ziedeliai ju panasus...

user posted image

manau visai tiktu...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sejle: 01 balandžio 2007 - 07:43
[quote=Sejle,2007 04 01, 08:38]
Bet stefanotis gi nezydi kiaurus metus... ar nebutu sunku jo gauti.. ? Nors kai dauguma tuokiasi vasara tai blush2.gif

turiu klausima. Vakar kalbejau su MB del puokstes, klausiau, ka jis noretu man dovanuoti ir kaza zada eit uzsakyti. Buvau nustebinta, kad jis mane, kad as pati sau uzsakysiu tai, kas patinka. Idomu, ar jos irgi pacios uzsakinejote? As galvojau, kad cia jaunojo dovana, tai jis ja ir rupinasi. Ar klystu?
Atsakyti
[quote=Kitten,2007 04 01, 09:17]

turiu klausima. Vakar kalbejau su MB del puokstes, klausiau, ka jis noretu man dovanuoti ir kaza zada eit uzsakyti. Buvau nustebinta, kad jis mane, kad as pati sau uzsakysiu tai, kas patinka. Idomu, ar jos irgi pacios uzsakinejote? As galvojau, kad cia jaunojo dovana, tai jis ja ir rupinasi. Ar klystu?
[/quote]

Siaip tai visos manau uzsakines pacios, nes jei pasikliausi jaunikiu, tai gali labai nusivilti tuomet, as pati uzsakysiu ir sau ir jaunikiui gelyte, bei pamergems puoksteles, bei pabroliams gelytes, kad viskas suderinta butu, o jam jau liks tik jas atsiimti smile.gif ir padovanoti kartu su pabroliais man ir pamergems smile.gif
Atsakyti
[quote=Kitten,2007 04 01, 09:17]

[/quote]
na as toki dalyko kaip jaunosios puokste jaunikiui derinti nepatikeciau pati geriausiai zinai ko nori kas tiktu o kaip paskui padarys tai per didele tai per maza tai siokia anokia tai nemanau kad patiks ir busi laiminga. todel siais laikais jau pati jaunoji renkasi sau puokstes o jaunikis gali tik paimti baigta varijanta ir ta diena padovanoti jaunajai manau tai butu kompromisas 4u.gif
Atsakyti
man tai pacios graziausios geles lelijos
ir galvoju apie tokia puokste...
ka manot?
Atsakyti