Įkraunama...
Įkraunama...

Mano namų Interjeras

QUOTE(Mufasa @ 2008 05 23, 15:01)
nuotraukas idesiu kiek veliau, dabar fotikas issikrove doh.gif
kaip pats procesas vadinasi, as nezinau. vyras pasiskolino toki aparata, kuris su slifavimo popieriumi nueme apie 5mm pavirsiaus (visa laka, isvaiksciota medi). zodziu liko sviezios sviesios lentos. tai truko 3 dienas, kadangi vienas dare, o ir aparatas mazas buvo. tai teko papluseti. tada, aisku, reikejo viska susiurbliuoti. pats dazymas netruko nei 1 val, nes tik uztepi su teptuku ir mozoji su skuduru, na kaip plaunant grindis. po 3val dazai nudziuvo, tada dejom neblizgio lako pirma sluoksni. daugiau nei po 24val. uzlakavom antra sluoksni. na ir kai viskas isdziuvo, susinesem baldus smile.gif dazu pavadinimo ir nepamenu, bet specialus medinem grindim.

hmmm, nesudetinga atrodo. laukiam nuotrauku! o Jusu grindys senos buvo? pas mus vien kilimines dangos, tai jau net bijau galvot kokios tos grindys patapusios biggrin.gif vis tiek turbut slifavimas stebuklu nepadarys?
Papildyta:
QUOTE(Mufasa @ 2008 05 23, 15:24)
niu va, musu juodos grindys. tiesa, antroje nuotraukoje labai sviesiai isejo, siaip jos tamsesnes smile.gif
http://i268.photobuc...as/IMG_0210.jpg
http://i268.photobuc...as/IMG_0211.jpg

oooooo grazu grazu grazu! noriu noriu noriu biggrin.gif
Atsakyti

Mufasa, grindys labai grazios gavosi, bet nedera su grindimis koridoriuje... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(sleepy hat @ 2008 05 23, 18:04)
hmmm, nesudetinga atrodo.  laukiam nuotrauku!  o Jusu grindys senos buvo? pas mus vien kilimines dangos, tai jau net bijau galvot kokios tos grindys patapusios  biggrin.gif  vis tiek turbut slifavimas stebuklu nepadarys?
Papildyta:
oooooo grazu grazu grazu! noriu noriu noriu  biggrin.gif

kai pirkom buta grindys buvo tragiskos, geltonos, visos nuvaiksciotos, net baisu prisiminti. nesvarbu, kokios jos bukles, juk nuimamas 5mm pavirsinis sluoksnis. del to nesuk sau galvos, svarbu, kad nebutu ispuvusios smile.gif
QUOTE(GinCherry @ 2008 05 23, 18:17)
Mufasa, grindys labai grazios gavosi, bet nedera su grindimis koridoriuje... blush2.gif

tai va, zadam vasara ir koridoriuje ir virtuveje tokias pasidaryti. dabar nesinori pradeti to viso malonumo. pas mus visur po apacia medis, tai rausim lauk viska ir slifuosim smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Carpe diem @ 2008 05 22, 17:55)
Ačiū už patarimą, o kurioj vietoj tuose gariūnuose jais prekiauja? kur ieškot?
Aš būtinai ir noriu ilgo plauko, nes jau žinau, kad visos šiukšlės labai maskuojasi  ax.gif turiu šunį, tai plaukai taip nesimatytų, kaip ant lygaus  blush2.gif
320 Lt kaina tikrai nedidelė, tik žiūrint kokie išmatavimai, man reikia nemažo, bet kaina nėra labai esminis dalykas, jei skiriasi pora šimtų, man svarbiausia rasti ilgo plauko ir tinkamos spalvos  smile.gif

Gariūnuose centriniam turguj, ten kur geležiniai stelažai, na nžn, kaip apibūdinti smile.gif , žodžiu gale, senojo turgaus. Jei didesni išmatavimai tai aišku šiek tiek brangiau, bet ilgo plauko pasirinkimas yra.
Atsakyti
QUOTE(Mufasa @ 2008 05 23, 16:24)
niu va, musu juodos grindys. tiesa, antroje nuotraukoje labai sviesiai isejo, siaip jos tamsesnes smile.gif
http://i268.photobuc...as/IMG_0210.jpg
http://i268.photobuc...as/IMG_0211.jpg

Labai gražu wub.gif baltas kilimas tinka idealiai wub.gif o dėl to, kad nedera su kito kambario grindim, tai labai nepergyvenčiau, juk čia kitas kambarys, kita erdvė ir nebūtinai viskas turi būti panašiai smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Plumeria @ 2008 05 23, 16:11)
gal dėčiau oranžinį g.gif

Oranžinė kaip ir nesipjauna, bet nelabai gerai atrodo bendroj visumoj, nes baldų sėdimoji dalis tamsiai bordinė, o atsiremiamoji - tokia kaip kreminė su ornamentais gelsvais, tai ant grindų kažkaip šviesi spalva prašosi. Tokią ir bandysiu turbūt, tiok vieną kilimą iš Senukų buvau parsivežus - šviesumas ne tas doh.gif dar turiu įdėja pirkti kiliminę dangą ir ją apsiūti, Dubongiuose neblogų mačiau, praktiškai niekuom nuo kilimo nesiskiria, o ir kaina mažesnė susidarytų..
Papildyta:
QUOTE(aige @ 2008 05 23, 18:20)
Gariūnuose centriniam turguj, ten kur geležiniai stelažai, na nžn, kaip apibūdinti  smile.gif , žodžiu gale, senojo turgaus. Jei didesni išmatavimai tai aišku šiek tiek brangiau, bet ilgo plauko pasirinkimas yra.

Maždaug įsivaizduoju, jei oras leis, ryt ir važiuosiu, ačiū už patarimą dar kartą 4u.gif
Atsakyti
ir aš Dubingiuose neblogų užmačiau
Atsakyti
QUOTE(Plumeria @ 2008 06 04, 09:55)
ir aš Dubingiuose neblogų užmačiau

Nusipirkau Dubingiuose kiliminę dangą, apsisiuvau visai gerai biggrin.gif spalvytė - šviesiai rusva, labai norėjau ilgo plauko, bet konsultatntas atkalbėjo, kad svetainėje nepraktiška, kur ir svečių ateina, ir valgoma, o aš dar šunį turiu... tai paėmiau tokio vidutinio ilgumo plauko, gal kokių 3 cm
Atsakyti
QUOTE(Kisinka @ 2008 06 05, 19:23)
atskleisk paslapti ,kaip tokias grindis padaryti? g.gif

Cituoju: "Kaip pats procesas vadinasi, as nezinau. vyras pasiskolino toki aparata, kuris su slifavimo popieriumi nueme apie 5mm pavirsiaus (visa laka, isvaiksciota medi). zodziu liko sviezios sviesios lentos. tai truko 3 dienas, kadangi vienas dare, o ir aparatas mazas buvo. tai teko papluseti. tada, aisku, reikejo viska susiurbliuoti. pats dazymas netruko nei 1 val, nes tik uztepi su teptuku ir mozoji su skuduru, na kaip plaunant grindis. po 3val dazai nudziuvo, tada dejom neblizgio lako pirma sluoksni. daugiau nei po 24val. uzlakavom antra sluoksni. na ir kai viskas isdziuvo, susinesem baldus smile.gif dazu pavadinimo ir nepamenu, bet specialus medinem grindim.". mirksiukas.gif
Atsakyti
Netiketai gavau labai daug asmeniniu zinuciu, vos speju atsakineti. labai dziaugiuosi kad galiu kazkam patarti, bet, pastebejau, kad kai kurie klausimai labai panasus, tai gal galima klausti is karto forume, gal ir kitoms merginoms bus ydomu paskaityti. Be to forume as galeciau atsakyti kelioms is karto, o zinutes turiu kiekvienam rasyti atskirai smile.gif .
Atsakyti
o gal kas man padet galetu: norim baldelius gaminti salionui bet labai man sudetinga paaiskint ko as noriu biggrin.gif gal yra kokia programa , pamenu virtuves baldelius taip graziai pavyko susikurti , bet ten tik virtuviniai... tai gal ir pavyktu su saliono...
Atsakyti
QUOTE(vaidicita @ 2009 04 04, 23:03)
o gal kas man padet galetu: norim baldelius gaminti salionui bet labai man sudetinga paaiskint ko as noriu biggrin.gif  gal yra kokia programa , pamenu virtuves baldelius taip graziai pavyko susikurti , bet ten tik virtuviniai... tai gal ir pavyktu su saliono...

as nznau tokios programels, pas dizainerius gal reiktu klausti.
Atsakyti
Gal kas jau spejo pavasariui pasipuosti? ax.gif
Atsakyti