Įkraunama...
Įkraunama...

Šilainiai: l/d " Žvangutis ".

QUOTE(Cobre @ 2008 07 21, 15:53)
Kažkoks vaikų darželis, tokio lygio pasisakymus tik pradinėje mokykloje girdėjau biggrin.gif  biggrin.gif Linksma, vaikystę prisiminus biggrin.gif  biggrin.gif
O "tur tikt", tai tik kaime girdėjau biggrin.gif
Grįžau po kelionės, o čia matai, kaip moterys užsivedusios biggrin.gif  biggrin.gif , linksma Lietuvėlėje, uch lotuliukas.gif

labas, tai gerai, kad kaime girdėjai, matyt iš ten esi 4u.gif moterys jau visos ramios, nes tuoj į darželį ves vaikus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kiskiolupa @ 2008 07 22, 14:02)
labas, tai gerai, kad kaime girdėjai, matyt iš ten esi 4u.gif moterys jau visos ramios, nes tuoj į darželį ves vaikus biggrin.gif

Cirkas tęsiasi... Ir be pinigų...
hihihi.gif

Nors jau ir nebelabai juokinga... schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alice from Wonderland: 22 liepos 2008 - 14:08
schmoll.gif, nejuokinga, bet pačios užvedėt 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Alice from Wonderland @ 2008 07 22, 16:06)
Cirkas tęsiasi... Ir be pinigų...
hihihi.gif

Nors jau ir nebelabai juokinga...  schmoll.gif

Aha , bet ji kažkur dingo matyt, arba aš nebepastebiu (arba nenoriu pastebėti biggrin.gif ). Mano močiutė turėjo gerą posakį: "duok d.... kelią".
Atsakyti
QUOTE(Cobre @ 2008 07 25, 10:26)
Aha , bet ji kažkur dingo matyt, arba aš nebepastebiu (arba nenoriu pastebėti biggrin.gif ). Mano močiutė turėjo gerą posakį: "duok d.... kelią".

Taigi...

O šiaip, jau tuoj į lopšiuką pradėsim keliauti... Taip neramu, taip neramu... Kažkoks rūpestėlis graužia, kad savo zuikį reikės kažkam patikėti. Kaip jam seksis priprasti?.. Net ašara viena kita netyčia išlenda, kai pradedu galvoti. verysad.gif Na, bet tikiuos, kad viskas bus gerai. Kol kas maniškis atrodo itin komunikabilus, tai gal jam nebus didelių problemų priprasti prie naujos kompanijos ir tvarkos.
hihihi.gif
Kad tik auklėtojoms kantrybės užtektų su visais tokias kleckais apsieiti. soske.gif
Atsakyti
[quote=Alice from Wonderland,2008 07 25, 10:52]
Taigi...

O šiaip, jau tuoj į lopšiuką pradėsim keliauti... Taip neramu, taip neramu... Kažkoks rūpestėlis graužia, kad savo zuikį reikės kažkam patikėti. Kaip jam seksis priprasti?.. Net ašara viena kita netyčia išlenda, kai pradedu galvoti. verysad.gif Na, bet tikiuos, kad viskas bus gerai. Kol kas maniškis atrodo itin komunikabilus, tai gal jam nebus didelių problemų priprasti prie naujos kompanijos ir tvarkos.
hihihi.gif
Kad tik auklėtojoms kantrybės užtektų su visais tokias kleckais apsieiti. soske.gif
gal ir sunku abiems bus, bet viskas su laiku susitvarkys. as tai pradzioj i panika puoliau, jau norejau atsiimti, bet susitvarke po 2 sav viskas. tik va paskutiniu metu kazkas buvo pasidare. ar kazkas atsitiko tame darze, net nezinau, nes pradejo vienos aukletojos paniskai bijoti. paskui ji man pati pasake kad reke ant jo, tai nieko ir nesakiau, nes paskutines dienas toje grupeje buvom. smile.gif
Atsakyti
kas nuo rudenio keliauja i eziuku grupe?
Atsakyti
labas, scorpione, noreciau paklausti, kodel aukletoja reke ant tavo vaiko 4u.gif , ar tu jos nepaklausei, 4u.gif negi is lempos reks ant tavo vaiko
Atsakyti
tegul jos rekia, man negaila, tik tegul vaiko netraumuoja. jei pabudes naktim rekia kad neis i darzeli, tai cia normalu?!!!!! nemanau
Atsakyti
labas, tai tau turejo pasiaiškinti kodel rėkia ant tavo vaiko, ar tau neidomu, o gal auklėtoja barėsi ,o ne rėkė ant vaiko, čia du skirtingi dalykai 4u.gif kiek zinau ir girdau tai ši aukletoja yra griežta, bet ji myli vaikus ir pas yra tvarka, o ne beprotnamis kažkoks, kad visi gali rėkti ir ką nori daryti, darželyje juk yra taisyklės ir jas privalu laikytis, nes jei kiekvienas vaikas darys ką nori, tai išsivaizduok kas ten dėsis, 4u.gif namuose kai du siautėja tai baisu buna o ten 13 vaikų
Atsakyti
QUOTE(kiskiolupa @ 2008 08 04, 15:12)
labas, tai tau turejo pasiaiškinti kodel rėkia ant tavo vaiko, ar tau neidomu, o gal auklėtoja barėsi ,o ne rėkė ant vaiko, čia du skirtingi dalykai 4u.gif kiek zinau ir girdėjau tai ši aukletoja yra griežta, bet ji myli vaikus ir pas yra tvarka, o ne beprotnamis kažkoks, kad visi gali rėkti ir ką nori daryti, darželyje juk yra taisyklės ir jas privalu laikytis, nes jei kiekvienas vaikas darys ką nori, tai išsivaizduok kas ten dėsis,  4u.gif namuose kai du siautėja tai baisu buna o ten 13 vaikų

Atsakyti
as kazkaip nelabai tikiu kad ji tik uzreke ant jo 4u.gif bet kadangi tai buvo paskutines dienos toje grupeje, nenorejau jokiu konfliktu smile.gif as tai esu tokios nuomones, jei aukletoja nesusitvarko su vaikais, cia ne vaikai kalti, o ji pati kad nesugeba ju sudominti ir su jais susitvarkyti. 4u.gif ir siaip aukletojos turetu moketi elgtis su hiper aktyviais vaikais ir zinoti kad ant ju rekti negalima 4u.gif
Atsakyti