Įkraunama...
Įkraunama...

Šilainiai: l/d " Žvangutis ".

Na kaip nuotaikos po susirinkimo? Kas i gandriukus keliaus? ax.gif
Atsakyti
Mes su mažiuke į gandriukus keliausim jau nuo rugpjūčio 16-tos smile.gif
O nuotaikos normalios.
Gandriukų auklėtojos abi labai malonios pasirodė, gaila, kad tik metams smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingushko: 01 birželio 2011 - 16:59
QUOTE(Ingushko @ 2011 06 01, 17:58)
Mes su mažiuke į gandriukus keliausim jau nuo rugpjūčio 16-tos smile.gif
O nuotaikos normalios.
Gandriukų auklėtojos abi labai malonios pasirodė, gaila, kad tik metams smile.gif

Mes taip pat nuo 16 rolleyes.gif O kad tik metams ir man gaila, bet tikekimes kad ir kitais metais geras aukletojas gausim.
Atsakyti
QUOTE(zieminuke @ 2011 06 01, 18:46)
Mes taip pat nuo 16 rolleyes.gif O kad tik metams ir man gaila, bet tikekimes kad ir kitais metais geras aukletojas gausim.

O mums jau teks atsisveikint su gandriukais schmoll.gif gaila tikrai geros aukletojos atsidavusios ir myli vaikus thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(renatuxxx @ 2011 06 01, 19:02)
O mums jau teks atsisveikint su gandriukais schmoll.gif  gaila tikrai geros aukletojos atsidavusios ir myli vaikus thumbup.gif

O i kuria grupe gandriukai iseina? Ar kiekvienais metais skirtingai?
Atsakyti
QUOTE(zieminuke @ 2011 06 01, 19:12)
O i kuria grupe gandriukai iseina? Ar kiekvienais metais skirtingai?

Dar nezinau nieko tik zinau kad jau teks atsisveikint schmoll.gif
Atsakyti
Kiek zinau kiekvienais metais skirtingai, nes pries du metus tai perejo i meskiuku grupe, mano dicke nejo i gandriukus tik i meskiukus kartu atejom su jais. Tikimes si rudeni mano mazoji isbandys gandriuku grupe
Atsakyti
QUOTE(Kriskoz @ 2011 06 02, 10:11)
Kiek zinau kiekvienais metais skirtingai, nes pries du metus tai perejo i meskiuku grupe, mano dicke nejo i gandriukus tik i meskiukus kartu atejom su jais. Tikimes si rudeni mano mazoji isbandys gandriuku grupe

Kodel tikites, dar galutinai nezinot ar patekote?
Atsakyti
Norejau paklausti, o kaip vyksta vaiku pratinimas prie lopselio grupes, yra kazkokia sistema? g.gif
Atsakyti
QUOTE(emalita @ 2011 06 02, 11:20)
Norejau paklausti, o kaip vyksta vaiku pratinimas prie lopselio grupes, yra kazkokia sistema?  g.gif

Na, kaip vakar pasakojo, tai adaptacija yra 2 savaites. Pirma savaite vaikuciai buna darzelyje tik pusdieni (gali ir teveliai kartu buti), o antra savaite jau paliekami ir miegoti.
Atsakyti
del pratinimo prie darzelio, tai mano dicke 3 dienas buvo po pusdieni ir as nei karto nesedejau, ji lengvai priprato, tik va su miegeliu jau buvo problemos, ji ir dabar 4,5 metu sunkiai miega, tai cia kiekvienas vaikas individualiai
Papildyta:
[quote=zieminuke,2011 06 02, 08:31]
Kodel tikites, dar galutinai nezinot ar patekote?
Patekom, viskas gerai ir labai dziaugemes
Atsakyti
Tai jau pilnai sukomplektuotos lopselinuku grupes? g.gif
Atsakyti