Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepia neištikimybe

Sveikos visos. Sedziu ir nebezinau ka daryti...rodos, zeme isslydo is po koju... siandien suzinojau, kad mano vienintelis iesko sau meiluzes per internete...koks siaubas...nebezinau, ka ir galvoti... sad.gif sad.gif sad.gif
Atsakyti
O kaip tu tai issiaiskinai? Ar esi tuo tikra,nes maniskis pastoviai ,,bendrauja,, ir mirksta zisdamas biliarda ....
Atsakyti
QUOTE (Rusnytė @ 2004 11 10, 14:15)
Sveikos visos. Sedziu ir nebezinau ka daryti...rodos, zeme isslydo is po koju... siandien suzinojau, kad mano vienintelis iesko sau meiluzes per internete...koks siaubas...nebezinau, ka ir galvoti... sad.gif sad.gif sad.gif

Jo, cia nepasakysi - laikykis. Atejo Tau isbandymas - visko - jausmu, taves pacios, jusu rysio, tik svarbu, kad zinotum - nieko nebuna be pokalbio. Ko gero, jei jau esi galutinai isitikinusi, tens kalbetis. Va tam tai pradek nusiteikineti...
Atsakyti
QUOTE (Rusnytė @ 2004 11 10, 12:15)

Įtariu ieško nerimtai wink.gif -bile kad makaronus kam pakabint tongue.gif O jei ieško rimtai-reik daryt išvadas: matyt arba dėmesio per mažaia, arba sexo tongue.gif
Atsakyti
panos nebūkit naivios wink.gif užsiregistruokit pvz www.ieškok.lt, įdėk kokios nors dailios panos fotkę kaip savo ir parašykit kad ieškot draugo... ir nesvarbu, kad parašysit TIK draugystei ar net rimtai... smile.gif oi kokių laiškučių su pasiūlymais ateina, net savo nuotraukų vaikinai vedę ir ieškantys meilužių ar net meilužių už pinigus nebijo atsiųsti... mano draugė taip įdėjo-tai krisk iš juoko ar pasipiktinimo, kai paskaitai ką ji gauna... kas antras laiškas nuo vedusio ir ieškančio meilužės...

rusnyte, nenoriu tavęs liūdinti, tik kartais taip ir norisi tokių aistruolių fotkes ir laišklus paviešinti... kad sužinotų jų žmonos ..sad.gif
Atsakyti
Mes naudojames tuo paciu pasto adresu ir siandien radau 7 laiskus, kad jis yra uzsiregistarves kazkokiam siate ir jam atejo nauju laisku... mad.gif Vienam laiske dar buvo jo nick'as ir pasvordas, tai as ir nuejau i ta puslapi ir issiaiskinau viska. Pasirodo, kad jis jau susirasienja gan senai su viena tokia mergina. Ir jau pas ja i svecius prasesi, o jinai ji mielai kviete (kaip tik ta savaitgali, kai as buvau isvaziavus). Na, nezianu, gal jis ir buvo pas ja sveciuose... huh.gif Ir tas puslapis yra vien tik apie erotikaa ir to ieskantioems zmonems. O jo profilyje yra parasyta, kad jis iesko sekso dviese ir slaptu pasimatymu. sad.gif O tarp musu viskas netgi labai gerai, nei pykstames, nei ka. Ir sekso netruksta. Va, dabar sedziu ir zliumbiu darbe... sad.gif
Atsakyti

O kaip jis iesko? Kokiu budu? Kaip suzinojai, kad ten jis? g.gif
Vienas is variantu, pasisiulik pati internetu jam i meiluzes, o paskui ijunk durniu ir sakyk jam, "nieko sau sutapimas, as irgi ieskojau meiluzio" blink.gif
Na bent jau as tai taip ir pasielgciau wink.gif
Atsakyti
QUOTE (Rusnytė @ 2004 11 10, 14:29)
Mes naudojames tuo paciu pasto adresu ir siandien radau 7 laiskus, kad jis yra uzsiregistarves kazkokiam siate ir jam atejo nauju laisku... mad.gif Vienam laiske dar buvo jo nick'as ir pasvordas, tai as ir nuejau i ta puslapi ir issiaiskinau viska. Pasirodo, kad jis jau susirasienja gan senai su viena tokia mergina. Ir jau pas ja i svecius prasesi, o jinai ji mielai kviete (kaip tik ta savaitgali, kai as buvau isvaziavus). Na, nezianu, gal jis ir buvo pas ja sveciuose... huh.gif Ir tas puslapis yra vien tik apie erotikaa ir to ieskantioems zmonems. O jo profilyje yra parasyta, kad jis iesko sekso dviese ir slaptu pasimatymu. sad.gif O tarp musu viskas netgi labai gerai, nei pykstames, nei ka. Ir sekso netruksta. Va, dabar sedziu ir zliumbiu darbe... sad.gif

Kazkaip itartina, kad naudodamasis bendra pasto dezute su zmona, palieka galimybe, kad i ja ateitu iartini laiskai, ir dar kad nurodantys pasvordus, nikus.. Gal jis tave isbandineja? Juk jei rimtai noretu aferos, pasisleptu - ar jis durniukas naivuolis?
Atsakyti
o, be to, tas puslapis yra mokamas. blink.gif Taip, kad as nemanau, kad jis siaip savo malonumui ten lindetu. Iesko ir konkreciai. Ir gyvenam mes kartu, ir grista namo kaip niekur nieko. Net nepasakyciau, kad kas elgesyje butu pasikeite. Ir niekada juo neabejojau, o dabar tai ojojoj kaip viskas sugriuvo. sad.gif
Atsakyti

Nu virs naglumo... mad.gif

Tai va siulau poksta.... laugh.gif laugh.gif
Tu jam parasyk, aqisku apibudink save taip, kad nesuprastu, kad tai tu... wink.gif Ir grazi ir linksma ir komunikabili ir t.t. Tada kelias dienas laiskuciais ir kviesk vyriski i pasimatyma, o jau tada.... laugh.gif Nuspresi ar barsies, o gal suzaisi sia partija iki galo, jei nenori prarasti, tada busi tu padeties seimininke. Aisku nepamirsk laiskiukus nusiprintinti... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE (Eurika @ 2004 11 10, 14:29)
O kaip jis iesko? Kokiu budu? Kaip suzinojai, kad ten jis? g.gif
Vienas is variantu, pasisiulik pati internetu jam i meiluzes, o paskui ijunk durniu ir sakyk jam, "nieko sau sutapimas, as irgi ieskojau meiluzio" blink.gif
Na bent jau as tai taip ir pasielgciau wink.gif

Beje, PUIKUS PATARIMAS. TIKRAI.
Atsakyti
Mna rodos, jis paprasciausiai pamirso tuos laiskus istrinti perskaites, nes as jau seniai to pasto neziurejau ir jis manes vis klausinejo ar as juo vis dar naudojuos... unsure.gif Kazkaip sako man sirdele, kad cia ne zaidimas...
Atsakyti