QUOTE (ENIGMA @ 2004 11 10, 14:34) |
Nu virs naglumo... ![]() Tai va siulau poksta.... ![]() ![]() Tu jam parasyk, aqisku apibudink save taip, kad nesuprastu, kad tai tu... ![]() ![]() ![]() |
Tik taip ir padaryciau, jei sugebeciau galva is pradziu atvesinti, nes noretusi ant karstuju grizusi is darbo sumaitoti i gabaliukus.
O tu ji pabandyk pagauti. Uzsiregistruok kitu adresu internete, kitu vardu ir nuotrauka ir parasyk jam, po keliu zinuciu pakviesk susitikti. Ir matysi ar jis eina ar ne. Tuo metu, kai busi paskyrus susitikima, bandyk ji islaikyti namie. Jei jis vis tik pasiplaus is namu, nuvaziuok ir tu ten. O va tada linkiu stipriu nervu ir atviro pokalbio.
Drauges vyrs panasiai pramogavo internete, tai ji vyra bande pagauti, bet jis tik zadedavo pasimatyti, bet is namu nei kojos nekele, o kazkada isgeres prisipazino, kad mergas istroskusias sekso erzina
Drauges vyrs panasiai pramogavo internete, tai ji vyra bande pagauti, bet jis tik zadedavo pasimatyti, bet is namu nei kojos nekele, o kazkada isgeres prisipazino, kad mergas istroskusias sekso erzina

Oi, ten parasiau, tik tu nepagalvok, kad tu neesi tokia...
Cia tipo patariau...
O tu atsidaryk pastodeze pvz. one ir nesuseks.

O tu atsidaryk pastodeze pvz. one ir nesuseks.
O siandien po darbo nusipirk sau naujus pritrenkiancius apatinius, kaip kompensacija uz tokia zinia. O vdrug paskui tam internete koks tikrai vertas demesio uzkibs?
Juokauju. Bet nevaziuok tik tiesiai namo. Gal kokia tikra gera drauge turi...

QUOTE (SoniaSonia @ 2004 11 10, 14:36) | ||
Tik taip ir padaryciau, jei sugebeciau galva is pradziu atvesinti, nes noretusi ant karstuju grizusi is darbo sumaitoti i gabaliukus. |
Na nezinau bet pasistengciau siuo metu priimti jo zaidimo taisykles, o jau po to.....

Manau,kad Eurekos[?] , atsiprasau,jei neteisingai, patarimas geriausias...Pasiskaitykite moteru,kurios raso siame tinklalapyje istorijas.Didzioji dalis ju bane kalobetis, po to prasidedavo neigimai, moters durninimas ir kaltinimas paranoja....pabandyk susikurti savo pasto dezute,uzsiregistruoti tame paciame saite r i kontakta su saviskiu....pati bendraudama ir neisaiskindama savo varda galesi suprasti tikruosiu keslus..... o pokalbis is dusios retai padeda...gal dabar vyrai skystoki,o gal kompiuteriu amziaus galimybes jiems susuka galvas...nezinau.... turiu panasu varianta namie, bet isitikinu ,kad jei dievas ir seima neidejo i galva ir dusia reikiamu dalyku,tai gali iki begalybes kalbeti ir vis tiek niekas nepasikeis....cia jau kaip pasiseke su antraja puse...
QUOTE (Rusnytė @ 2004 11 10, 14:39) |
Patarimai, aisku, ![]() ![]() |
Varom kavos, a....

QUOTE (SoniaSonia @ 2004 11 10, 14:36) |
, nes noretusi ant karstuju grizusi is darbo sumaitoti i gabaliukus. |
Jokiu budu negalima bertis, rekti ar dar ka daryti pradzioj neissiaiskinus kas dedasi. Jei jis rimtai iesko meiluzes ir tu ji apsauksi, tada jis elgsis daug atsargiau.
Reikia kazkaip ji gudrumu "supakuoti"

tame prasmatniam puslapy, apie kuri kalba Rusnyte, esu uzsiregistravusi ir as
Dar kai dirbau toj savo laidoj, as ieskojau poru, kuris uzsiima svingeriavimu ir galetu apie tai papasakoti viesai. Aisku, radau as tu poru, bet jos mane pasiunte toli toli.
Bet as ne apie tai. tai va, registracija mano isliko,as idejau savo nuotrauka is nardymo
Ir sulaukiau gausybes laisku su nedviprasmiskais pasiulymais. Su kai kuriais pasiblevyzgojau is neturejimo ka veikti, bet nei su vienu nebuvau susitikusi. Ir neketinu.
Tai va, tokiuose puslapiuose braido ne tik Rusnytes vyras. Uztenka pavartyti buvusias temas siame forume ir pamatysite, kad tokiu auku buvo ir daugiau. Todel tik dar labiau imu tiketi savo isitikinimu, kad istikimi savo zmonoms vyrai tera tik retos isimtys.
Sveikinu susidurus su realybe, Rusnyte. Uzjaust neketinu, nes uzjaust tada tureciau didziaja dali forumieciu. Tik noriu pasakyti, kad tavo vyras yra retas mulkis. Nu bet ir sugalvok tu man registruotis istvirkeliu puslapyje bendru su zmona emailu
Cia jau ir eilinis mulkis turetu suprasti, kad bus supakuotas, todel ir sakau, kad taviskis yra retas mulkis. Nebent samoningai sieke buti uzkluptas
Tokia situacija ir man butu nemaloni. Kokia pirti saviskiui uzkurciau, nezinau, nuo konkretaus atvejo priklauso.

Bet as ne apie tai. tai va, registracija mano isliko,as idejau savo nuotrauka is nardymo

Tai va, tokiuose puslapiuose braido ne tik Rusnytes vyras. Uztenka pavartyti buvusias temas siame forume ir pamatysite, kad tokiu auku buvo ir daugiau. Todel tik dar labiau imu tiketi savo isitikinimu, kad istikimi savo zmonoms vyrai tera tik retos isimtys.
Sveikinu susidurus su realybe, Rusnyte. Uzjaust neketinu, nes uzjaust tada tureciau didziaja dali forumieciu. Tik noriu pasakyti, kad tavo vyras yra retas mulkis. Nu bet ir sugalvok tu man registruotis istvirkeliu puslapyje bendru su zmona emailu

Tokia situacija ir man butu nemaloni. Kokia pirti saviskiui uzkurciau, nezinau, nuo konkretaus atvejo priklauso.
QUOTE (Rusnytė @ 2004 11 10, 14:42) |
Jo, su drauge jau viska apsnekejau. PAskambinau jai iskart, kai tik suzinojau, visa drebedama. Po darbo susitinku su ja. Bet tas puslapiukas, tai isvis kazkoks razvratas. Pvz.; yra vaikinu, kurie yra ideje nufotografuota savo neminetina. ![]() ![]() |
Nu ir nusiramink , ir tik nepulk veliau gryzusi aiskintis, pazaisk, jei tikrai nori ji supakuoti...

Gal duok mus ta puslapiuka su jo niku mes jam greit fantazija atsokdinsim nuo meiluziu....