Įkraunama...
Įkraunama...

Mokykimės anglų kalbos savarankiškai - 2

senoji tema CIA
o nuorodos veikia.. tikrinau keleta.. mestelek i az kas konkreciai neveikia ax.gif
Atsakyti
QUOTE(FAINulka@ @ 2007 06 02, 15:19)
senoji tema CIA
o nuorodos veikia.. tikrinau  keleta.. mestelek i az kas konkreciai neveikia ax.gif

ačiū, bet čia mano kompiuteris nugrybavo. Parsisiunčiau knygą Opportunities, Beginner, Student's Book gal galima butų sužinoti slaptažodį.
Ačiū
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kasiopėja: 02 birželio 2007 - 15:04
Sveikutes, parsisiunciau keleta knygeliu, pries tai, zinoma, teko isikelti keleta programeliu, viskas saunu. thumbup.gif Tik beda, kad labai norejau Fainulkos zodyna isikelti, na ir isikeliau, bet jis tik anglu-rusu kalbomis, net ne srifte problema. g.gif Ankstesnese zinutese maciau, kad ne man vienai taip. Fainulka, minejai, kad tu nebeturi. Gal kas turite issisaugojusios kazkoki pradini varianta, svarbu, kad lietuviu vertimas butu. Jei tokiu atsirastu, tai savo skype parasyciau.
Buciau dekinga. 4u.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kasiopėja @ 2007 06 02, 16:02)
ačiū, bet čia mano kompiuteris nugrybavo. Parsisiunčiau knygą Opportunities, Beginner, Student's Book gal galima butų sužinoti slaptažodį.
Ačiū

issiunciau 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes. 4u.gif
Tema thumbup.gif
FAINulka@, gali ir man slaptazodzio imesti i Az? Aciu labai aciuks.gif
Atsakyti
QUOTE(Lidija:) @ 2007 06 04, 00:20)
Sveikutes. 4u.gif
Tema thumbup.gif
FAINulka@, gali ir man slaptazodzio imesti i Az? Aciu labai aciuks.gif

jis jau pas tave - sekmes mokantis ir prisijunk prie zadanciu susitikti realybeje, pasidalinti tuo ka mokame ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Adera777 @ 2007 06 03, 00:31)
Sveikutes, parsisiunciau keleta knygeliu, pries tai, zinoma, teko isikelti keleta  programeliu, viskas saunu.  thumbup.gif Tik beda, kad labai norejau Fainulkos zodyna isikelti, na ir isikeliau, bet jis tik anglu-rusu kalbomis, net ne srifte problema.  g.gif Ankstesnese zinutese maciau, kad ne man vienai taip. Fainulka, minejai, kad tu nebeturi. Gal kas turite issisaugojusios kazkoki pradini varianta, svarbu, kad lietuviu vertimas butu. Jei tokiu atsirastu, tai savo skype parasyciau.
Buciau dekinga.  4u.gif  smile.gif

jei kas turit mano zodyneli - pasidalinkit as irgi noreciau ji susigrazinti - taip kvailai ji praradau rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikos, parsiunčiau ir aš žodynėlį, bet kol kas ten paukščių kalbą rodo.

Nerandu aš tokių funkcijų kur ten aprašymą įkėlei rusų kalba. Bet dabar einu dar toliau pasikaitinėsiu gal rasiu atsakymus į klausimus, kaip tą žodynėlį sutvarkyti.
Atsakyti
Nu nesusitvarkau aš su tuo žodynėliu, per tūpa reikia pagalbos. Atrodo viską išanalizavau bet tuos lietuvių kalbos taip ir neįvedu tik meniu lietuviškai.
help.gif
Atsakyti
Gal žinot iš kur galima atsisiųst programą english + millennium
Atsakyti
QUOTE(Kasiopėja @ 2007 06 04, 15:06)
Nu nesusitvarkau aš su tuo žodynėliu, per tūpa reikia pagalbos. Atrodo viską išanalizavau bet tuos lietuvių kalbos taip ir neįvedu tik meniu lietuviškai.
help.gif

na zodynelio kalba reikia keisti ji atsidarius ir per meniu pasirinkus zodyno redagavima... o tada eikia spaust mygtukus stulpeliu antrasteje T... ir parinkt lietuviska srifta.... tiek pamenu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kasiopėja @ 2007 06 04, 15:06)
help.gif

Man lygiai taip pat, pakeisti leidzia tik meniu i lietuviu kalba, o vertimas lieka rusu k. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Adera777 @ 2007 06 05, 18:18)
Man lygiai taip pat, pakeisti leidzia tik meniu i lietuviu kalba, o vertimas lieka rusu k. blush2.gif

Aš „rankiniu“ būdu pakeičiau (darydama savo žodynėlį). Jei pamenu, tai kompiuteryje pačiame keitinėjau kalbas, t.y. anglišką žodį - EN, po to pervesdavau lietuvišką žodį rašydama į LT (čia kur apačioje, mėlynoje juostoje). Taip ir vargau...
Atsakyti