Įkraunama...
Įkraunama...

Pradinės mokyklos

Sveiki, jau pradėjau rūpinti pradine mokykla savo atžalai. Gyvenam Žaliakalnyje ir artimiausios yra Karsavino, Žaliakalnio ir Rūtelė pradinės mokyklos. Gal kas žinote kokių atsiliepimų apie šias mokyklas gerų ar blogų, nes truputi baugu paleisti vaiką nelabai ką žinant apie mokyklą, o svarbiausia, kad daugiausiai teisybės tikiuosi sužinoti iš tėvelių ir mamyčių. Išankstinis ačių.
Atsakyti
Dar gali neskubeti - palauk pavasario, tada buna atviru duru dienos mokyklose, tai pasivaiksciosi po mokyklas, pakalbesi su mokytojom ir matysi kur geriau tavo atzalelei bus.

Kai ieskojom saviskei mokyklos, vienas dede is svietimo ministerijos pasake, kad nevargintumem savo vaiko veziodami i toli esancia mokykla, o rinktumemes ta kuri arciau namu. Ne mokykla svarbiausiai o mokytoja nes nuo jos priklauso kaip vaikas pritaps mokykloje.
Atsakyti
Šiaip kaip ir jos visos nėra toli nuo namų , bet į Žaliakalnio ir Rūtelės pradines mokyklas pavasarį nebus vietų, tad ir belieka klausti, gal kas vaikus vedžiojat į šias mokyklas ir galit ką gero ar blo go pasakyti?
Atsakyti
Mums irgi sitos mokyklos artimiausios, tik nezinau kur yra "Ruteles" mokykla g.gif

Kol kas dar nebuvom nueje pasikalbet, nes leisim dukra i mokykla tik 2006 metais.Girdejau, kad Zaliakalnio pradine laikoma gera mokykla..
Atsakyti
wink.gif mokykla reik pradėti rūpintis kuo anksčiau-nes paskui nebus vietų/kaip jau buvo pastebėta/-o svarbiausia yra mokytoja,reik eiti į mokyklas /minėtas/ ir pagal jų vadovų smartass.gif rekomendacijas/aišku reik prieš tai paaiškint ko jūs norite iš būsimo mokytojo/stebėti jų vedamas pamokas-kelis kartus-tai būtina.Nes žmonių suteikta info kartais suklaidina-nes mes visi labai skirtingai žiūrime į pedagogus ir jų darbą.
Rūtelės mokykla yra Kalniečių gatvėje-ten ruošiama pamaina Jablonskio gimnaz.girdėjau neblogus atsiliepimus/bet ten mokėsi labai žingeidūs vaikai/
karsavino-nebloga taip pat.
BET YRA TOKIA TAISYKLĖ-VAIKAMS BUS GERAI VISUR,KUR BUS PAISOMA JŲ NORŲ IR ĮDOMIAI VEDAMOS PAMOKOS-PATIKĖKIT NE VISUR TAI ĮGYVENDINAMA PRAKTIKOJE.
Pasidomėkit apie Radvilėnų prad klases-ten sukurta labai nebloga aplinka ir bazė pradinukams.Sėkmės pasirenkant mokytoją,o ne mokyklą
Atsakyti

Самая лучшая школа- Панемунес прадине thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos,ka manot apie Prano Masioto pradine mokykla Silainiuose?
Atsakyti
Na as galvojau leist i P. Masioto mokykla, bet ten nezinau ne vienos mokytojos. Siaip atsiliepimai geri. O J. Gruso vidurinej rekomendavo nuostabia mokytoja, tai nors ir toliau, bet vesim ten vaika. Nes jis yra siaubingas jautruolis ir jam ta pirmoji mokytoja yra labai svarbi.
Atsakyti
QUOTE(Sever59 @ 2004 11 14, 08:49)
Самая лучшая школа- Панемунес прадине thumbup.gif



Mano sunus irgi mokesi Panemunes pradinej, ka as zinau? Sake atejo neblogai paruosti,bet kad maniskis issiblaskes labai tai ir zinios tokios.Aplinka ten labai gera vaikams.Su mokytoja mums pasiseke-jauna, bet pakankamai griezta.
Atsakyti
Tikrai panemunes mokykla laikoma gera, netgi prestizine mokykla.
Ir apie Ruteles pradine mokykla teko girdeti neblogu atsiliepimu.

O va zaliakalnio mokykla (bent jau pries tris metus) nuvyle tai kad labai prasta pacios mokyklos bukle, net ir tuoletai bendri ir dar dureliu tose tupyklose nera (gal tiksliau nebuvo unsure.gif )

Savu laiku klausem svietimo skyriaus darbuotojo, kuri mokykla kaune laikoma geriausia, kur vakelius savo vesti? Tai liepe netampyti vaiko po miesta, o leisti i arciausiai namu esančia mokykla. Mokykla nera viskas, pirma mokytoja yra viskas ir tik nuo jos priklauso kaip vaikui seksis ateityje.

Siaip jau keista. Gimstamumas lietuvoje mazeja, o vietu mokyklose truksta. Negi mokyklas uzdarineja?
Atsakyti
QUOTE(Sever59 @ 2004 11 14, 10:49)
Самая лучшая школа- Панемунес прадине thumbup.gif



QUOTE(silvva @ 2005 02 10, 08:29)
Tikrai panemunes mokykla laikoma gera, netgi prestizine mokykla.


Labai idomu, ar ne todel, kad babkiu daug reikia? tongue.gif
Atsakyti
Na, mums Zaliakalnio ir Radvilenu arciausiai, pagal gatve turbut priklausom S. Neries (ironija: sportines pakraipos). Taciau visai rimtai galvoju, kad lankysim S. Suzuki klase Vetrunges mokykloj.

Zaliakalnio man nepriimtina del itin arti esancio Savanoriu pr. ir Saules gimnazijos. Kazkoks medinis barakas
S. Neries uzmusa del savo pakraipos.
Atsakyti