Įkraunama...
Įkraunama...

Antakiai

QUOTE(Frosted_berry @ 2005 06 07, 12:26)
O kur ten, paciam Minske ar tame pastate, kur prie jo?

Šalia yra penkiaaukščiam name
Atsakyti
QUOTE(jadzka @ 2005 06 07, 12:28)
Šalia yra penkiaaukščiam name

Blokiniam? Reikes paieskot, aciu 4u.gif Kaip tik i Zirmunus sia savaite vaziuosiu, draugai katina paliko, patys isskrido atostogaut, reikes priziureti ji smile.gif
Atsakyti
Kas dazote pacios antakius?
Patarkit kokie dazai, kokia procedura, nes noriu pabandyti
Atsakyti
QUOTE(Burbulytis @ 2005 06 06, 16:01)
Geras salonas - gatineau, Vilniaus gatvej, ten suplotum apie 20 litu, bet bus grazu, paskambinus teiraukites kosmetologes Simonos (man atrodo si dazyti geriau moka, ji dazymu ir makiazu specas - konkursu visokiu nugaletoja, man vestuvem dare makiaza - jega), ir Astos, as pas ja lankiausi, irgi labai patiko. Salono tel. 2618364.
O jei pigiau reik - uz 10 lt daro Pylimo gatvej, kosmetologe Laura , ten einant nuo reformatu stoteles link Lietuvos, yra toks ruselis, ir melynoj iskaboj uzrasyta grozio salonas. Ten yra nuostabi kosmetologe LAura (kitos neieskokit), del dazymu tai labai kruopsciai padaro, ir as jau pas ja lankysiuos, nes ir depiliacijas daro taip, kaip nei vienam geriausiam salone matyti neteko, ir kainos mazos, tik kazin ar toks zmogus ilgai laikysis tokiam ss...salone.

Atsakyti
Burbulyti, norėjau sužinoti Lauros telefoną, o gavosi... mad.gif Visada taip būna, kai vienu metu du darbus darai...ir supermamoj sėdi ir į raštus atsakinėji...
Atsakyti
O aš Burbulyčio norėjau paklausti dėl depilaicjos kainų 4u.gif

o kodėl salonas nepatinka ???????? iš gatvės normaliai atrodo 4u.gif
Atsakyti
Man antakius dažo draugė, ji ir manikiūra labai tvarkingai padaro. thumbup.gif Prieš vaiko gimimą dirbo salone. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Citra* @ 2005 03 20, 18:00)
Ar galetumete Klaipedoje pasiulyti gera antakiu korekcijos meistre??

tikrai kas galit patarti ka nors?
Atsakyti
Aš tai pati esu savo antakių formą žiauriai susigadinus... cry.gif jau nuo 12-os klasės pati pešiojau,ir aišku,neišmanydama išsipešiojau viršuj,kur negalima...tai makiažistė dejavo dejavo,kad nieko neišeina padaryt,belieka tik augintis Brežnevo antakius biggrin.gif ir tada jau bandyti formą daryt...galvoju tik,ar ištversiu g.gif kirpčius gal teks užsiaugint,kad nesimatytų...kas žino,per kiek laiko atauga?ir ar iš vis atauga,jei buvo pešiojami nuolat... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Amazing @ 2005 06 30, 14:58)
Aš tai pati esu savo antakių formą žiauriai susigadinus... cry.gif jau nuo 12-os klasės pati pešiojau,ir aišku,neišmanydama išsipešiojau viršuj,kur negalima...tai makiažistė dejavo dejavo,kad nieko neišeina padaryt,belieka tik augintis Brežnevo antakius biggrin.gif ir tada jau bandyti formą daryt...galvoju tik,ar ištversiu g.gif kirpčius gal teks užsiaugint,kad nesimatytų...kas žino,per kiek laiko atauga?ir ar iš vis atauga,jei buvo pešiojami nuolat... doh.gif

prieš kelis metus buvau atsiauginus
niekada to daugiau nebedarysiu schmoll.gif
auginau 2 mėnesius ir tai ne viskas ataugo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Astuliukas @ 2004 09 06, 13:28)
Man kirpykloje visada pesioja, ir kazkaip net nepaklause ar skusti ar pesioti  g.gif
O kaip jus darote ir kokia jusu nuomone  wink.gif

Mano mamai nuskuto nepaklausę kirpykloj, tai patikėk manim, kokis vaizdas baisus po kelių tokių skutimų patapo doh.gif Juk čia panašiai kaip su pvz. pažastų skutimu: skuti ir atauga stipresni, tamsesni, tankesni plaukeliai verysad.gif Aš tokių plaukelių nenoriu pas save ant veido, todėl man kosmetologė pešioja ir aš sau labai patinku ir esu tuom patenkinta thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Bajm @ 2005 06 30, 15:10)
prieš kelis metus buvau atsiauginus
niekada to daugiau nebedarysiu  schmoll.gif
auginau 2 mėnesius ir tai ne viskas ataugo  ax.gif

Man vieną kartą teko atsiauginti antakius, kai pati biškis prikišau savo rankeles prie jų doh.gif Kažkur tris mėnesius auginau, o nuo tada jau tik kosmetologei juos patikiu tvarkyti.
Antrą kartą teko atsiauginti antakius, kaip kritau nuo dviračio ir man siuvo antakį. Kažkur puse metų kankinausi, baisų kompleksą turėjau prie žmonių dėl savo to antakio cry.gif Ir ne koks mažas vaikas buvau, o jau 25-us metus ėjau. Bet dabar jau viskas gerai, tiesa teko šiek tiek keisti antakio formą, nes po prakirsto antakio ne visi plaukeliai ataugo verysad.gif
Atsakyti