Visa gyvenima antakius tvarkausi pati, anksciau peshiodavau,O dabar jau kiek laiko skutu ir nesiskundziu
Labiau patunka nei peshiojimas, bet cia priklauso ir nuo paciu antakiu, kadangi mano antakiai nera veshlus ir tamsus tai man skutimas pats tas
Tik dazu nerandu geru antakiam...reiks pasidairyt prekes kirpykloms
Nes su tie kur dabar dazau, turi kazkoki melyna atspalvi
Viena karta daziausi antakius kirpykloj, tai tik oda nudaze, gerai, kad netoli iki namu buvo eit, kai nusveiciau tai plaukai buvo tokios spalvos, kokios priesh tai
Daugiau nerizikuoju
)

oj mamytės skaičiau, vargau visą temą ir neradau jokio atsakymo, labai nusivyliau
turite labai gerus antakius arba esate labai ištvermingos, kad beveik visos juos pešiojatės... mano plaukas ne tankus, bet storas ir stiprus
pešioti nė pro kur
turbūt apsimyžčiau iš skausmo
skųstis pati nemoku, kaip kad kirpykloje man paskuta, tai kas man belieka??? turbūt nugriūsit dabar visos perskaitę nuo kėdžių, bet aš juos karpau
turiu tipo spec. antakiam žirklutes, nu bet šiaip jos gana paprastai atrodo. Gerai nors tiek, kad jie pas mane ne tamsūs, tai taip nesimato... bet vėlgi tada tenka juos dažyti
galvojau gausiu čia kokių patarimų, gal kas kokį skutiklį parekomenduos, o čia niekas nieko
perdaug laiko man tas karpymas užima rytais ir kai kuriose vietose plaukeliai vis tiek matosi ir kruštis su jais tenka kasdien... žodžiu, šiuo atžvilgiu aš labai nelaiminga, o svarbiausia mano sesė dirba grožio salone ir niekuo negali padėti
o gal nenori?
klausiau jos apie permanentinį, tai pasakė, kad jis tik žvaigždėms, kad neužtenka tik jį pasidaryt, vis reikės koreguoti... žodžiu, labai nusivyliau, nes šitas skyrelis buvo kaip paskutinė viltis, galvojau, kad iš tiek mamyčių gausiu kažkokių extra patarimų, o čia...
et, nebėra apie ką ir kalbėti...

galvojau gausiu čia kokių patarimų, gal kas kokį skutiklį parekomenduos, o čia niekas nieko

QUOTE(Atėnė @ 2006 05 11, 11:51)
Viskas buvo gerai ir malonus aptarnavimas, ir padažė, ir pakoregavo, ir tepė visokiais kremukais, bet.........formos, kokios aš norėčiau nepadarė
. Tik patenkinta dėl depiliacijos - nuėmė visą pūką, kuris atliekant paprastą korekciją pincetu, lieka.

O ar eisi pas ją antrą kartą?
Beje, o dažė juodai? Man, kadangi aš šviesiaplaukė, nudažė truputį per tamsiai..
QUOTE(xdovile @ 2006 05 11, 17:00)
Kur eiguliuose tikslaiu domina?
QUOTE(*VICI* @ 2006 05 11, 17:04)
oj mamytės skaičiau, vargau visą temą ir neradau jokio atsakymo, labai nusivyliau
turite labai gerus antakius arba esate labai ištvermingos, kad beveik visos juos pešiojatės... mano plaukas ne tankus, bet storas ir stiprus
pešioti nė pro kur
turbūt apsimyžčiau iš skausmo
skųstis pati nemoku, kaip kad kirpykloje man paskuta, tai kas man belieka??? turbūt nugriūsit dabar visos perskaitę nuo kėdžių, bet aš juos karpau
turiu tipo spec. antakiam žirklutes, nu bet šiaip jos gana paprastai atrodo. Gerai nors tiek, kad jie pas mane ne tamsūs, tai taip nesimato... bet vėlgi tada tenka juos dažyti
perdaug laiko man tas karpymas užima rytais ir kai kuriose vietose plaukeliai vis tiek matosi ir kruštis su jais tenka kasdien... žodžiu, šiuo atžvilgiu aš labai nelaiminga, o svarbiausia mano sesė dirba grožio salone ir niekuo negali padėti
o gal nenori?
klausiau jos apie permanentinį, tai pasakė, kad jis tik žvaigždėms, kad neužtenka tik jį pasidaryt, vis reikės koreguoti... žodžiu, labai nusivyliau, nes šitas skyrelis buvo kaip paskutinė viltis, galvojau, kad iš tiek mamyčių gausiu kažkokių extra patarimų, o čia...
et, nebėra apie ką ir kalbėti... 

nesiparink, as irgi pakarpau antakius bet matyt biski kitokiais tikslais-tam kad jie paklusnesni butu, nes kai ilgas plaukas tai sukaliojasi visur

manau kad tavo atveju geriausia butu pesioti, prie skausmo priprasi.
as pastaruoju metu nebepesioju antakiu, oi tai vaikstau apzelusi

QUOTE(Sapho @ 2006 05 11, 18:19)
O ar eisi pas ją antrą kartą?
Beje, o dažė juodai? Man, kadangi aš šviesiaplaukė, nudažė truputį per tamsiai..
Nu man irgi per tamsiai

QUOTE(ESLAUDA @ 2006 05 11, 21:01)
Kur eiguliuose tikslaiu domina?
ten netoli IKI luksio g.

QUOTE(xdovile @ 2006 05 17, 11:42)
Bet tam IKI grozio salonu ir kirpyklu net kelios

QUOTE(Stichija @ 2006 05 17, 13:15)
Bet tam IKI grozio salonu ir kirpyklu net kelios
Tai kuriam cia dirba? Koks vardas? Koks telefonas? Kaip ji tvarko p esioja, depiliuoja, skuta? Kokia forma megsta daryti - lenkta ar su kapuciu? Kaina......Nu nepagailek informacijos 

Manm irgi labai reikia sitos informacijos

Nusibodo iki gyvo kaulo rytinis darbavimasis pilku piestuku, kuris daznai baigiasi nekokybiska peckione

Gal galite patarti kur VLN pasrudoda dazus antakiams?