Įkraunama...
Įkraunama...

Antakiai

QUOTE(vikutia` @ 2008 07 09, 15:45)
visada pesiojau, bet cia pasiskaiciau ir turbut pandysiu su vasku bigsmile.gif gal kas zino kur Vilniuje gerai ir uz padoria kaina daro tokia procedura? blush2.gif

pesiotis paprasciau, nes nereikia ilgai laukt, su vasku visgi reikia sioki toki ilgi atsiaugint arba tankius antakius turet, kitaip nera prasmes terliotis.
Siaip jei nori - galiu sutvarkyt (kosmetologe smile.gif ), parasyk i AZ
Atsakyti
as irgi skutu visaliaka paciai pesioti per skauda o man o kadangi uzseny gyvenu ta padaryt sallone yra zveriskos kainos smile.gif gal ka nors darot kad kai pesiojat antakius kad nebutu taip skausminga? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(LaDelfi @ 2008 07 07, 14:05)
Man asmeniškai geriau kai pešioja antakius.
Norėčiau pabandyt, kad sutvarkytų vašku, kaip kad čia rašė..
blush2.gif

siaip nesigundyk,nes tokia procedura laaaabai prisideda prie voku uzkritimo... tikrai nenoreciau iliustruoti savo drauges pavyzdziu,nes iskart tos minties atsisakytum. Jos ir taip vokai siek tiek uzkrite,o su tuo vasku tai isvis ,,susivare" blink.gif
Atsakyti
o kas pesiojat antakius abu vienodai gaunasi? biggrin.gif nes man kaskaip atrodo kad jie kaskaip ne visai vienodi tokie lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sweetcandy @ 2008 08 13, 17:09)
as irgi skutu visaliaka paciai pesioti per skauda o man o kadangi uzseny gyvenu ta padaryt sallone yra zveriskos kainos smile.gif  gal ka nors darot kad kai pesiojat antakius kad nebutu taip skausminga? smile.gif

pesiok butinai patempus oda, tada ne taip skaudes, pagal plauko augimo krypti, gali pries tai patepti vesinancia (metu, eukalipto) zele, kad truputi pasaldytu, o po proceduros - raminanciu losonu (galima tokiais, kurie naudojami depiliacijai) smile.gif
Papildyta:
QUOTE(sweetcandy @ 2008 08 15, 23:32)
o kas pesiojat antakius abu vienodai gaunasi? biggrin.gif nes man kaskaip atrodo kad jie kaskaip ne visai vienodi tokie lotuliukas.gif

laikui begant priprasi ir mokesi abu lygiai nusipesiot smile.gif , bet jei neiseina, tai geriau tegul taisyklinga forma suformuoja kosmetologe, o tada jau koreguoti ataugancius plaukelius bus zymiai lengviau. Pati bandydama suformuot gali pasidaryt "siulelius" arba nutolint, pasidaryt per trumpus ir pan.
Taisyklingas antakiu suformavimas man asmeniskai vienas svarbesniu dalyku veido srity - nuo to priklauso israiska, zvilgsnis, zodziu zmogu galima labai pagrazint arba labai subjaurot.. mirksiukas.gif
Atsakyti
Aš tai bandžiau pešiotis pati, bet forma favosi schmoll.gif Tad teko eiti pas kosmetologę, kuri padarė tinkamą formą ir dabar pešiojosi pati, tik nueinu pas ją padažyti bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vedile @ 2008 08 16, 09:06)
Aš tai bandžiau pešiotis pati, bet forma favosi  schmoll.gif  Tad teko eiti pas kosmetologę, kuri padarė tinkamą formą ir dabar pešiojosi pati, tik nueinu pas ją padažyti  bigsmile.gif

korekcija visada privalo buti daroma PO dazymo (biski tingiu aiskint technologinius niuansus..), todel sunkiai isivaizduoju kaip tu issipesiojus antakius eini dazytis.. Nebent po keliu dienu - bet tada kosmetologe jau vis tiek rastu darbo.. g.gif
Atsakyti
Pati skabausi ir pati dazau antakius tik,kad labai trumpai tie dazai man nusiplauna flirt.gif
Atsakyti
pati viska darau ir dazau is pesioju smile.gif
Atsakyti
ir as pati pesioju ir dazaus rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(*orchideja* @ 2008 08 17, 13:06)
Pati skabausi ir pati dazau antakius tik,kad labai trumpai tie dazai man nusiplauna  flirt.gif

keisk dazus arba laikyk ilgiau. Nors yra zmoniu, kuriems jokie dazai "neima" plauko, deja.. g.gif

As irgi pati antakius susitvarkau. labai megstu sia procedura. ..jau reiketu.. biggrin.gif doh.gif
Atsakyti
O man labai noretusi kada nors, kad nereiktu dazyt antakiu ir koreguoti daznai pasidaryt permamentini makijaza blush2.gif bigsmile.gif
Atsakyti