Įkraunama...
Įkraunama...

Antakiai

QUOTE(Saldzioji18 @ 2008 09 14, 19:59)
as pati sau koreguoju antakius ir pas mame jie siaubingi atrodo lyg tiesi linija  blush2.gif  noriu atsiaugint ir nueiti pas kosmetologe bet kai tik jie pradeda atauginet negaliu ziureti ir vel nusipesioju blush2.gif  patarkit ka daryti?? kaip atsilaikyti  4u.gif  aciu 4u.gif

doh.gif nuosirdziai uzjauciu. Tai tikrai nelabai malonus ir daug kantrybes bei laiko reikalaujantis dalykas. BET! Geriau pora men kantrybes, nei ir toliau matyt veidrodyje ne tai, ka noretum mirksiukas.gif
Antakiu korekcija juk pigi procedura, tik netingek kas pora sav nubegt, kad pakoreguotu ir laikui begant sutvarkys. Zinau, kad kyla noras israut visus ataugancius, bet kosmetoiloge bent jau israus tik tuos, kuriu nebereikia, palikdama ten, kur turetu formuotis antakis.. Siuo atveju labai gerai butu, kad leistum kartais padazyt, taip optiskai vis pratintu tave prie naujos formos ir butu lengviau suprast, kuriose vietose plaukeliu neliesti 4u.gif (cia nekalbu apie toki dazyma, kai ryskiai matoma dazu linija, tiesiog lengva spalvos ivedima vis po mm..)
Atsakyti
QUOTE(Saldzioji18 @ 2008 09 14, 20:59)
as pati sau koreguoju antakius ir pas mame jie siaubingi atrodo lyg tiesi linija  blush2.gif  noriu atsiaugint ir nueiti pas kosmetologe bet kai tik jie pradeda atauginet negaliu ziureti ir vel nusipesioju blush2.gif  patarkit ka daryti?? kaip atsilaikyti  4u.gif  aciu 4u.gif

Labai pažįstama situacija biggrin.gif Aš jau visą mėnesį auginu juos, lyg ir turėjau jau priprasti bet vistiek nesmagu - laukiu nesulaukiu kad greičiau jų formą susitvarkyti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Saldzioji18 @ 2008 09 14, 21:59)

Ogi pazystama situacija biggrin.gif Taigi nusikirpau kirpcius,kad uzdengtu antakius ir baigiu atauginti savo sugadintus antakius thumbup.gif

Atsakyti
Nugi, seniau šiek tiek ilgiau laiko antakiams skirdavau, o dabar šiek tiek pritingau, o ir sunkus reikaliukas su jais:} jie tamsūs, taigi, visi papešiojimai labai matosi :} ax.gif stengiuosi, kuo mažiau kišt nagus, jų formą tik šiokią tokią palaikau ;p vis neprisiruošiu nubėgt į kirpyklą, kad gražiai sutvarkytų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(#Burbule# @ 2008 09 26, 19:26)
Ogi pazystama situacija biggrin.gif Taigi nusikirpau kirpcius,kad uzdengtu antakius ir baigiu atauginti savo sugadintus antakius thumbup.gif

cia tai geras biggrin.gif
Atsakyti
as ir su kirpciais, tai daznai sau nuolaidziauju su antakiu pesiojimu blush2.gif dar, dar dienele... biggrin.gif nors is tikruju man toki dalykai kaip antakiai, nagai, plaukai labai daug pasitikejimo priduoda smile.gif tad verta pusvalanduko nepagailet vardan to
Atsakyti
As pati pesiojuos ir dazau, na tik pries koki baliu einu dazyt i kirpykla smile.gif
Atsakyti
Dar besimokydama mokykloje buvau "nudailinus" antakius blush2.gif . Nuejau pas manikiuriste, paprasiau, kad ji man juos sutvarkytu, o ji pakele galva, paziurejo ir pasake: "Nelabai matau ka cia tvarkyti". Buvo ir geda, ir baisu biggrin.gif . Teko ilgai ir nuobodziai laikti kol jie ataugs, kad galima butu jiems suteikti forma smile.gif . Nuo to karto mano antakiai patiketi tik mano manikiuristei 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(JurgituxM @ 2008 09 30, 15:43)
Dar besimokydama mokykloje buvau "nudailinus" antakius  blush2.gif . Nuejau pas manikiuriste, paprasiau, kad ji man juos sutvarkytu, o ji pakele galva, paziurejo ir pasake: "Nelabai matau ka cia tvarkyti". Buvo ir geda, ir baisu  biggrin.gif . Teko ilgai ir nuobodziai laikti kol jie ataugs, kad galima butu jiems suteikti forma  smile.gif . Nuo to karto mano antakiai patiketi tik mano manikiuristei  4u.gif

Ar daugumai jusu antakius tvarko manikiuristes?klausiu,nes as kazkaip savuju nepatikeciau schmoll.gif ,o tik pas kosmetologe.
Atsakyti
QUOTE(mijamaja @ 2008 09 30, 19:58)
Ar daugumai jusu antakius tvarko manikiuristes?klausiu,nes as kazkaip savuju nepatikeciau schmoll.gif  ,o tik pas kosmetologe.

As tai saviskei patikiu, nes ji man "ataugino" ir suteike forma antakiams smile.gif . Tikrai daug pastangu idejo. O ir padazo visada graziai. Jei bunu koki plauka negerai ispesus, visada parodo ir pasako kaip geriau susitvarkyti. Esu labai sena jos kliente, todel ja pasitikiu, nes dar ne katro neteko nusivilti thumbup.gif . O siaip tai manau, kad jei zmogus domisi ir noriai dirba savo darba, nesvarbu, kad ne kosmetologe, tikrai galima patiketi 4u.gif . Zinoma ir pasidometi reiktu ax.gif
Atsakyti
As pati dazau antakius smile.gif ruda spalva smile.gif nusipirkau dazu rusiskoje kosmetikoje seskinei parduotuvyte yr smile.gif ir dazau...ir graziai atrodau,nereik kitur eit smile.gif ir permoket lt
Atsakyti
Gal galit rekomenduot kas gerai tavrko antakius Vilniuje? wub.gif
Atsakyti