man irgi pesioja, siaip as tvarkausi pas Nomeda 'Sruogeleje" - labai faina manikiuriste, kosmetologe
. tai pirma karta paklause ar pesioti, ar skusti. mano nuomone, kad skutant ju daugiau atauga, o del tos odos tampymo, ar logiska, jei pesiojiesi i menesi karta ar kas dvi savaites, juk ne kasdien....

QUOTE(lysa @ 2004 09 06, 15:36)
Anksciau pesiodavau, o paskutini karta kosmetologe vasku nudepiliavo, nu kaip patiko, tikrai labai faina. Kur kas maziau skauda, nei pesiojant, nelieka paraudimo beveik, plius jau pries men. tvarkiausi, o per men. gal du tris plaukelius ataugusius ispesiau. Dabar tik taip ir tvarkysiuos, pabandykit, man patiko ir tiko.

o kiek kainuoja antakiu depiliavimas?

[B]Norejau jusu visu patarimo,ka daryti kad vis dazniau pamatau krentancius antakiu plaukelius. esu girdejusi kad antakiai kristi pradeda nuo dazymo.. galbut.. tada kaip juos priziureti kad jie pradetu greiciau augti ir butu stipresni. esu girdejusi kad reikia tepti su Ricinos aliejum. ka jus manot?
Sveika
As va dazau antakius ir blakstienas cehmiskai
Ir esu labai patenkinta, nes labai jau tingiu dazytis
Bet as pastoviai naudoju balzamus, stiprinincius blakstienas ir atnakius
Ricinos aliejus irgi gerai, jis matina plaukelius
Bet keik zinau, dabar vaistinese nerasi ricinos aliejaus, prekyboje jo laikinai nera
O tu pabandyk balzamuka koki
Ju rasi kosmetikso parduotuvese
Pvz. Colection 2000 ir pan
Pasiklausk pas pardavejas, jos tikrai zinos
Man tie balzamai padeda labai, nes as ne tik dazau chemiskai, bet dar ir rieciu blakstienas su rietikliu kasdien, tai kencia jos
Bet vistiek neslenka

QUOTE(zujkiz @ 2005 03 22, 13:41)
Sveika
Ir esu labai patenkinta, nes labai jau tingiu dazytis
Bet keik zinau, dabar vaistinese nerasi ricinos aliejaus, prekyboje jo laikinai nera
Ju rasi kosmetikso parduotuvese
Pvz. Colection 2000 ir pan
Pasiklausk pas pardavejas, jos tikrai zinos
Man tie balzamai padeda labai, nes as ne tik dazau chemiskai, bet dar ir rieciu blakstienas su rietikliu kasdien, tai kencia jos
Bet vistiek neslenka 

aciu uz patarimus

Aš naudoju dabar firmos "Dzintars" balzamą
Šitas man labai labai patinka
Pirkau jį Latvijoj
Lietuvoj neteko matyti
Dar esu bandžius "Margater Astor" - irgi geras
Bandžiau ir "IsaDora" tik tas man nepatiko, balzamas išdžiūdavo ir likdavo baltos žymės nuo jo ant blakstienų (atrodė kaip traiškanos)
Bandžiau ir "Colection 2000" - patiko ir tas
Svarbiausia, kad būtų su keratinu

Kaip tik siandien ieskojau balzamo..bet deja, nieko gero man nepasiule tik ta permatoma tusa
uzsimine kazka apie dzintars, bet jo nebuvo prekyboje...buvau sarmoj, kosmadoj smalsumo vedama uzsukau i droga, saules uola bei eurokos.. nieko
negi belieka tik ricinos aliejus?:

na tas permatomas tusas kaip formuojamojo zele. as toki turiu Lumene, bet jis jau labai sukibina ir kartais nuo jo pradeda pleiskanoti.. o va ir man paciai buvo keista kad nera balzamo. bet va sakau uzsimine apie ta dzintars vadinasi jis yra ir Lt, tik si karta nebuvo.

QUOTE(cilija @ 2005 03 22, 20:52)
na tas permatomas tusas kaip formuojamojo zele. as toki turiu Lumene, bet jis jau labai sukibina ir kartais nuo jo pradeda pleiskanoti.. o va ir man paciai buvo keista kad nera balzamo. bet va sakau uzsimine apie ta dzintars vadinasi jis yra ir Lt, tik si karta nebuvo. 

Paieskok dar "Colection 2000" balzamo, turetu buti prekyboje

Teks laukti tada Dzintars pasirodant

o kokios cia firmos tas colection 2000? idomiia, nieko nesu girdejusi apie ji