Įkraunama...
Įkraunama...

Interjero dizainas

Sveikos,

Labai noriu studijoti interjero dizaina. As pati jau baigiau 2 universitetus, bet siela vis tiek reikalauja dizaino:) Gal yra zmoniu kurie studijavo interjero dizaina ne Vilniaus Dailes Akademijoje? Kokie atsiliepimai? Kur geriausia istoti jei ne i VDA? Buciau dekinga uz bet kokia info:)
Atsakyti
Tai ka, niekas nestudijavo???? verysad.gif
Atsakyti
na as irgi tuom domiuos, bet nelabai turiu sansa istot...tai domiuos nenuosekliosiomis studijomis, ten kaip suprantu nereikia stojamuju....beje tokios studijos yra ir VDA ir vilniaus dizaino kolegijoje. tad ten ir destomas interjeras....tik nezinau dar kuri pasirinkt g.gif
Atsakyti
Vat,vat ir aš labai norėčiau tai studijoti ir keisti profesiją,esu baigusi ikimokyklinį su daile. Bet man reikia Klaipėdoj,jaučiu nelabai čia kas yra,ir kažko tai mažai čia mūsų norinčių. g.gif Tarp kitko kažkada buvau užklidusi temą panašią,bet dabar neprisiminsiu,tai rašė apie kažkokius kursus Kaune rolleyes.gif
Atsakyti
Ir man butu idomu suzinoti, kur galima studijuoti interjero dizaina Vilniuje isvengiant stojamuju. Turiu magistra VU, bet nieko bendra su dizainu neturincios specialybes, tai kad sudetinga butu su tais stojamaisiais schmoll.gif
Gal uzvedusios tema jau surinko kokia nors info? mirksiukas.gif
Atsakyti
as ir labai noriu studijuoti interjero dizaina.. blush-anim-cl.gif
kokius dalykus reikia geriausiai ismanyti norint cia istoti? blush2.gif
Atsakyti
interjero dizainas dar yra kauno kolegijoj, siaip neblogus atsiliepimus esu girdejus..
Atsakyti
o,tai jega!!! clap.gif
tikriausiai kauno kolegijoj ir studijuosiu...
o kitur kaune interjero dizaino studijos newyksta? g.gif
Atsakyti
QUOTE(wauwauwywa @ 2007 07 11, 20:56)
o,tai jega!!! clap.gif
tikriausiai kauno kolegijoj ir studijuosiu...
o kitur kaune interjero dizaino studijos newyksta? g.gif

siaip pazistama dailes mokytoja sake, kad VDA egzu stojamuju nera, yra tokie kaip pasiruosimo metai (mokami) ir paskui tipo gali bandyt stot ....

DAUGIAU nieko nezinau, bet labai noreciau si dalyka pastudijuot, jeigu ne del karjeros tai bent del saves smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jevcia @ 2007 07 24, 15:46)

DAUGIAU nieko nezinau, bet labai noreciau si dalyka pastudijuot, jeigu ne del karjeros tai bent del saves smile.gif

as irgi del saves noreciau pastudijuot,baigiu namus aukstyn kojom apverst,kaip viska patinka keisti,experimentuoti biggrin.gif
Atsakyti
o kaip gerai ,kad radau sia temele,nes mane labai domina sios studijos,tik tiek kad man su daile prastai,ta prasme piesti nemoku,bet gal ir nereikia?o kur vln galima butu be stojamuju istot?kiek laiko ten mokina?gal kas jau mokinasi dizaino interjera?labai noreciau ,kad papasakotumet...... 4u.gif
Atsakyti
Na as metus studijavau interjerus toi statybos ir dizaino kolegijoj, bet man labai nepatiko, kazkaip kaip mokykloi. Tada istojau i VDA ir jau baigiau. Geriau nei VDA Lietuvoje nerasi. Visgi tai aukstasis mokslas.
Papildyta:
Seip istot tai sunku, labai daug norinciu, todel yra padaryti specialus kursai, kuriuos privalai lankyti, juos lankydama turi daug dirbti, reikstis, isiminti destytojams, ir kazkaip kitus "nugaleti" savo darbais. Kursus lanko apie 40, o priima kazkur 20 zmoniu. Be to tie kursai kainuoja apie 1500 berods pusmeciui. Tada buna stojamieji egzai, turi pasirodyti labai gerai. Kurie neistoja, lanko dar metus kursus, o tada dazniausiai istoja. Seip is "gatves" nelabai priima, nebent esi "genijus" ir gerai egzus islaikai, bet paprastai taip nebuna. Buna tapybos egzaminai 2, piesimo 2 ir specialybes 3. Piesimo ir tapybos galima ir nelabai moketi, labiausiai ziuri i specialybes egzamina. Be to stojant neziuri i mokyklos atestata, nesvarbu kokie pazymiai ar egzu balai, nebutinas ir mokyklinis dailes egzaminas. Nelabai jiem svarbu ar esi baigus kokia dailes mokykla ar ne, pirmenybe turi tik Ciurlionio mokyklos aukletiniai, bet seip viska lemia egzaminai.
Atsakyti