QUOTE(Upytė @ 2007 01 29, 14:01)
Laba
va jau darbelyje, atpratus dirbt, dabar pietu miego laikas, tai miegucio norisi (su vaikais miegodavau

)Mintys namie, niekaip prie darbelio nelinksta. Gerai, kad niekas ant galvos "nelipa"...
Daffni, kaip Tau akytės, ką gyd sakė? O propycilį ir aš gėriau per nėštumą. Man tai jokio skirtumo, kokie vaistai. Kai tik nustodavau gert (bet kuriuos), tai tyrimai vėl b logi būdavo. Taip ir kankinausi 7 m.
Tiesa, Ir aš bbuvau šeštad pas Kazanaviciu

12.15. O tu kada?
Pas mane pasak jo, tyrimai jau geri, paliko tą pačią dozę gert. Pasirodyt po 6 mėn. O ir jaučiuosi visai gerai, taip kaip ir prieš op.
Merginos, laikykitės
Aš tai vakare, apie 18h buvau pas jį, tada dar 8 važiavau rezultatų tyrimų..Pas mani FT3 per daug ir sakė žiauriai didelė skydliaukė, dar ir mazgelių lygtais matė, bet sakė, dabar dar nedursiu...
Sakė gersiu kokia pusantrų metų vaistus, o jei man nepadės, tada išpjaus visą skydliaukę....
tai kažkaip baisu pasidarė, apsižliumbiau išėjusi.... Vakar jau nusiraminau, bet va šią naktį tai maniau nugaišiu..pabudau naktį su tokiais žiauriais širdies skausmais, jau taip man ją dūrė ir ranka vis tirpo.... nu prasikankinau iki paryčių, praėjo....
Dabar tai jis man baisiai akcentavo, kad nepastočiau ir nepriaugčiau svorio...nes aptetitas pas mane tai ohoho.. Nors ir hyper ji pas mane, bet svorio man nei kiek nenukrito..tai dabar bijau, kad nepriaugčiau, reiks mažiau valgyt...jei išeis
Papildyta:
O akutės pas mane tai nieko gero, jau 3 rūšių vaistus lašinu ir tepalais akis tepu..kai tepu atrodo lyg geriau..Tai Kazanavičisu sakė, kad tos akių ligos tai susiję, bet iš kur pas mane žaizdos ragenose, tai neaišku....
tai va...
o pries kokius kelis mėnesius sakiau, kad pakutinį kartą sveikatos problemų gilioj vaikystėj turėjau...net citramonų negerdavau kai galvą skaudėdavo... o dabar vaistų, vitaminų tai krepšiai...
Yra žmonių, kurie niekada neklysta todėl, kad jų niekada nevargina jokios protingos mintys. J.W.Goethe