QUOTE(aea @ 2009 03 17, 20:16)
sveikos mamytes,
mes irgi pirkom uzliedziuose buta, esam labai patenkinti. Bet va viena problema...dukra nuo rugsejo eis i mokykla, i pirma klase, galvoju leisti i sialinius, bet neapsisprendziu i kuria. Gal turit patarimu? taip pat jeigu yra seimu, kurios turi panasaus amziaus vaikucius, tai noreciau pabendrauti ta mokyklos tema, nes man labai aktualu!!!! dar nezinau kaip isspresti atstumo iki mokyklos problema! nu zodziu, turiu galvos skausma...
As irgi gyvenu uzliedziuose ir turiu dukryte kuri rugseji prades eiti i mokykla.as apvaziavau daug silainiu mokyklu ir ne viena man nepatiko.po to pasidomejau uzliedziu pradine mokykla ir vis delto galvoju leisti vaika cia.sia mokykla labai isgyre seniune,be to ji yra domeikavos gimnazijos dalis.jaunos mokytojos kiekvienai klasei.labai malonios.klas4se apie 10 vaiku.man atrodo,kad pradineje mokykloje svarbu gera mokytoja,kuri sugeba sudominti vaikus.o be to kai klaseje 10 vaiku,tai kiekvienam demesio tenka daugiau nei kai 30.
Tada isisprendzia ir atstumo problema ir jei reiks papildomai pasimokyti bus lengviau susitarti su mokytoja.