Įkraunama...
Įkraunama...

Vytautuko gimimas

Labai grazi istorija apie saunuole mamyte ir fainuti suneli wub.gif
Atsakyti
virtualred, labai graži ir šilta istorija ir tu ją labai įdomiai papasakojai thumbup.gif 4u.gif . Susigraudinau ir vos neapsiverkiau. wub.gif
Sveikatos, laimės, sutarimo, gyvenimo pilnatvės tau ir tavo šeimai 4u.gif
Atsakyti
Labai graži ir jaudinanti istorija. wub.gif wub.gif
Atsakyti
kaip gražu wub.gif
Atsakyti
verysad.gif Nu žinok apsižliumbiau tavo istoriją beskaitydama blush2.gif Kaip miela pasiskaityti tokius išgyvenimus bigsmile.gif Įdomu ir tom, kurios dar negimdė, bet tom, kurios jau yra gimdžiusios - tai iš viso tokie išgyvenimai labai įspūdingi, ir šilti, ir mieli ir.....ai, koks vis dėlto stebūklas - tas gimdymas rolleyes.gif
Atsakyti
Labai labai graži ir kažkuom stebuklinga istorija wub.gif
Virtualred tau ir mažiukui Vytautukui sveikatytes ir kuo daugiau šiltų šypsenų ir nepamirštamų akimirkų 4u.gif
Atsakyti
ax.gif Aciu kad skaitet ax.gif smile.gif
Atsakyti
Ir aš apsižliumbiau iš to šiltumo... Negimdžiusioms tai gal nieko įspūdingo, bet va jau patyrusioms šį stebuklą, manau, viskas taip artima ir sava...
Sveikatos ir sėkmės Jūsų šeimai! wub.gif
Atsakyti
Uoj pazystamas jausmas, antras lelius, tas laukimas, tie nuostabus isgyvenimai. Dziaugiuosi uz jusu seimynele 4u.gif
Atsakyti
Grazi istorija 4u.gif
Atsakyti
sveikinu, ale tikrai tokį dručkį pati pagimdei 4u.gif Keista tik kad medikai nenustatė, jog vaikiukas didelis gims, juolab Amerikoj, maniau, kad ten medicina labiau pažengus doh.gif
Aš irgi nemažą vaiką virš 4 kg pagimdžiau, bet ir žinojau, kad laukiu dručkės wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Veitė @ 2007 01 26, 17:01)
sveikinu, ale tikrai tokį dručkį pati pagimdei 4u.gif Keista tik kad medikai nenustatė, jog vaikiukas didelis gims, juolab Amerikoj, maniau, kad ten medicina labiau pažengus doh.gif
Aš irgi nemažą vaiką virš 4 kg pagimdžiau, bet ir žinojau, kad laukiu dručkės wub.gif  wub.gif

Matai mano pilvas buvo siek tiek mazesnis nei priklauso, todel turbut ir galvojo kad mazas kudikelis bus biggrin.gif
Atsakyti