zmones, pakonsultuokite, prie tepalu alyvos (kuria jau reikia keisti), man siulo papildomai isigyti:
kuro filtra
tepalu filtra
oro filtra
antgalinio salono filtra
klausimas: ar tikrai man ju visu reikia?
tepalai ir tepalų filtras tikrai vienas kartu su kitu keičiami, na, išskyrus kaip pvz aš kai keičiau tepalus vėl labai greit, tai filtro nekeičiau. Kitus filtrus reikia keist, jeigu reikia.
o kokia čia mašina, dyzelis, kiek pravažiavai per tuos metus? ir kas čia tie gerieji meistrai, kurie siūlo viską iš eilės keist kas metai?
Tepalu filtrai keiciasi visada privalomai kai keiciamas tepalas.Kuro ir oro filtrai keiciami karta per metus (labai patariama pries ziema),salono filtras paprastai aplamai labai greitai uzsitersia,ypac vasara. As asmeniskai tai salono ir variklio oro filtrus keiciu pati (salono savo masinoje esu visai issiemusi, dukros-pakeiciau, buvo baisesnis negu baisus)- nera tai kazkas sudetingo ir man gaila servisui uz toki darba pinigus palikinet, cia tas pats, mano galva, kas moketi elektrikui uz lemputes pakeitima
Variklio oro filtas, jei intensyviau sportuose buna vazinejama, keiciamas ir dazniau maniskeje, buvo,kad ir tris kartus metu begyje buvo keistas (pasiziuriu,ir jei jau nekoks- keiciu),dabar kai priraukiau viska, uztenka ir karta metuose

QUOTE(džu @ 2015 02 19, 20:15)
o kokia čia mašina, dyzelis, kiek pravažiavai per tuos metus? ir kas čia tie gerieji meistrai, kurie siūlo viską iš eilės keist kas metai?
cia ne meistrai siulo, o imone, kuriprekiauja detalemis, tai tiems svarbu visa komplekta parduoti

dyzelis