Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikų kambarys 2

QUOTE(-JURGITA- @ 2007 02 22, 16:38)
galima rinktis koks bus vidus - tik porolonas ar porolonas su spyruoklėmis , tai sakė, kas su spyruoklėm nesukrenta, bet tada 80lt. brangiau , o man belieka tik tikėti
O mūsų spalva bus ryyyškiai žalia  blush2.gif

Žinote, pas mus tokia pati sofa, pas mus su parolonu tiktai, nuo sėdėjimo išsisėdėjo įdubimai, kurie nedingsta schmoll.gif , be to ištiesus lovą, vidinė dalis apsiūta paprasta patalynine medžiaga, kuri po 3 m. naudojimo susidėvėjo visiškai g.gif Ir šiaip pagaminta iš labai nepatvarios medienos. Žodžiu po 5m. naudojimo mes turime griuveną, kurią planuojame keisti kiek įmanoma greičiau
Atsakyti
QUOTE(Siesta @ 2007 02 22, 16:55)
Žinote, pas mus tokia pati sofa, pas mus su parolonu tiktai,  nuo sėdėjimo išsisėdėjo įdubimai, kurie nedingsta schmoll.gif , be to ištiesus lovą, vidinė dalis apsiūta paprasta patalynine medžiaga, kuri po 3 m. naudojimo susidėvėjo visiškai g.gif  Ir šiaip pagaminta iš labai nepatvarios medienos. Žodžiu po 5m. naudojimo mes turime griuveną, kurią planuojame keisti kiek įmanoma greičiau

pas mus tas pats- naudojam 2 metai lygiai, nelankstom, o esam plike visada iskleista, idubimu dar nera, bet ratukai jau suluze, siaip slidineja kazkaip, ta nulenkiama dalis pastoviai nuvaziuoja kazkaip...

siaip miegoti labai patogi buvo ir plati (mes ja butent vaiko kambariui pirko, ir galima sakyti musu mazius, nuo 3 men joje miegojo, is pradziu su vienu is musu, o nuo metu vienas ) nebaisu jei nakti pas vaika ateiti reikia, ar jei serga ir is viso nakti visa kartu pramiegi, bet tai manau dar metai ir galesim ismesti...
Atsakyti
QUOTE(Siesta @ 2007 02 22, 16:55)
Žinote, pas mus tokia pati sofa, pas mus su parolonu tiktai,  nuo sėdėjimo išsisėdėjo įdubimai, kurie nedingsta schmoll.gif , be to ištiesus lovą, vidinė dalis apsiūta paprasta patalynine medžiaga, kuri po 3 m. naudojimo susidėvėjo visiškai g.gif  Ir šiaip pagaminta iš labai nepatvarios medienos. Žodžiu po 5m. naudojimo mes turime griuveną, kurią planuojame keisti kiek įmanoma greičiau

QUOTE(Giga* @ 2007 02 22, 20:39)
pas mus tas pats- naudojam 2 metai lygiai, nelankstom, o esam plike visada iskleista, idubimu dar nera, bet ratukai jau suluze, siaip slidineja kazkaip, ta nulenkiama dalis pastoviai nuvaziuoja kazkaip...

siaip miegoti labai patogi buvo ir plati (mes ja butent vaiko kambariui pirko, ir galima sakyti musu mazius, nuo 3 men joje miegojo, is pradziu su vienu is musu, o nuo metu vienas ) nebaisu jei nakti pas vaika ateiti reikia, ar jei serga ir is viso nakti visa kartu pramiegi, bet tai manau dar metai ir galesim ismesti...

Vaje , kaip jus mane abi subalamutyjot, o tai lova tos pacios firmos "gintaro baldu" ?????? blink.gif Tai jau tada nebezinosiu kokia pirkti blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -JURGITA-: 22 vasario 2007 - 20:58
QUOTE(-JURGITA- @ 2007 02 22, 21:57)
Vaje , kaip jus mane abi subalamutyjot, o tai lova tos pacios firmos "gintaro baldu" ?????? blink.gif Tai jau tada nebezinosiu kokia pirkti  blink.gif

Aš irgi dabar turiu "Ramunę" iš Gintaro baldų, bet į naują būstą nesivešim schmoll.gif Turim nuo balandžio mėn., tai kaip ir 1 metai jau, bet jau jaučiasi įdubimas per vidurį (ten kur aš prigulu mažąją bemigdant doh.gif ). Paparastas paralonas verysad.gif Gal su spyruoklėm geresnė būtų mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(vilminė @ 2007 02 22, 16:33)
o man asmeniškai nepatinka tie vaikiški baldai g.gif mėnesį laiko ieškojau baldų septinmetei dukrai.........bet man patinkančių ,nepatikėsit, bet neradau...tos sekcijos su lovom .....na man negražu.......tos lovos nedidelės...keli metai ir vėl reiks naujos.  : g.gif

Čia kokie nepatinka ? blink.gif
Atsakyti
Na ir aš ieškau į vaikų kambarį įvairių lentynų ir panašiai.
Tai Skrajoj radau firma www.daugpasauliu.lt
Nemuno balduose ww.interbaldai.lt ir www.successus.lt yra tikrai neblogų variantų, bet kainelės kaip suprantų ne iš pigiųjų taip pat ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Betukas @ 2007 02 22, 22:19)
Aš irgi dabar turiu "Ramunę" iš Gintaro baldų, bet į naują būstą nesivešim  schmoll.gif  Turim nuo balandžio mėn., tai kaip ir 1 metai jau, bet jau jaučiasi įdubimas per vidurį (ten kur aš prigulu mažąją bemigdant  doh.gif ). Paparastas paralonas  verysad.gif Gal su spyruoklėm geresnė būtų  mirksiukas.gif
Papildyta:

Čia kokie nepatinka ?  blink.gif

jokie...internete peržiūrėjau kiek radau baldų salonų ,kurie gamina vaikiškus baldus...bet nepamačiau tokių kuriuos išvydus pasakyčiau - va tokių noriu........net nežinau ką daryt
Atsakyti
QUOTE(vilminė @ 2007 02 22, 22:32)
jokie...internete peržiūrėjau kiek radau baldų salonų ,kurie gamina vaikiškus baldus...bet nepamačiau tokių kuriuos išvydus pasakyčiau - va tokių noriu........net nežinau ką daryt

Gaminti pagal užsakymą taip kaip nori biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vilminė @ 2007 02 22, 16:33)
o man asmeniškai nepatinka tie vaikiški baldai g.gif mėnesį laiko ieškojau baldų septinmetei dukrai.........bet man patinkančių ,nepatikėsit, bet neradau...tos sekcijos su lovom .....na man negražu.......tos lovos nedidelės...keli metai ir vėl reiks naujos.  : g.gif

Mes savo septynmetėms planuojame pirkti tokią lovą, kaip gamina danų firma "Flexa" ir kopijuoja lietuvių firmos "Monoidėja" ir "Daug pasaulių" (pirksime lietuvišką, kad pigiau būtų). Dydis 90x200 arba 90x190. Man patinka, kad lovos medinės (pušinės), kad po lovomis gali būti stalčiai, ir kad yra nugarėlė ne tik iš siaurų kraštų, bet ir viena nugarėlė palei ilgį - tai dieną ten patogu bus sėdėti atsirėmus, kaip siuoliukas atrodys. smile.gif O tau tokios kodėl nepatinka?
Atsakyti
QUOTE(Saja @ 2007 02 22, 22:07)
Mes savo septynmetėms planuojame pirkti tokią lovą, kaip gamina danų firma "Flexa" ir kopijuoja lietuvių firmos "Monoidėja" ir "Daug pasaulių" (pirksime lietuvišką, kad pigiau būtų). Dydis 90x200 arba 90x190. Man patinka, kad lovos medinės (pušinės), kad po lovomis gali būti stalčiai, ir kad yra nugarėlė ne tik iš siaurų kraštų, bet ir viena nugarėlė palei ilgį - tai dieną ten patogu bus sėdėti atsirėmus, kaip siuoliukas atrodys. smile.gif O tau tokios kodėl nepatinka?

Mes irgi žiūrėjom šitus baldus. Jau važiavom su pinigėliais pirkt, bet...

1.Mūsų netenkino tie ryškūs, bet "skurliniai" čiužiniai. Atrodo gražiai, bet ar ilgam, o ir joks ortopedas nepatartų augančiam vaikui tokio naudot schmoll.gif

2. Norėjom vis tiek tų baldų. Bet tie čiužinukai laaaaaaaaaaaabai plonyčiai, o jei užsisakyt normalų čiužinį, jis bus bent du kartus storesnis. Iš to išeina, kad jei lovytė pusantrinė ar dviaukštė, nebelieka jokios apsaugos - vaikas laisvai miegodamas gali išsirist unsure.gif

3. Baldai standartiniai - jokios papildomos apsaugos užsisakyti negalima

4. Kai vienas vaikutis parduotuvėj užsivertė ant savęs prie mūsų spintelę (aukštą siaurą etažerę), pradėjau abejot iš viso baldų saugumu, nes tuomet reiktų spintelę tvirtint prie sienos g.gif

Tai tiek...
Atsakyti
mes taip pat baiginėjam įrengti savo mažiui kambarį thumbup.gif , norėjom spėti pirmojo gimtadienio proga, bet gavos kaip visada ax.gif. na tiesą pasakius trūksta ''tik'' baldų biggrin.gif . Lovą jau suprojektavau, bus lengvasis automobilis, na jei kam bus įdomu kai pasidarysim įkelsiu nuotraukytę. mūsų tėtukas baldininkas tai sakė, kad mama gal ir neblogai sugalvojo blush2.gif . mūsų kambariukas 30 kvadratų, tai tikrai, kad vien lovos neužteks tongue.gif . o sienas išklijavom 2 rūšių tapetais, vienus pirkom senukuose su dakaro ralio lenktynių fragmentais, o kiti lygūs, tipo dykumos smėlio spalvos.

QUOTE(-JURGITA- @ 2007 02 22, 21:57)
Vaje , kaip jus mane abi subalamutyjot, o tai lova tos pacios firmos "gintaro baldu" ?????? blink.gif Tai jau tada nebezinosiu kokia pirkti  blink.gif

nu kiek man vytas yra sakęs tai lataksinis čiužinys nelabai išsiguli ir patys miegam ant lataksinio čiužinio jau 3 metus, tai aš patenkinta. nors jei kam nepatinka miegoti kiečiau tai manau, kad jis nepatiktų mirksiukas.gif
Atsakyti
O aš turiu tokį klausimą: kaip vaikų kambaryje patartumėte daryti su rūbų spintą g.gif Aš iš pradžių norėjau užsakyti kokioj nors firmoje didelę sandartinę spintą su slankiojančiom durim, kaip suaugusiam kokia 2,7m aukščio ir 2,5 pločio susikabinti rūbams (na aš taip į ateitį mąsčiau, paaugs prisikaups garderobo...) bet dabar galvoju gal geriau normalią kokią vaikišką spintą užsakyti g.gif užaugs vaikai ir pakeisim spintą į dielę. Vis vien dabar pusttuštė stovėtų g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Astuliukas: 22 vasario 2007 - 23:22
QUOTE(Agotukas. @ 2007 02 22, 23:23)
Mes irgi žiūrėjom šitus baldus. Jau važiavom su pinigėliais pirkt, bet...
1.Mūsų netenkino tie ryškūs, bet "skurliniai" čiužiniai. Atrodo gražiai, bet ar ilgam, o ir joks ortopedas nepatartų augančiam vaikui tokio naudot  schmoll.gif
2. Norėjom vis tiek tų baldų. Bet tie čiužinukai laaaaaaaaaaaabai plonyčiai, o jei užsisakyt normalų čiužinį, jis bus bent du kartus storesnis. Iš to išeina, kad jei lovytė pusantrinė ar dviaukštė, nebelieka jokios apsaugos - vaikas laisvai miegodamas gali išsirist  unsure.gif
3. Baldai standartiniai - jokios papildomos apsaugos užsisakyti negalima
4. Kai vienas vaikutis parduotuvėj užsivertė ant savęs prie mūsų spintelę (aukštą siaurą etažerę), pradėjau abejot iš viso baldų saugumu, nes tuomet reiktų spintelę tvirtint prie sienos  g.gif
Tai tiek...

Mes žiūrime vienaaukštes lovas. Tie čiužiniai yra 12 cm storio. Kiek aš pasiskaičiau SM čiužinių temoje, tai išeina, kad vaikams geriausia rinktis "Lono" čiužinį "Norka", o jis irgi 12 cm. Gal užtenka? Juk vaikai lengvesni už suaugusius. O gal tu domėjaisi konkrečiai, kad ortopedai tokių nerekomenduoja? Aišku, jei reikėtų storesnio čiužinio, tai negerai - nors apsauga mums ir neaktuali, bet kraštai pasidaro žemesni, o tai ir negražu, ir sėdėti nepatogu g.gif. O negilias spintas ir lentynas, aš manau, visada reikia tvirtinti prie sienos - kai pagrindas siauras, tai ir negali jos būti stabilios. Pažįstamų vaikas namuose irgi buvo užsivertęs ant savęs panašią. swoon.gif doh.gif Tik įdomu, kaip tvirtinti prie sienos, jei baldas be nugarėlės? unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Saja: 22 vasario 2007 - 23:50